Дойде и моят ред да се похваля :)
Модератор: Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Дойде време и аз да се регна на форума
Брат ми, честита кола, да я караш със здраве и да те радва толкова, колкото от първия ден както я взе
Радвам се, че имаше търпение и не се нахвърли да купуваш кола, а изчака и се спря точно на този змей.Колата си заслужава всеки лев, който даде.
Като почна и аз да бачкам някой ден, и аз ще бъда горд собственик на бмв, но кога ще стане това още не ми е много ясно
Ето за колегите от форума още няколко снимки, защото ти си доста зает и сигурно нямаш време да пуснеш.
Снимката на двигателя е малко размазана, но няма друга читава.
Еми това е от мен, и евала на всички бмв маниаци, това са истинските автомобили!
Приятен ден!

Брат ми, честита кола, да я караш със здраве и да те радва толкова, колкото от първия ден както я взе

Радвам се, че имаше търпение и не се нахвърли да купуваш кола, а изчака и се спря точно на този змей.Колата си заслужава всеки лев, който даде.
Като почна и аз да бачкам някой ден, и аз ще бъда горд собственик на бмв, но кога ще стане това още не ми е много ясно

Ето за колегите от форума още няколко снимки, защото ти си доста зает и сигурно нямаш време да пуснеш.

Снимката на двигателя е малко размазана, но няма друга читава.

Еми това е от мен, и евала на всички бмв маниаци, това са истинските автомобили!
Приятен ден!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
честита да е новата придобивка,без аварйно каране и още нещо колата е истиснки
ЗВЯР
говоря в добрия смисал на думата 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Честито колега
С кеф да се возиш на гондолата!
Това е модел,който винаги щом го видя кара нещо да трепне в мен с невероятно елегантната си форма.

Това е модел,който винаги щом го видя кара нещо да трепне в мен с невероятно елегантната си форма.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242759&photo=13
Качих още 20-тина снимки на интериор-а и двигателя. Но да не товариме толкова темата ще пусна само линк към албумът
Мерси на всички,за пожеланията. Остава само пари да има за да я стегна защото си заслужава колата да бъде глезена, а на дълго няма такова удоволствие.
Качих още 20-тина снимки на интериор-а и двигателя. Но да не товариме толкова темата ще пусна само линк към албумът

Мерси на всички,за пожеланията. Остава само пари да има за да я стегна защото си заслужава колата да бъде глезена, а на дълго няма такова удоволствие.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
първото засичане 20/100 след това затвориха при ТЕЦ-а и скочи до 21,5 с доста настъпване. Казанлък-Пловдив през Карлово 10 литра газ, от Пловдив до София до красна поляна даде 18л/100, извън градско със скорост около 100 предимно на 3-та и 4-та и байри даде 14л такаче варира супер много предполагам ако трафикът е нормален градско може да се свали до към 18-19л ако не я настъпвам. На бензин не ми харесва как работи зех бензинов филтър да сменя, и дюзите трябва да се изчистят и има още някой неща които ме съмняват,моторче-то за празен ход,ламдата,чета за няква допълнителна дюза за студен двигател,както и системата за вентилация на резервоара,маркучета на вакум-а или откъдето може да взима въздух,трябва да се поизчистят дебитомера и дросела,иначе си върви и на бензин но като е студена и като паднат оборотите и подам газ забива муцуната,масло откакто съм я взел около 1000 км сигурно съм минал не е изгорила грам масло а даже е малко над горна-та граница. От време на време дава грешки за ОИЛ Левъл сензор сигурно е за чистене и/или има лош контакт на кабелът.
По окачването има малки проблеми тампоните на успокоителните щанги са за смяна.Може и да има и други неща но още не съм имал възможност да я заведа на свериз да се огледа всичко.
И лека полека ще оправя всички неща по двигателя и ходовата част и след това идва ред на козметика.Да възтановя липсите и щетите нанесени от майстори
П.С. Леле аз верно много съм се разболял половината от нещата може и да са ок и само да си измислям някви проблеми
По окачването има малки проблеми тампоните на успокоителните щанги са за смяна.Може и да има и други неща но още не съм имал възможност да я заведа на свериз да се огледа всичко.
И лека полека ще оправя всички неща по двигателя и ходовата част и след това идва ред на козметика.Да възтановя липсите и щетите нанесени от майстори

П.С. Леле аз верно много съм се разболял половината от нещата може и да са ок и само да си измислям някви проблеми

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3