Дойде и моят ред да се похваля :)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 23 Май 2008, 16:28

Дойде време и аз да се регна на форума :)

Брат ми, честита кола, да я караш със здраве и да те радва толкова, колкото от първия ден както я взе ;)

Радвам се, че имаше търпение и не се нахвърли да купуваш кола, а изчака и се спря точно на този змей.Колата си заслужава всеки лев, който даде.

Като почна и аз да бачкам някой ден, и аз ще бъда горд собственик на бмв, но кога ще стане това още не ми е много ясно :P

Ето за колегите от форума още няколко снимки, защото ти си доста зает и сигурно нямаш време да пуснеш.

Изображение
Изображение
Изображение

Снимката на двигателя е малко размазана, но няма друга читава. :roll:
Еми това е от мен, и евала на всички бмв маниаци, това са истинските автомобили!

Приятен ден!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Май 2008, 16:50

Евала, евала :bowdown:

Тази кола, тази форма :shock: остават безмъртни като библията :twisted: :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 23 Май 2008, 16:58

честита да е новата придобивка,без аварйно каране и още нещо колата е истиснки :bowdown: ЗВЯР :bowdown: говоря в добрия смисал на думата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 23 Май 2008, 20:02

Голямото си е голямо! К'ви 3-ки, к'ви 5 лева... :bowdown:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 23 Май 2008, 20:55

Честито колега :) С кеф да се возиш на гондолата!
Това е модел,който винаги щом го видя кара нещо да трепне в мен с невероятно елегантната си форма. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 23 Май 2008, 21:00

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242759&photo=13
Качих още 20-тина снимки на интериор-а и двигателя. Но да не товариме толкова темата ще пусна само линк към албумът :)
Мерси на всички,за пожеланията. Остава само пари да има за да я стегна защото си заслужава колата да бъде глезена, а на дълго няма такова удоволствие.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 23 Май 2008, 22:19

Колега, аз имам въпросче :) Какъв разход ти дава градско? На газ гледам я караш...

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Май 2008, 0:36

първото засичане 20/100 след това затвориха при ТЕЦ-а и скочи до 21,5 с доста настъпване. Казанлък-Пловдив през Карлово 10 литра газ, от Пловдив до София до красна поляна даде 18л/100, извън градско със скорост около 100 предимно на 3-та и 4-та и байри даде 14л такаче варира супер много предполагам ако трафикът е нормален градско може да се свали до към 18-19л ако не я настъпвам. На бензин не ми харесва как работи зех бензинов филтър да сменя, и дюзите трябва да се изчистят и има още някой неща които ме съмняват,моторче-то за празен ход,ламдата,чета за няква допълнителна дюза за студен двигател,както и системата за вентилация на резервоара,маркучета на вакум-а или откъдето може да взима въздух,трябва да се поизчистят дебитомера и дросела,иначе си върви и на бензин но като е студена и като паднат оборотите и подам газ забива муцуната,масло откакто съм я взел около 1000 км сигурно съм минал не е изгорила грам масло а даже е малко над горна-та граница. От време на време дава грешки за ОИЛ Левъл сензор сигурно е за чистене и/или има лош контакт на кабелът.
По окачването има малки проблеми тампоните на успокоителните щанги са за смяна.Може и да има и други неща но още не съм имал възможност да я заведа на свериз да се огледа всичко.
И лека полека ще оправя всички неща по двигателя и ходовата част и след това идва ред на козметика.Да възтановя липсите и щетите нанесени от майстори :)

П.С. Леле аз верно много съм се разболял половината от нещата може и да са ок и само да си измислям някви проблеми :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 24 Май 2008, 6:06

:lol: Аиде да ги спънем ко искаш :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 24 Май 2008, 14:01

Красна поляна, казваш... май сме комшии :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 24 Май 2008, 14:41

Vlados написа:Красна поляна, казваш... май сме комшии :roll:

не съм от красна поляно просто ходих да я покажа на един колега :)

Предишна

Назад към E34