Придърпва и пука при рязко ускорение

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Мар 2008, 0:16

markovsky написа:утре ще го сваля да го погледна, защото колата я взех и има газова но неработи. и са дупчили маншона да сложат плочката вътре

WTF??? :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 20 Мар 2008, 8:20

Какво са дупчили бе колега :shock: какви са били тия майстори :help: снимай и постни снимката тук да видим за какво става въпрос. :roll:

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 2003

Мнение от markovsky » 20 Мар 2008, 17:07

мисля че _65536_kb_sec_ се оказа прав и е от маншона, защото днес го свалих и откачих буксата на дебитомера и това придърпване подщи го няма. иначе газаджиите в италия са сложили плочката в маншона и на входа за гаста на плочката е пробит маншона за да влезе маркуча от испарителя. в момента немога да го снимам но при първа възможност ще го направя. сега съм го уплатнил и като исъхне силикона и го сложа ще пиша резултат.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Мар 2008, 17:24

sivkotarak написа:ква е тая добавка да си сложа и аз? ;)

Добавката е Оktan booster на STP :twisted:
Добавката е много добра, като се сипе трябва да се покара колата за да се настрои компютъра към новото гориво и след някой друг километър започва да се чувства осезателно :shock:

Вчера един човек с едно Е36 два литра бая се напъваше :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 20 Мар 2008, 19:24

Пенчев, що наказваш така хората :mhihi: те си купуват тройки бегачки с "голям" мотор а ти с твойта лимузина ги наказваш :mhihi: бива ли такива работи...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 20 Мар 2008, 23:58

Penchev сега ако ми кажеш и откъде да го намеря си златен. Точно за октаново число се чудих коя. Аз мислих и за няква друга добавка, казва се QMI SX6000 но тя май е за съвсем друго... и още едно въпросче (зелен съм, още се уча) - мога ли да ги сложа и двете бе? :help: :help: или много химия ше стане? :roll: :confused:

Потребител
Аватар

придъпването спря

Мнение от markovsky » 21 Мар 2008, 9:54

момчета придърпването спря. от маншона е и имаше още един маркуч под него където беше спукан.
относно за добавките тази за октана и аз мога да я препоръзвам, защото съм я пробвал и найстина има ефект, но внимавай с дозата, защото един приятел сипа такава добавка в 4-5литра бензин и два зъба от деференцяла му ги нямаше след около петия метър въртене на гуми но естествено не на бмв а на москвич :D
аз съм я купувал от омв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Мар 2008, 11:38

честито колега
извода е че всяка една дупчица по всмукателната система води до тези резултати
правете струвайте ама едно руло изолирбант за всеки случай и малко свински опашки вършат незаменима работа когато човек е на път и му гръмне газовата уредба
казвам го от опит и не го пожелавам на никого
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атоматик » 21 Мар 2008, 12:04

Странно, аз наскоро смених маншона заради спукване, но нямах придърпване или други проблеми. Даже и работата на ламда сондата се бъркаше, но не го чувствах при движение.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!

Потребител
Аватар

Мнение от markovsky » 22 Мар 2008, 19:56

ето и снимка където са дупчили маншона, както бях обещал

Потребител
Аватар

Мнение от markovsky » 22 Мар 2008, 20:05

немога нещо да кача снимките който бях обещал за дупките на маншона където е монтирана плочкат. съжалявам

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Мар 2008, 22:22

sivkotarak написа:Penchev сега ако ми кажеш и откъде да го намеря си златен. Точно за октаново число се чудих коя. Аз мислих и за няква друга добавка, казва се QMI SX6000 но тя май е за съвсем друго... и още едно въпросче (зелен съм, още се уча) - мога ли да ги сложа и двете бе? :help: :help: или много химия ше стане? :roll: :confused:

Въпросната добавка си я купих от ОМВ на Дупница i на Благоевград колата взе да се чувства доста по-добре.В последния брой на Ауто мотор унд Шпорт (Българското) има продуктов каталог на BARDAHL :shock: Фирмата е много сериозна с традиции в тази насока :idea: Мой приятел ралиджия кара с Бардал 8 октан пункта и е направо лудница :twisted: намерете инфо за фирмата и продуктите й или намерете въпросната брошура към списанието - ТЕ са корифеи в тази област ,толкова много и качествени продукти имат ,че даже няма да се очудя ако са измислили и препарат за почистване на котлен камък в системата за миене на челното стъкло :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 23 Мар 2008, 22:36

markovsky написа:немога нещо да кача снимките който бях обещал за дупките на маншона където е монтирана плочкат. съжалявам

Качваш снимките тук : http://imageshack.us/ и после копираш тука линковете от Thumbnail for forums 1 или 2 ;)

Потребител
Аватар

Мнение от markovsky » 27 Мар 2008, 14:34

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от markovsky » 27 Мар 2008, 14:38

мерси колега! стана работата. това е което е на снимката плочката е вътре в маншона. ходих при газаджия и каза че ще я преправи тази газова, ще смени плочката и ще сложи кихалки на въздушния филтър и на колекторите. от мен толкова за сега. и още веднъж благодаря

ПредишнаСледваща

Назад към E34