Притежатели на Е34
Модератор: Технически модератори
Re: Притежатели на Е34
Аз си продавам 5-цата 525и 193коня добро сустояние сас сменена глава обслуйвана е само от сервиз в пловдив цената е 1600лв проблемите са и че не е пплащан данака от 2- 3 години и купето е с проблеми..... 0895 526 410
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
gazarence написа:Аз си продавам 5-цата 525и 193коня добро сустояние сас сменена глава обслуйвана е само от сервиз в пловдив цената е 1600лв проблемите са и че не е пплащан данака от 2- 3 години и купето е с проблеми..... 0895 526 410
не можеш да я продадеш без плащан данък колега

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
P1tbuL написа:gazarence написа:Аз си продавам 5-цата 525и 193коня добро сустояние сас сменена глава обслуйвана е само от сервиз в пловдив цената е 1600лв проблемите са и че не е пплащан данака от 2- 3 години и купето е с проблеми..... 0895 526 410
не можеш да я продадеш без плащан данък колегаза жалост вече е така... когато се отиде при нотариус искат квитанция за платени данъци... казвам ти го за да го знаеш и да не се изненадаш, не се заяждам
![]()
Може в София може.

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Може ма трябва да е твой човек...илии паричките да са на масата...мойта като я взимах беше така...а и сега въобще не съм стъпвал в общината да я рег. иии не мисля да го правя заради тия скапани пътища:))Пък и от юрист знам че има една малка вратичка и тук...тоест...при покупка ти казват имаш там 14 ли колко дни бяха да я регестрираш....НО всъщност върху тва нещо имаш падеж от 3 месеца...ии ако до тия три месеца не отидеш просто колата не се води никъде и не и се натрупват данъци ааа ако сбъркаш да отидеш тя се регестрира и почват да се начисляват ако не плащаш иии няма измъкване освен ако както казах не ти е познат или не му дадеш пари срещу което ти дава и в двата случая бележка че на колата не са начислени неплатени данъци(било то щото си му платил за тва или че ти е познат) ноо просто не ходете(не че поущтрявам
) тъй като накрая пак ви дават такава бележка тъй като при липсата на регистрация не са начислени никъде!!!! 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Мдааа, така е, и като ти дойде искането за плащане на хиляди левове или ти се изтърси съдия изпълнител с 2-ма, 3-ма полицаи и ти разбият вратата на жилището и го опишат и продадат.... недей да плачеш. Нали знаеш, че до 3 месеца ще има връзка между регистрите на данъчното, митниците и МВР. Та доста хора ще "изреват" кански за много неплатени данъци.... с лихви и наказателни мерки..... а няма такава работа като давностен срок за скрити данъци... има така нареченото криминално деяние (Укриване на данъци)... за него има давност, но тази давност почва да тече от налагането на мерки и има условия за нея... а и нали не си мислиш, че някой ще те бави с разпродажбите, след като го установят (деянието), то ще има и съдебно преследване в зависимост от размера на сумата..... 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Мии нз аз ти казвам какво на мене са ми казвали....пък може и ти да си прав...ако си все някога ще го разбера 

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
аре и аз съм в джаза,след като минах през е39 е38 е36 е30 сега и аз карам е34 520и 95г седан
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
здрасти на всичи и аз да се впиша макар че не сам много технически грамотен
ама иначе карам
е34 91г
2.0 130к
бензинка но я карам на газ щото така я зимах.
има си малко проблемяета ама я си я обичам

е34 91г
2.0 130к
бензинка но я карам на газ щото така я зимах.
има си малко проблемяета ама я си я обичам

