e38 725 Тдс
Модератор: Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В непрестанни пътувания съм тези дни и чак сега виждам темата.
разкошен автомобил е е38 ,разкошен
Дано мотора е поддържан както си трябва ,ще си я ползваш колата с кеф
Малеее няма такъв кеф като седнеш и вратата на затваряне каже "луп" ама по-дълбоко от хладилник ,нещо като трезор
Егати ,страшни коли ,после ако не е с хубави джанти й намираш едни готини в стила на БМВ (ако може да са оригинални с оплетени спици и бордове) и гледай какво става
Очакваме снимки на колата отвсякъде
Георги Пенчев
разкошен автомобил е е38 ,разкошен

Малеее няма такъв кеф като седнеш и вратата на затваряне каже "луп" ама по-дълбоко от хладилник ,нещо като трезор

Егати ,страшни коли ,после ако не е с хубави джанти й намираш едни готини в стила на БМВ (ако може да са оригинални с оплетени спици и бордове) и гледай какво става

Очакваме снимки на колата отвсякъде

Георги Пенчев
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
l-s написа:Изкажете още някое друго мнение.Интересни са ми впечатленията на хората карали ТДС
частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали"

п.п са ще се включат тдс маниаците и ще ти разправят как ако олучиш на читава няма да имаш проблем....а струва ли си да рискуваш 10 бона белким уцелиш

kirililiev написа:частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали"расхода градско е 13-15,ако не е наред помпата 20
с нафта 2,60 едва ли е най рентабилната 15 годишна кола,ако си решил да караш такава дай повечко лев и си земи 3.0д ако вземеш тдс след година ще ти стъпи колкото 3.0д
,повярвай,много хора вече плакаха
![]()
п.п са ще се включат тдс маниаците и ще ти разправят как ако олучиш на читава няма да имаш проблем....а струва ли си да рискуваш 10 бона белким уцелиш
Здравейте,
Аз като ТДС маниак да отговоря пръв

п.п Колега I-S когато си купувах моята кола май ти беше ми казал да стоя далеч от нея. Но да знаеш повече от година не ми е правила проблем(благодарение на колегите от този подфорум

да ти е честита и със здраве да я караш, това е кола мечта на повечето от нас.
Поздрави
Ти колега кога пазарува 4асти за тдс?КОЕ ТРЯБВА ДА НЕ Е НАРЕД НА ''ПОМПАТА'' ЗА ДА ИДЕ НА 20 или си привърженик на маабета ''4и4о и аз съм 4ул и да кажа нещо'' ==кутията прави проблеми==КОЯ КУТИЯ ИМАш ПРЕДВИД...И моля ти се не ми говори за тдс маниаци, 4е маи не ти върви.много хора плакалиkirililiev написа:l-s написа:Изкажете още някое друго мнение.Интересни са ми впечатленията на хората карали ТДС
частите са брадва,кутията дава проблеми,ходовата част често се троши в наще дупки,двигателя има проблеми с електронната помпа главата....има много теми по този въпрос от рода на "колеги помощ топла неще да пали"расхода градско е 13-15,ако не е наред помпата 20
с нафта 2,60 едва ли е най рентабилната 15 годишна кола,ако си решил да караш такава дай повечко лев и си земи 3.0д ако вземеш тдс след година ще ти стъпи колкото 3.0д
,повярвай,много хора вече плакаха
![]()

by ''kompleksa''
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил
-- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил-- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....
На хубавите жени и хубавите коли поддръжката е солена

- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
dinozab написа:klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил-- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....
На хубавите жени и хубавите коли поддръжката е солена![]()
![]()
![]()
И нали знаеш, че жена и кола сами не се оправят

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Да си го начукам пълните сте с лафове ...... айде и един от мен не е много по темата ама "Жена и ръжда тръгнат ли --- спиране нямат"
Ако може някой да го постне в Орел форума

Ако може някой да го постне в Орел форума

- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
нещо ни избива на лафчета?е барабар петко с мъжете
една кола и една жена не ги ли чукнеш отзад леко,нищо не си разбрал от тях
а е-38 си е лека мечта на почти всеки който се е докосвал до нея.дерзай брат и квото и да стане с колата не дай си боже правиш и пак се движиш със стил...просто си болен вече а не знам да има лек все още 

Поне за Е38 НЕ важи доказаното,а именно ''уста на жена и врата на стара кола се затварят по един и същ на4ин-с удар''piNky написа:dinozab написа:klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил-- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....
![]()
![]()

by ''kompleksa''
ivan. написа:Поне за Е38 НЕ важи доказаното,а именно ''уста на жена и врата на стара кола се затварят по един и същ на4ин-с удар''piNky написа:dinozab написа:klintan66 написа:Какво му е на мотора , аз карах до преди 5 години м20 б25 - един от най - добрите бил......бил ама моя не бил-- отиде главата ,защото незнаех какво е виско . Сега от 4,5 години карам тдс лош бил , дърво бил ....но на моя му няма нищо.... просто АВТОМОБИЛА БМВ СИ ИСКА ВНИМАНИЕ - като хубавата жена ---всеки ден по малко поне ....
![]()
![]()
Абе и аз забелязах че за 10 годишна кола вратите се затварят много добре(Не че е по темата с лафовете ама вие на там го обърнахте

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3