524тд поблем -филма продължава....
Модератор: Технически модератори
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 & e30 & e30
- Мечтае да кара: 760li
Dancenation Добре че неска я закарах ме че виждашли какво е времето навънка.При първи резултати ще пиша.
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Дано Андрю не се сърди че му пиша в темата ,неска след като успяхме успешно да я завлечем в сервиза дърпайки я и аз зад волана (изкуртих на човека теглича
) ,както и да е тръгваме да се прибираме и някой зад нас бибитка свети мига хълца, настигна ме вика свали прозореца и аз свалям и го гледам и той тръгва да си сваля неговия десен ама гледа гледа
и ко откри няяя ел хахахахах и са хвърли върху седалката и пусна волана да свали стъклото,Та пича си купил и той 524 тд кат мойта и на Андрю (ако знае горкия в какъв филм влиза ) и видял че сме и ние с такова та да обменим опит е нямаше такава красавица ,ако е във форума и чете още веднъж да му е честита е няма такъв мотор 524 (гаражна колица с 148 000 реални) с пълна сервизна книжка) просто красота с андрю ни окапаха ченетата хуу че нямаше много хора наоколо ша си пимислят че ше я крадем:)
Поне Тези които се заеха с колата да излязат сериозно та и други хора с подобни на нас проблеми да могат да се видят с коли:)

Поне Тези които се заеха с колата да излязат сериозно та и други хора с подобни на нас проблеми да могат да се видят с коли:)
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
От два дни колата е вече при майсторите ,днес бях при тях интересна гледка бяха вървят около нея пушат нервно цигари над нея и се подпират
по калниците.Маторя е на части (из цялата работилница) главата отива за надуване в понеделник -та да питам някой може ли да обясни принципа с две думи
Турбото казаха че е позаминало хапвало си масълце на корем.
Един маркуч който е от масления филтър (от кутията му) е с цепка и от там фърля яко масло и днес ме посрещна с думите ми тя беше почти без масло как я е карал
. Съмняват се да няма нещо счупено или завлачено вътре в блока ,защото като са въртели коляновия на ръка почти не са успели ...младока и баща мну двамата с все сила едва са го мърдали ,пък и на мен това ми беше направило впечателение нов стартер а като се опитвахме да я запа;лим преди много бавно въртепе не като мойта енергично (е мойта поне пали) .Та това засега ,ще пишем докаде сме я докарали .

Турбото казаха че е позаминало хапвало си масълце на корем.
Един маркуч който е от масления филтър (от кутията му) е с цепка и от там фърля яко масло и днес ме посрещна с думите ми тя беше почти без масло как я е карал

- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Това май ще излезе интересен филм, после споделете откаде сте я зели тая кола... а блока трябва да е чугунен
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Както казват навсякъде след като ни питат от кого я взема и им кажем "от роднина" отговора е винаги един и същ -"роднини се е*ат най добре" , та роднина на Андрю я продавал и наши човек тъкмо взел книжка и като първа кола -бмв и ей го на в най големия филм участвал някъде ,не бяха наливания на вода на всеки 3 км ... 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Айде - ще разкажете какво се е случило, ма се ми се струва, че май ще е най добре да си земете друг ДВГ ако е запазено купето - имаче може да се мине на вариянт - на части(пу пу...)... Алуминий има ама на бензин 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Дай едно 2.4тд
Ако сложа друг и много други работи трябва да се преправят.Евентуално Бензин може да се монтира.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- dancenation
- младши ентусиаст
-
Айде малко раазвитите по темата ,днес бяхме при майсторите снимките ще покажат в какво състояние (насипно ) е колата .Главата е крива но не е спукана,Андрю ще прави курбан май чух..
Шлайфана е главата не разбрах с колко 1/10 мисля че казаха Нова гарнитурка на капака,вече я сглобяват се надяваме тези дни да има радостни новини
ето и снимките

- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Да не казвам голяма дума ама почвам Курбана.От тук нататъка всичко зависи от пичовете в сервиза, да ги видим ко могат 

- golov_bg
- ентусиаст
-