- mirela805
- Потребител
-
- Кара: бмв 520и
- Мечтае да кара: ох
- Детайли за колата: наследство от мъжа
520i е34 90год
новия мотор
климатроник
кожен салон
гуми мишелин
лети джанти
разход 12/100
мира
новия мотор
климатроник
кожен салон
гуми мишелин
лети джанти
разход 12/100
мира
Здравейте на всички от скоро карам БМВ (Е34-524 ТД ) . Да питам тоя дето го купих от него каза че има чип ,как да разбера ,а иначе колата върви страшно много
- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Здравейте, колеги! Нека и аз се впиша за протокола:
Карам е34 520i;24v;150к.с.
diamantshwarz metallic
с всички глезотийки - климатици, кожи...
на бензин я карам - 11\100 смесено харчи
Карам е34 520i;24v;150к.с.
diamantshwarz metallic
с всички глезотийки - климатици, кожи...
на бензин я карам - 11\100 смесено харчи
520i, 24v, 150hp, ръчка, комби
кожен салон, климатроник, ел. пакет, абе вс. екстри
кожен салон, климатроник, ел. пакет, абе вс. екстри
- pavkata bmw 3
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 BMW E34
- Мечтае да кара: само B M W
карам макар и от скоро 525i b20 91год цвят бордо климатроник беэ ел .ст.
B M W е №1
- ВАНКО БМВ-ТО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: жените и колите да пищят...
- Мечтае да кара: САМОЛЕТ...
КАРАМ, ПО ТОЧНО КАРАХ Е34 М20Б20, ПОСЛЕ СТАНА НА М50Б20, НО В МОМЕНТА Е В БОКСА
ДОБРА КОЛИЦА Е Е34-КАТА.
КОЛЕГИ, ЗА ДАНЪЦИТЕ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ТЪЙ КАТО МИНАХ ВЕЧЕ ПРЕЗ ТОВА, ВСИЧКИ КОЛИ РЕГИСТРИРАНИ В КАТ СЛЕД 2004Г. ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛЯТ В ДАНЪЧНОТО, ТОВА Е СЪС СИГУРНОСТ.
МОЯТА Я РЕГИСТРИРАХ В КАТ 2007, НО НЕ И В ДАНЪЧНОТО И..
НАСКОРО МЕ ПРИВИКАХА В ДАНЪЧНОТО ДА СИ ПЛАТЯ ДАНЪКА С ЛИХВИТЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ + ГЛОБА ЗА НЕРЕГИСТРИРАНЕ В ОПРЕДЕЛЕНИЯ СРОК, ГЛОБАТА Я ПОЛУЧИХ ДНЕС 50 КИНТА, НЕ ЧЕ Е ГОЛЯМА, НО АКО НЕ СЕ ЛЪЖА Е ОТ 50 ДО 500 ВЛ.
А В ДАНЪЧНОТО МИ КАЗАХА, ЧЕ КОЛАТА Е БИЛА ПУСНАТА ЗА ИЗДИРВАНЕ...
ТЪКА ЧЕ, КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ, КОЙТО ИМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ, ПО-ДОБРЕ ДА ПРОВЕРИ В ДАНЪЧНОТО ИМА ЛИ НА НЕГОВО ИМЕ НЕЩО ЗА ПЛАЩАНЕ И...

ДОБРА КОЛИЦА Е Е34-КАТА.
КОЛЕГИ, ЗА ДАНЪЦИТЕ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ТЪЙ КАТО МИНАХ ВЕЧЕ ПРЕЗ ТОВА, ВСИЧКИ КОЛИ РЕГИСТРИРАНИ В КАТ СЛЕД 2004Г. ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛЯТ В ДАНЪЧНОТО, ТОВА Е СЪС СИГУРНОСТ.
МОЯТА Я РЕГИСТРИРАХ В КАТ 2007, НО НЕ И В ДАНЪЧНОТО И..
НАСКОРО МЕ ПРИВИКАХА В ДАНЪЧНОТО ДА СИ ПЛАТЯ ДАНЪКА С ЛИХВИТЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ + ГЛОБА ЗА НЕРЕГИСТРИРАНЕ В ОПРЕДЕЛЕНИЯ СРОК, ГЛОБАТА Я ПОЛУЧИХ ДНЕС 50 КИНТА, НЕ ЧЕ Е ГОЛЯМА, НО АКО НЕ СЕ ЛЪЖА Е ОТ 50 ДО 500 ВЛ.
А В ДАНЪЧНОТО МИ КАЗАХА, ЧЕ КОЛАТА Е БИЛА ПУСНАТА ЗА ИЗДИРВАНЕ...
ТЪКА ЧЕ, КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ, КОЙТО ИМА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ, ПО-ДОБРЕ ДА ПРОВЕРИ В ДАНЪЧНОТО ИМА ЛИ НА НЕГОВО ИМЕ НЕЩО ЗА ПЛАЩАНЕ И...
- pecy
- Потребител
-
- Кара: BMW 524 td