За плочката на ГНП-то ..

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от dani_94 » 15 Дек 2008, 20:20

Колега какво му е пипано на четеца-би ли обяснил с твои думи,точно както го виждаш

Ванко, много уважавам мненията ти, защото виждам че си ползваш сивото вещество, но да те попитам???
Ти дали мислиш да се захванеш с ремонт на ел.блокове за в бъдеще???
И да ти отговоря какво ще види: От горе може да види където съм си играл с поялника и съм сложил термо шлауфх, и където съм рязъл с ъглошлайфа... Всичко друго, няма как да го види, а и няма как да разбере, как, кое, и къде ще трябва да се постави на точното му място за да заработи колата като часовник...

Успех и дано съм бил полезен...

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 15 Дек 2008, 20:41

dani_94 написа:
Колега какво му е пипано на четеца-би ли обяснил с твои думи,точно както го виждаш

Ванко, много уважавам мненията ти, защото виждам че си ползваш сивото вещество, но да те попитам???
Ти дали мислиш да се захванеш с ремонт на ел.блокове за в бъдеще???
И да ти отговоря какво ще види: От горе може да види където съм си играл с поялника и съм сложил термо шлауфх, и където съм рязъл с ъглошлайфа... Всичко друго, няма как да го види, а и няма как да разбере, как, кое, и къде ще трябва да се постави на точното му място за да заработи колата като часовник...

Успех и дано съм бил полезен...
Не мисля да се занимавам с ремонт на плочки -точно затова ти казах в другата тема,че ако някога имам проблем с тази част на гнп-то ще те потърся.
Просто ми е интересно,нищо повече.
Успех на тебе-май това е единствения начин да се разкапсулова плочката
П.п.Дани и още нещо-ако си изкарвах хляба с това,повярвай ми веднага бих ти пратил една плочка за ремонт и ще отварям точно където е пипано т.е. бих намерил(откраднал)решението на проблема
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 16 Дек 2008, 0:34

явно е топ сектерно ре6ението на проблема и трябва да дадем 150 лв за да си оправим пло4ките ,за6то не напи6е6 ред по ред каде какво отваря6 и прави6 .. не се притесняваи 95% от хората във форума могат само да 4етат а тези 5% коиторазбират според мен биха си купили нова пло4ка и да карат о6те 20 години с нея така 4е даи да видим кво праи6 аджеба :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Дек 2008, 0:52

Аз обаче взех да се паля ,като чета втора тема за тези прословути плочки , не е възможно само един човек да може да ги прави и просто почвам да се амбицирам :arrow: моля ви ,намерте една скапана плочка и ми дайте или брат ми ще я обезкости и ще й намери проблема за да се отремонтира или ако той не успее ,ще я дам на един колега дето просто съм убеден ,че ще я разбере и после ще пусна тема "пикчър ин пикчър" като новите телевизори,как и какво точно й се прави :!:

И аз като няколко души започвам много да се дразня от това "дай 150 лв и ще ти я оправя" :arrow: все едно да видя колегата с неговия автомобил недай си боже вън от строя в дивата Индия и да му искам пари за да го затегля до някъде :evil:

п.с. Ако има една развалена и една читава плочка ми ги дайте и ви гарантирам абсолютно изчерпателна тема с всички снимки за всяка една операция :!:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Дек 2008, 10:41

Аз презлагам колегата dani_94 да си пусне една платена обява в "Продава" а не тук да си прави безплатна реклама какво може да ремонтира и за какви суми все пак тук е технически подфорум и хората споделят мнения, обненят опит и с това решават доста от проблемите си сами или с доста по-малко главоболия и средства ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 16 Дек 2008, 10:56

Penchev написа:Аз обаче взех да се паля ,като чета втора тема за тези прословути плочки , не е възможно само един човек да може да ги прави и просто почвам да се амбицирам :arrow: моля ви ,намерте една скапана плочка и ми дайте или брат ми ще я обезкости и ще й намери проблема за да се отремонтира или ако той не успее ,ще я дам на един колега дето просто съм убеден ,че ще я разбере и после ще пусна тема "пикчър ин пикчър" като новите телевизори,как и какво точно й се прави :!:

И аз като няколко души започвам много да се дразня от това "дай 150 лв и ще ти я оправя" :arrow: все едно да видя колегата с неговия автомобил недай си боже вън от строя в дивата Индия и да му искам пари за да го затегля до някъде :evil:

п.с. Ако има една развалена и една читава плочка ми ги дайте и ви гарантирам абсолютно изчерпателна тема с всички снимки за всяка една операция :!:

Георги Пенчев

Здрасти, аз съм на същото мнение че вече стана с тея 150 лв. прекалено тъпо :roll: Що се касае до майстори във Варна има поне 2 места дето ги правят, просто го имам за инфо...

Колеги весели празници...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Дек 2008, 13:38

Колегата ,който прекали с рекламата има забрана за писане.
Форума има правила ,които трябва да се спазват :!:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34