Megasquirt - водород ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Re: Megasquirt - водород ?

Мнение от Bavariqtamniska » 10 Мар 2011, 23:22

П.П. Но няма да кажа на никой как става всичко това ако случайно успея.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 10 Мар 2011, 23:24

NikiNikolov написа:не си човека който ще ми казва как да си харча парите и за какво. Друг е въпроса дали изобщо ще харча ?

ти изобщо разбра ли ма какво се опитвам да кажа,какво ме интересуват твоите пари,ако искаш ги дай за хапчетата които свалят разхода с 60%,въпроса е съвсем друг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 10 Мар 2011, 23:33

първо не ми говори/пиши на "ма" щот не съм ти русата малолетна на дясната седалка.

Ако ще ме убеждаваш, че няма икономия или е в някакви минимални норми - много се лъжеш.

Какво искаш да ти напиша, колко газ правя ли, правя си достатъчно, че да заварявам 4 мм стомана без проблеми.

Другата клетка за колата ще е съвсем различна.

Просто приключвам темата и не желая да споря с никого повече.

Моля админите да се погрижат за темата в кофата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 10 Мар 2011, 23:42

Авангардните теми сърце не ми дава да ги трия, нека постои малко заключена, пък после ще видим...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 11 Мар 2011, 14:12

Благодаря на админите за разбирателството.

Простата причина за това, че не желая да предоставя нужната Вам информация е много проста. Няма нищо лошо да споделиш на някой нещо, но не желая да ставам клюкарка специално в случая, защото хората най-учтиво ме помолиха да не разпространявам информация, касае се за авторски права все пак, това което съм платил не са много пари, но защо трябва да се изгубят и те безвъзвратно. Защо някой от ВАС не си сподели лиценза за "Уиндоса", ще съм много благодарен, и т.н.

В полза на това което съм написал, и как стигнах до въпросната книга, те и хората са си го написали, ама все да се крадне, само за мен, колкото повече, толкова повече, ето четете и се образовайте: http://mazeto.net/index.php/topic,2918.0.html?PHPSESSID=potsv87suhgl1jdngstjd7f790
EDM electronics

* Експериментатор
* Потребител
* Публикации: 291
*

Re: ОРИГИНАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ на БРАУНОВИЯ ГАЗ
« Отговор #2 -: Януари 04, 2010, 08:31:48 pm »
Даром 30 год. труд как се дава, но на символична цена, платена на наследника на Браун може и човек да се сдобие с технологията.

Най-лесно беше Витан да разпространи в Интернет за да ограбят всички и без това ограбената Деспа Браун, която не стига и тая съдба ами и почива едното дете.

Превода на цялата Браун-технология направи Витан за няколко месеца ежедневен труд и го подари на Деспа безплатно.

Ееее......., всеки който желае, нека се свърже с нея и си купи книгата - на български, цялата технология!

И една молба към всички, труда на Илия Вълков не е като на Азис, нека все пак дъщеря му да спечели нещо от неговия труд, а това ще стане, като бъдете коректни и не разпространявате в Интернет!!!

Повече няма какво да кажа, изводите си правете сами.

Предишна

Назад към E34