някой нaмерил ли е тоя смотан лентов кабел
Модератор: Технически модератори
golov_bg написа:честно да ти кажа селяк или не мен не ме боли щото нали си направих табълцето в крайна сметка ако искаш вярвай ако искаш недей мен не ме грее това аз казах че ще кажа но няма да е сега
П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!
Пич точно в момента ти падаш под нивото на всички онези хора за които говориш!
В крайна сметка ако имаш желание сподели как си оправил проблема(може и на лично)!!!!
Ако ли не със здраве!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Mай е време за ключ на тази тема или направо за триене. Стана безмислен спора/разговора.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега, има момент, който не трябва да изпускаш ......
- Сега ако си пич - този момент е дошъл .[list=]Аз лично нямам проблем с таблото . А подфорум Е34 в клуб БМВ е нещо, като манастира Шао -Лин в бойните изкуства
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
xela написа:golov_bg написа:най сетне един човек да ме разбере
Здравей г-н Голов,
Вземете и снимайте таблото, на така китната Ви кола, че хората да видят за какво иде реч. Не за друго, а защото точно Вас г-н Голов, с тава Ваше поведение, всички Ви мислят за пълен селяк.
Не искам да Ви обидя г-н Голов, но аз не Ви вярвам!
Да сте жив и здрав.
Поздрави,
Александър Георгиев
Браво г-н Георгиев,
Някакси се обезмисля целия форум ако има такива хора, като Голов.
Вероятно той просто не знае как е оправен километража.
Подкрепям Георгиев.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
колеги вижте сега не се хваля,има доста неща които знам които съм направил и които в бъдеще ще направя,човек на действието съм обичам да човъркам и бих бил доста полезен,НО някои хора избързват със преценката си за другите хора това отношение ме дразни и тъкмо щях да кажа как си оправих проблема и се измъкнаха хора които ме засегнаха доста нищо лично ще помагам колкото мога и както мога но за сега ще си мълча щото явно не съм достоен да бъда собственик на БМВ!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Zubcho написа:Mай е време за ключ на тази тема или направо за триене. Стана безмислен спора/разговора.
Зъбчо, аз нямам проблем с тази тема, също нямам проблем с господинчото, но темата не трябва да се трие. Не трябва да се трие за да може всички, които ще помогнат в бъдеще на този палячо да имат едно на ум.
golov_bg написа:честно да ти кажа селяк или не мен не ме боли щото нали си направих табълцето в крайна сметка ако искаш вярвай ако искаш недей мен не ме грее това аз казах че ще кажа но няма да е сега
П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!
Г-н Голов.
Само да ви информирам. Селянин е човек, който е от село. Това не е обидно, а напротив. Селяк сте Вия!!! Дори и в същия този град има такива селяци като Вас.
Да сме живи и здрави всичките, това е най-важното.
Поздрави,
Александър Георгиев
golov_bg написа:колеги вижте сега не се хваля,има доста неща които знам които съм направил и които в бъдеще ще направя,човек на действието съм обичам да човъркам и бих бил доста полезен,НО някои хора избързват със преценката си за другите хора това отношение ме дразни и тъкмо щях да кажа как си оправих проблема и се измъкнаха хора които ме засегнаха доста нищо лично ще помагам колкото мога и както мога но за сега ще си мълча щото явно не съм достоен да бъда собственик на БМВ!!!
"ГОЛЯМА РАБОТА СИ"

Има толкова Колеги, собственици на Е34, които имат нужда да разберат решението на проблема, пък ти като в детскката градина "Пък той ми каза......"

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
заключете я истрийте я и моя профил изтрийте щом съм селяк селяк съм хубаво със здраве да си останем пък някой ден ей така като се сетя ще напиша решението на проблема не е толкова сложно но не е и много просто така че.....
П.С.много ми е интересно как ще се почувства всеки един ако всички други са против него първо се замислете над това после ме обиждайте и се правете на оборотни
П.С.много ми е интересно как ще се почувства всеки един ако всички други са против него първо се замислете над това после ме обиждайте и се правете на оборотни

Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Вярно като в детска градина се държиш . А края на "момента " се вижда ....
- Нещата почнаха от тигровата дамаска за ,която сам поиска мнение . Хората ти го дадоха и сега си обиден . От критиката, която получи трябваше по скоро да се замислиш дали се "движиш" във вярната посока .И не вярвам да си очаквал бурни аплодисменти за кола на 13-15 г извадена от оргиналния си вид. Нещо което по принцип се цени . [list=]Сега имаш възможност да затвориш устата на всички, които са те обидили .
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте колеги,
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/543597
Погледнете какво точно се случва на горния линк. Кой е първи?
Сашо.
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/543597
Погледнете какво точно се случва на горния линк. Кой е първи?
Сашо.
Добреееее............, разбрахме кой какъв е и защо такъв е, кой спи с принцесата и кой с принца, кой е от село и кой от Марс,... някой иска ли да нахвърля малко бележки (превод) относно линка отгоре за да има все пак някакъв смисъл от тази тема занапред? Ако да, добавям в заглавието "да се чете след 4та стр." и заключвам, ако не ще видим
...

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Мисля, че тази тема си е добре. Всеки зане какво е казал в нея. Нека си тои тук.
Пък инструкцията " гледай след 3-та страница" може да е шега, обаче мен ми допада.
Пък инструкцията " гледай след 3-та страница" може да е шега, обаче мен ми допада.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"