Колеги, много, ама много започна да ми писва!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Мар 2008, 16:28

///peter написа:Ма ти не разбрали, че си г-н Никой за да изказваш мнение било за мен или пък да ти четем от кво ти е писнало и да взимаме поуки :mhihi:
Аз лично не видях никъде да изказвам конкретно мнение за останалите и не, не се изявявам говорител, леко ти намекнах "кой беше ти че да казваш ко да става?" Има си Модератори има си администратори, като е толко зле положението извикай ги, ревни им че нищо не става от Е34 да оправат нещата :mhihi:
А понеже е много кофти тука, и нищо немож намери (само твойте постове са конструктивни и винаги на място, с точно решение на въпроса), питай Бисер, Сасо, Зветико, Пенчев и останалите младежи, дали няма да се напием приятелски :roll:
Изобщо ти къв опит каза че имаш в , хайде да не се изхвърлям да казвам човешкия фактор, ще кажа в развитието на форум?

1. Ами, кво да ти кажа: Много от тези хора ги познавам много преди ти да знаеш за съществуванета на този форум.
2. Какво общо имат постовете с това с кой ще се напиваш?
3. Само ти изказваш негативизъм относно темата. Да, не говорим колко са ти "конструктивни" темите и постовете. Точно затова ти дадох линк с правилника.
4. Кой съм аз ТИ не си този който ще го определя, пък и твоето мнение слабо ме интересува. Плюй колкото си искаш. Поне в това те бива. О, да и да се напиваш.

Като член на клуба, който си плаща членския внос и на този форум все пак имам някакъв опит и в човешкия фактор и в развитието на този форум.
Надявам се да си ме разбрал. Ако имаш нещо ЛИЧНО против мен с радост ще го обсъдим на ЕКО-то, а, не да ми се дървиш тук.
Само ще те помоля да не пълниш темата със спам. Пенчев много добре се е изразил.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Мар 2008, 18:20

"Дървиш", "нещо лично на еко-то" - ти на бой ли налиташ бе юначага :mhihi:
Нямам нищо лично, към хора като теб, така както ти изрази мнение го изразих и аз ;) Но нали мафиотите сте над всички ни как ще имам право да кажа ко мисла за темата ти :lol:
Колкото и да си плащал членски мленски внос, не се поставяй на мястото на хората които определят кво да стаа във форума, като ма накажат тогава ще си помисля дали и как да пиша ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 01 Мар 2008, 18:26

Браво бе просиш си картон ли?
Айде стига сте се драчили!
Любовта към марката ни е събрала, засрамете се ако мюнхенските инжинери видят феновете как се драчат ще спрат пройзводството и ще ми карате оная работа :mhihi:
Айде честита баба Марта, мир и любов да има, па живот и здраве и берекет .... ;)

Предишна

Назад към E34