Нивомер на горивото и неговите показания РЕШЕНИЕ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Нивомер на горивото и неговите показания

Мнение от Митко Стоянов » 08 Яну 2013, 16:49

И 1000 пъти да напишеш нещо тъпо, народна мъдрост няма да стане :winky: Как пък на всички с по 10 кила бензин им се ебават бензиномерите, а като има 20+ литра няма грижи? Айде някой, който не си държи колата с 10 кила бензин и кара на газ да сподели при пробег над 50-100км какво се случва? Пада ли стрелката или си стои на място? Моята не пада, ма може колата ми да е ненормална, според Майстора :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 08 Яну 2013, 17:33

Митко Стоянов написа:И 1000 пъти да напишеш нещо тъпо, народна мъдрост няма да стане :winky: Как пък на всички с по 10 кила бензин им се ебават бензиномерите, а като има 20+ литра няма грижи? Айде някой, който не си държи колата с 10 кила бензин и кара на газ да сподели при пробег над 50-100км какво се случва? Пада ли стрелката или си стои на място? Моята не пада, ма може колата ми да е ненормална, според Майстора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Tоваа е щото някой майстор ти е слагал газта и ти прекъснал сигнала на нивото . Спри си бензиновата помпа и ще видиш какво ще стане .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 08 Яну 2013, 19:30

Митко Стоянов написа: Айде някой, който не си държи колата с 10 кила бензин и кара на газ да сподели при пробег над 50-100км какво се случва?

За трети път го пиша: на мен ми се случи при малко над 20 литра на старта, на извънградско шофиране от В.Търново към София. С това започна цялата тема. Говоря за реални литри, не за показания.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 08 Яну 2013, 20:50

BigMUZZY написа:
Митко Стоянов написа: Айде някой, който не си държи колата с 10 кила бензин и кара на газ да сподели при пробег над 50-100км какво се случва?

За трети път го пиша: на мен ми се случи при малко над 20 литра на старта, на извънградско шофиране от В.Търново към София. С това започна цялата тема. Говоря за реални литри, не за показания.
Аз това го прочетох, колега, идеята ми беше да сподели някой, който има 30 - 40 литра бензин. Извинявам се ако съм се изразил неправилно :oops:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B44TU
Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
Детайли за колата: DF85926

Мнение от georgipass » 09 Яну 2013, 22:38

Абе и при 70-80 л пак си играе стрелката според наклона и клатенето на колата ... но нивомера съм го сменял 2-пъти (предните 2 се счупиха), сменил съм 3-4 табла заради пикселите и филма е пълен... но не ми пука :yes: Отказах се да търся причината за това и си карам :driving:
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 12 Яну 2013, 10:21

Аз за пръв път пътувах оня ден към София с новата (първата) ми Е34-ка. Знаех, че има няк'ъв бензин в нея, но сипах още 8 литра за всеки случай. След 20-30км стрелката взе да се движи на всеки завой (десен завой - към резервата, ляв - обратно). По едно време обаче си светна лампата и си се устреми към 0-та стрелката и без да завивам, че даже и под 0-та. Викам ебаси т'ва колко да гори бе....карал съм супер леко. Спирам аз на OMV и зареждам...зареждам...колкото можа да побере сипах и.....65 литра. А резервоарът е 80л!? :shock: Колата е '89 м20б20 без газ, метан и така нататък. :) С пълен резервоар не мърда стрелката. :mrgreen:

Извод: Она си сака бенДзин! Не че и требе ча' толко, ма е така, да си има повечко.... :lol: :driving:
Изображение

I wanna leave you far behind....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Яну 2013, 10:40

Някой, някакво конкретно решение на този проблем имали?Или поредната тема за размисли и страсти, а от време на време и заяждане.Моля!Ако някой открие разрешение на проблема нека пише.Иначе всичко останало е безсмислено.

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 12 Яну 2013, 10:52

Изображение
Решението е да има повечко бензин.Аз съм с Г.И. и на мен ми мърда стрелката според наклона на колата.Оня ден пътувах към София и скожих около 36 литра да видя кво ще стане.Стрелката от снимката беше в същата позиция от бензиностанцията в Плевен до София и обратно...Според мен няма нищо общо дали сме на газ,метан или бензин.Просто трябва количество.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Последна промяна MaxMeyer на 12 Яну 2013, 13:44, променена общо 1 път
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 12 Яну 2013, 13:41

LiTtLeRoCk написа:Някой, някакво конкретно решение на този проблем имали?Или поредната тема за размисли и страсти, а от време на време и заяждане.Моля!Ако някой открие разрешение на проблема нека пише.Иначе всичко останало е безсмислено.
Старшина, аз решението го написах по-рано, ма някои хора го приеха като заяждане...Както и да е...Платки млатки...айде бегай
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Яну 2013, 19:00

Както колегите Митко Стоянов и Макс Майерчо, казаха, решението е повече гориво в резервоара!

Предишна

Назад към E34