525и 24в не върви на далго
Модератор: Технически модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:оня ден на един светофар една алфа 145 ме дръпна с 1 калник,и 4-те мацки дето бяха при мене ме подиграваха цяла вечер,ама аз се измъкнах като казах че крака ми се е схванал от климатика
ама аз не си обяснявам как мое да ме би като беше 1.6 и не е бил повече от 110 коня, а аз съм 2.0 с 150 конянещо май маторя е сдухал нещо
![]()
Маторя на Алфичката е бая по-бързо оборотен а и е с по-къс ход.Ма ти го дебни и като го видиш на магистралата само не пускай газта нищо че си накачулил женици

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Иван Стоянов написа:VesoPesa написа:оня ден на един светофар една алфа 145 ме дръпна с 1 калник,и 4-те мацки дето бяха при мене ме подиграваха цяла вечер,ама аз се измъкнах като казах че крака ми се е схванал от климатика
ама аз не си обяснявам как мое да ме би като беше 1.6 и не е бил повече от 110 коня, а аз съм 2.0 с 150 конянещо май маторя е сдухал нещо
![]()
Маторя на Алфичката е бая по-бързо оборотен а и е с по-къс ход.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Снаряженная масса автомобиля 1445 кг
Допустимая полная масса 1955 кг
Моята с пълна бутилка газ и известно количество бензин без мен в колата 1550 килограма по спомен излезе на кантара.
Допустимая полная масса 1955 кг
Моята с пълна бутилка газ и известно количество бензин без мен в колата 1550 килограма по спомен излезе на кантара.

E34, E38
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Колеги,
относно снимката: на мен собствено ми е интересно, кой е този герой, който се движи с 240 км/ч със: светнала лампа на резервата (демек с по-малка от 8 л гориво в 80 литров резервоар); със светнала лампа за износени спирачки и намира време и самоконтрол да извади фотоапарат, да си премести погледа от пътя към фотоапарата, да държи волана с една ръка (движи се с 240 км/час), защото с другата държи фотоапарата
Ей този наш колега, по мое скромно мнение нещо ни ... бъзика... незнам
А! сега той ще напише, че някой друг е снимал, докато той е карал! Аде бе! Ще седна, аз в кола на човек който се движи с 240 км/час с неизправни спирачки и без гориво и вместо да се кръстя през десет секунди и да се оцапвам - ще си извадя фотоапарата и ще се надигам от седалката и колана та да сниман неразумие! Да бе ДА!
....
Такива размисли ми минават като гледам тази картинка... !
относно снимката: на мен собствено ми е интересно, кой е този герой, който се движи с 240 км/ч със: светнала лампа на резервата (демек с по-малка от 8 л гориво в 80 литров резервоар); със светнала лампа за износени спирачки и намира време и самоконтрол да извади фотоапарат, да си премести погледа от пътя към фотоапарата, да държи волана с една ръка (движи се с 240 км/час), защото с другата държи фотоапарата

Ей този наш колега, по мое скромно мнение нещо ни ... бъзика... незнам

А! сега той ще напише, че някой друг е снимал, докато той е карал! Аде бе! Ще седна, аз в кола на човек който се движи с 240 км/час с неизправни спирачки и без гориво и вместо да се кръстя през десет секунди и да се оцапвам - ще си извадя фотоапарата и ще се надигам от седалката и колана та да сниман неразумие! Да бе ДА!
....

ddddk написа:Колеги,
относно снимката: на мен собствено ми е интересно, кой е този герой, който се движи с 240 км/ч със: светнала лампа на резервата (демек с по-малка от 8 л гориво в 80 литров резервоар); със светнала лампа за износени спирачки и намира време и самоконтрол да извади фотоапарат, да си премести погледа от пътя към фотоапарата, да държи волана с една ръка (движи се с 240 км/час), защото с другата държи фотоапарата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей този наш колега, по мое скромно мнение нещо ни ... бъзика... незнам![]()
....
даже и някои му се пречка в лявата лента

а отностно снимката защто не
датчика на спирачките може и да свети- незначи че няма спирачки
може би няма датчик

и маи е газаджийка

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Тя твоята тежи толкова много, че ако я пуснеш по инерция набира по-бързо по баира надолу, отколкото като и даваш газ 

BMW only!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
amd написа:Тя твоята тежи толкова много, че ако я пуснеш по инерция набира по-бързо по баира надолу, отколкото като и даваш газ
ми айде да ти дръпна комбата да видиме де

мога и без да цъкам от Е на S режим

ама който загуби купува един резервоар гориво на другия

ПС за информация моя е само 90 литра

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
- methanol
- Бобо Дебелия
-

Спирачки има датчици няма.
Бензин и не трябва щото си има голям боилер за газ то си личи де щот тоз матор се развърта до 6400 на бензин ако е стокова а на газчица и повечко може.

Стига с тоз офтопик нали 525 не вървеше

Без лоши чуства

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5