някой нaмерил ли е тоя смотан лентов кабел

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от VINTIL4O » 06 Ное 2008, 18:49

golov_bg написа:честно да ти кажа селяк или не мен не ме боли щото нали си направих табълцето в крайна сметка ако искаш вярвай ако искаш недей мен не ме грее това аз казах че ще кажа но няма да е сега

П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!

Пич точно в момента ти падаш под нивото на всички онези хора за които говориш!
В крайна сметка ако имаш желание сподели как си оправил проблема(може и на лично)!!!!
Ако ли не със здраве!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 06 Ное 2008, 19:02

Mай е време за ключ на тази тема или направо за триене. Стана безмислен спора/разговора.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар

Мнение от VINTIL4O » 06 Ное 2008, 19:07

Zubcho написа:Mай е време за ключ на тази тема или направо за триене. Стана безмислен спора/разговора.

:clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Ное 2008, 19:25

Колега, има момент, който не трябва да изпускаш ......
    Сега ако си пич - този момент е дошъл .[list=]Аз лично нямам проблем с таблото . А подфорум Е34 в клуб БМВ е нещо, като манастира Шао -Лин в бойните изкуства
[/list]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 1.8
Мечтае да кара: Е39 2.5 D

Мнение от vodach » 06 Ное 2008, 21:14

xela написа:
golov_bg написа:най сетне един човек да ме разбере

Здравей г-н Голов,

Вземете и снимайте таблото, на така китната Ви кола, че хората да видят за какво иде реч. Не за друго, а защото точно Вас г-н Голов, с тава Ваше поведение, всички Ви мислят за пълен селяк.

Не искам да Ви обидя г-н Голов, но аз не Ви вярвам!

Да сте жив и здрав.

Поздрави,
Александър Георгиев

Браво г-н Георгиев,

Някакси се обезмисля целия форум ако има такива хора, като Голов.
Вероятно той просто не знае как е оправен километража.

Подкрепям Георгиев.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 06 Ное 2008, 22:53

колеги вижте сега не се хваля,има доста неща които знам които съм направил и които в бъдеще ще направя,човек на действието съм обичам да човъркам и бих бил доста полезен,НО някои хора избързват със преценката си за другите хора това отношение ме дразни и тъкмо щях да кажа как си оправих проблема и се измъкнаха хора които ме засегнаха доста нищо лично ще помагам колкото мога и както мога но за сега ще си мълча щото явно не съм достоен да бъда собственик на БМВ!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 06 Ное 2008, 23:04

Zubcho написа:Mай е време за ключ на тази тема или направо за триене. Стана безмислен спора/разговора.

Зъбчо, аз нямам проблем с тази тема, също нямам проблем с господинчото, но темата не трябва да се трие. Не трябва да се трие за да може всички, които ще помогнат в бъдеще на този палячо да имат едно на ум.

golov_bg написа:честно да ти кажа селяк или не мен не ме боли щото нали си направих табълцето в крайна сметка ако искаш вярвай ако искаш недей мен не ме грее това аз казах че ще кажа но няма да е сега

П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!

Г-н Голов.

Само да ви информирам. Селянин е човек, който е от село. Това не е обидно, а напротив. Селяк сте Вия!!! Дори и в същия този град има такива селяци като Вас.

Да сме живи и здрави всичките, това е най-важното.

Поздрави,
Александър Георгиев

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 06 Ное 2008, 23:05

golov_bg написа:колеги вижте сега не се хваля,има доста неща които знам които съм направил и които в бъдеще ще направя,човек на действието съм обичам да човъркам и бих бил доста полезен,НО някои хора избързват със преценката си за другите хора това отношение ме дразни и тъкмо щях да кажа как си оправих проблема и се измъкнаха хора които ме засегнаха доста нищо лично ще помагам колкото мога и както мога но за сега ще си мълча щото явно не съм достоен да бъда собственик на БМВ!!!

"ГОЛЯМА РАБОТА СИ" :mhihi:

Има толкова Колеги, собственици на Е34, които имат нужда да разберат решението на проблема, пък ти като в детскката градина "Пък той ми каза......" :confused: Според мен също нямаш решение на проблема, просто се правиш на интересен :mhihi: Щом не влизаш в тоя форум да си помагаме за кво въобще влизаш? Май наистина на тая тема и липсва ключ :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 06 Ное 2008, 23:25

заключете я истрийте я и моя профил изтрийте щом съм селяк селяк съм хубаво със здраве да си останем пък някой ден ей така като се сетя ще напиша решението на проблема не е толкова сложно но не е и много просто така че.....

П.С.много ми е интересно как ще се почувства всеки един ако всички други са против него първо се замислете над това после ме обиждайте и се правете на оборотни :dummy:
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Ное 2008, 0:18

Вярно като в детска градина се държиш . А края на "момента " се вижда ....
    Нещата почнаха от тигровата дамаска за ,която сам поиска мнение . Хората ти го дадоха и сега си обиден . От критиката, която получи трябваше по скоро да се замислиш дали се "движиш" във вярната посока .И не вярвам да си очаквал бурни аплодисменти за кола на 13-15 г извадена от оргиналния си вид. Нещо което по принцип се цени . [list=]Сега имаш възможност да затвориш устата на всички, които са те обидили .
[/list]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 07 Ное 2008, 0:47

Здравейте колеги,

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/543597

Погледнете какво точно се случва на горния линк. Кой е първи?

Сашо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Ное 2008, 1:54

xela написа: Кой е първи?

:shock: Хайде сега някой който не е схванат в ръцете и отбира от такива дейности да го пробва

xela :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 07 Ное 2008, 8:06

Добреееее............, разбрахме кой какъв е и защо такъв е, кой спи с принцесата и кой с принца, кой е от село и кой от Марс,... някой иска ли да нахвърля малко бележки (превод) относно линка отгоре за да има все пак някакъв смисъл от тази тема занапред? Ако да, добавям в заглавието "да се чете след 4та стр." и заключвам, ако не ще видим :)...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Ное 2008, 12:21

Postman написа:...

Ако заключиш тази трябва да направим една нова 'действие по указания от заключена тема' ;)
Или вземи линка и копи в новата + бележките 'Как да си оправим пикселите-решение' :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 1.8
Мечтае да кара: Е39 2.5 D

Мнение от vodach » 07 Ное 2008, 15:01

Мисля, че тази тема си е добре. Всеки зане какво е казал в нея. Нека си тои тук.
Пък инструкцията " гледай след 3-та страница" може да е шега, обаче мен ми допада.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"

ПредишнаСледваща

Назад към E34