колеги помогнете! (предлагат ми чисто ново BMW 525)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Re: колеги помогнете! (предлагат ми чисто ново BMW 525)

Мнение от mercrullz » 15 Юни 2011, 16:46

дам те в България има бол такива шоуруми.. аз от такъв си зех моята. Ма тя беше седяла само 12 години. Запали от раз ..нямаше нищо изгнило . Подкарах я от шоурума право към морето.. под 230 не съм слизал. Колата харчеше 5 на сто. Там мацките като ме видяха с тая лачена кола ми се нафърлиха веднага. Скъсвах ги от любов на задната седалка. Един пич, фен на марката много хареса колата също. От приказка на приказка се окоза, че има хотел и ме покани да отседна без пари. В асансиора на хотела си намерих 5 бона пачка и с тях си купих парцел на Приморско... за кои късмет братя Диневи после ми го изкупиха за 100 хил евра щото им трябвал за "марина" да правели. с 100 хиляди евра в джеб си тръгнах обратно за София и някаде малко преди Пловдив ми се допика. Спирам аз колата и в краката ми златен ланец. Дебел и тежък .. поне половин кило. Метнах го в жапката и отидох верно да се изпикая ,че много на зор бях. И в тоа момент нещо се почувствах мокър... отварям очи и гледам и аз , и жената , котката и леглото целите в пикоч....

Всичко което описах е истина.. както и тва дето е написал автора на темата.. и то е толкова истина. Пък вие се редете на опашка за 2рата кола... тя чух че била първото и последно е34 купе.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: колеги помогнете! (предлагат ми чисто ново BMW 525)

Мнение от Postman » 15 Юни 2011, 17:00

Колеги, владейте се! :)

Предишна

Назад към E34