e38 725 Тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Юли 2008, 23:32

В непрестанни пътувания съм тези дни и чак сега виждам темата.
разкошен автомобил е е38 ,разкошен :angel: Дано мотора е поддържан както си трябва ,ще си я ползваш колата с кеф 8)

Малеее няма такъв кеф като седнеш и вратата на затваряне каже "луп" ама по-дълбоко от хладилник ,нещо като трезор :lol:
Егати ,страшни коли ,после ако не е с хубави джанти й намираш едни готини в стила на БМВ (ако може да са оригинални с оплетени спици и бордове) и гледай какво става :twisted:

Очакваме снимки на колата отвсякъде :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 03 Юли 2008, 15:37

В понеделник вече ще е в мои ръце и ще снимам и карам ;)
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 03 Юли 2008, 20:43

l-s написа:Изкажете още някое друго мнение.Интересни са ми впечатленията на хората карали ТДС ;)

частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали" :mhihi: расхода градско е 13-15,ако не е наред помпата 20 :D с нафта 2,60 едва ли е най рентабилната 15 годишна кола,ако си решил да караш такава дай повечко лев и си земи 3.0д ако вземеш тдс след година ще ти стъпи колкото 3.0д :D ,повярвай,много хора вече плакаха :D

п.п са ще се включат тдс маниаците и ще ти разправят как ако олучиш на читава няма да имаш проблем....а струва ли си да рискуваш 10 бона белким уцелиш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 03 Юли 2008, 22:01

kirililiev написа:частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали" :mhihi: расхода градско е 13-15,ако не е наред помпата 20 :D с нафта 2,60 едва ли е най рентабилната 15 годишна кола,ако си решил да караш такава дай повечко лев и си земи 3.0д ако вземеш тдс след година ще ти стъпи колкото 3.0д :D ,повярвай,много хора вече плакаха :D

п.п са ще се включат тдс маниаците и ще ти разправят как ако олучиш на читава няма да имаш проблем....а струва ли си да рискуваш 10 бона белким уцелиш :mhihi:

Здравейте,
Аз като ТДС маниак да отговоря пръв :mhihi: . Колегата както е писал вече е капарирал и няма какво повече да го кандардискваме :lol: . Ако беше с повечко лев то всеки да кара 3.0D но за съжеление разликата е голяма(поне в случаите които аз съм разгледал). Градско 13-15 си е много добре за такъв клас автомобил. Относно ТДС колегата Иван обясни много добре как стоят нещата. Но и да е най големия боклук(двигателя), в правилни ръце ще се оправи сравнително евтино отколкото един comon rail дизел.

п.п Колега I-S когато си купувах моята кола май ти беше ми казал да стоя далеч от нея. Но да знаеш повече от година не ми е правила проблем(благодарение на колегите от този подфорум :ok: ), а аз въобще не я жаля :!:

да ти е честита и със здраве да я караш, това е кола мечта на повечето от нас.

Поздрави

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 03 Юли 2008, 22:31

kirililiev написа:
l-s написа:Изкажете още някое друго мнение.Интересни са ми впечатленията на хората карали ТДС ;)

частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали" :mhihi: расхода градско е 13-15,ако не е наред помпата 20 :D с нафта 2,60 едва ли е най рентабилната 15 годишна кола,ако си решил да караш такава дай повечко лев и си земи 3.0д ако вземеш тдс след година ще ти стъпи колкото 3.0д :D ,повярвай,много хора вече плакаха :D

Ти колега кога пазарува 4асти за тдс?КОЕ ТРЯБВА ДА НЕ Е НАРЕД НА ''ПОМПАТА'' ЗА ДА ИДЕ НА 20 или си привърженик на маабета ''4и4о и аз съм 4ул и да кажа нещо'' ==кутията прави проблеми==КОЯ КУТИЯ ИМАш ПРЕДВИД...И моля ти се не ми говори за тдс маниаци, 4е маи не ти върви.много хора плакали :mhihi: :mhihi: :mhihi: кои ти е плакал на тебе?специалист :!: вси4ки проблеми които описа се решават равно на смяна на свещи.аааа за ходовата 4аст ДА 4упи се много особено на е38 и то дизел :mhihi: :mhihi: :mhihi:Kire
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 04 Юли 2008, 10:13

Ванката изби :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Юли 2008, 15:17

Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил :mhihi: -- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 04 Юли 2008, 15:49

klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил :mhihi: -- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....

На хубавите жени и хубавите коли поддръжката е солена :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530 xDrive '13

Мнение от piNky » 04 Юли 2008, 17:36

dinozab написа:
klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил :mhihi: -- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....

На хубавите жени и хубавите коли поддръжката е солена :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И нали знаеш, че жена и кола сами не се оправят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 04 Юли 2008, 18:14

Да си го начукам пълните сте с лафове ...... айде и един от мен не е много по темата ама "Жена и ръжда тръгнат ли --- спиране нямат" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако може някой да го постне в Орел форума :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
Мечтае да кара: e-32 750il

Мнение от shankylov » 04 Юли 2008, 19:01

нещо ни избива на лафчета?е барабар петко с мъжете :mhihi: една кола и една жена не ги ли чукнеш отзад леко,нищо не си разбрал от тях :lol: а е-38 си е лека мечта на почти всеки който се е докосвал до нея.дерзай брат и квото и да стане с колата не дай си боже правиш и пак се движиш със стил...просто си болен вече а не знам да има лек все още :help:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Юли 2008, 19:17

piNky написа:
dinozab написа:

Поне за Е38 НЕ важи доказаното,а именно ''уста на жена и врата на стара кола се затварят по един и същ на4ин-с удар'' :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 04 Юли 2008, 19:48

ivan. написа:
piNky написа:
dinozab написа:

Поне за Е38 НЕ важи доказаното,а именно ''уста на жена и врата на стара кола се затварят по един и същ на4ин-с удар'' :mhihi:

Абе и аз забелязах че за 10 годишна кола вратите се затварят много добре(Не че е по темата с лафовете ама вие на там го обърнахте ;) )
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Предишна

Назад към E34