Има ли само стъкла за фарове
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
]plamenar написа:Здравейте,имам въпросните стъкла,ако мога да сам полезен на някого 0878740042 Пламен
Пич, драсни едно ЛС от къде си и к'ви кинти искаш за стъклата..
Всеки иска очичкиии ама нема кинти за стъкленца..

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
t_andonov написа:пича иска 60 лв

Успех на всички
с ангелските очички!

- ThEccentric
- Потребител
-
Methodius написа:ThEccentric написа:(OO==[][]==OO) написа:kraininski написа:има - 93 лв бройката...как ли пък не 400 лв баси и хелата те $220 са цели фарове с ангелски очи
това е цена за цял фар, не за стъкло
93 лв пак си е прекалено много пари само за един фар. От ул. Цар Симион взех комплект ляви и дясни, чисто нови, за 250 лв
Взел си ама Депо ..Хела чисто нови за Е34 до колкото разбрах не се произвеждат от известно време .. а цената им е към 300 и нещо лв. на страна ..
А лично за мен по -голям боклук от Депо няма .. по -добре оригинални втора ръка от нови Депо ..
Не са Депо, а Люсид. Не съм познат с Депо и каччеството им, но нямам никакви оплакваня от тия които купих. Много са дорби.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Баце ти сигурен ли си наистина че в даскалов има???t_andonov написа:kraininski написа:другия начин обаче нещо не ми се отдава...а като счупя още 2-3 стъкла то пак ше отидем на некви такива пари
в магазини Даскалов предлагат само стъкла за фаровете на Е34

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: re
slavianko написа:Баце ти сигурен ли си наистина че в даскалов има???t_andonov написа:kraininski написа:другия начин обаче нещо не ми се отдава...а като счупя още 2-3 стъкла то пак ше отидем на некви такива пари
в магазини Даскалов предлагат само стъкла за фаровете на Е34![]()
Щото ако има аз утре да ходя да вземам.
абе някой от колегите от русе ми беше казал че има даже ми даде линк на магазините даскалов ама като не помня кой беше

- ThEccentric
- Потребител
-
slavianko написа:Баце ти сигурен ли си наистина че в даскалов има???t_andonov написа:kraininski написа:другия начин обаче нещо не ми се отдава...а като счупя още 2-3 стъкла то пак ше отидем на некви такива пари
в магазини Даскалов предлагат само стъкла за фаровете на Е34![]()
Щото ако има аз утре да ходя да вземам.
http://www.daskalov.com/
или за кристални стъкла.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E30-E32-E34-HEADLIGHT-CRYSTAL-CLEAR-GLASS-LENSES_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38661QQihZ024QQitemZ370022492503QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Днес ходих до магазин Даскалов в Русе да питам за стъкла и ми казаха цена 93лв за стъклото на дългите и 91 за късият. Съответно аз им зададох веднага конта въпросът дали в тези стъкла които придават има вграден биксенон включен в цената
Е аз отдавна се бях заканил да не ми стъпи кракът там но това беше вече последният опит

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
slavianko написа:Днес ходих до магазин Даскалов в Русе да питам за стъкла и ми казаха цена 93лв за стъклото на дългите и 91 за късият. Съответно аз им зададох веднага конта въпросът дали в тези стъкла които придават има вграден биксенон включен в цената![]()
Е аз отдавна се бях заканил да не ми стъпи кракът там но това беше вече последният опит
![]()
може да са от минерално стъкло и да не се нараняват от камъчетата

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
на пазара в Д-град имаше бая видове стъкла ама не обърнах внимание дали има от кръглите иначе имаше за е36 по 30-40лв голямото правоъгълно стъкло и за халогени на е34-е36 със сигурност и бяха по 15-20 лв нови
само стакла
колега купи си некви турски халогени с 4исто прозрац4ни стакла,и си сложи енджалите сас тея стакла ште стане с кристални фарове
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ех ако можеше някой просто да каже къде ги има тия стъкла и да ходя да си накупя 10-ина
не сериозно ако някой намери да казва веднага

не сериозно ако някой намери да казва веднага

- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Братлета ходил съм в даскалов да питам. Има и за дълги и за къси. Само не знам дали изобщо има някой който би си купил такива. 92лв за късия и 90 за дългия. Успехkoci-m5 написа:(OO==[][]==OO) написа:t_andonov написа:kraininski написа:другия начин обаче нещо не ми се отдава...а като счупя още 2-3 стъкла то пак ше отидем на некви такива пари
в магазини Даскалов предлагат само стъкла за фаровете на Е34
1. има ли и за дълги и за къси?
2.122 колко струват?

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3