Придърпва и пука при рязко ускорение
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
markovsky написа:утре ще го сваля да го погледна, защото колата я взех и има газова но неработи. и са дупчили маншона да сложат плочката вътре
WTF???

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Какво са дупчили бе колега
какви са били тия майстори
снимай и постни снимката тук да видим за какво става въпрос. 

- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
мисля че _65536_kb_sec_ се оказа прав и е от маншона, защото днес го свалих и откачих буксата на дебитомера и това придърпване подщи го няма. иначе газаджиите в италия са сложили плочката в маншона и на входа за гаста на плочката е пробит маншона за да влезе маркуча от испарителя. в момента немога да го снимам но при първа възможност ще го направя. сега съм го уплатнил и като исъхне силикона и го сложа ще пиша резултат.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
sivkotarak написа:ква е тая добавка да си сложа и аз?
Добавката е Оktan booster на STP

Добавката е много добра, като се сипе трябва да се покара колата за да се настрои компютъра към новото гориво и след някой друг километър започва да се чувства осезателно

Вчера един човек с едно Е36 два литра бая се напъваше

Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Пенчев, що наказваш така хората
те си купуват тройки бегачки с "голям" мотор а ти с твойта лимузина ги наказваш
бива ли такива работи...

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Penchev сега ако ми кажеш и откъде да го намеря си златен. Точно за октаново число се чудих коя. Аз мислих и за няква друга добавка, казва се QMI SX6000 но тя май е за съвсем друго... и още едно въпросче (зелен съм, още се уча) - мога ли да ги сложа и двете бе?
или много химия ше стане?

- markovsky
- Потребител
-
придъпването спря
момчета придърпването спря. от маншона е и имаше още един маркуч под него където беше спукан.
относно за добавките тази за октана и аз мога да я препоръзвам, защото съм я пробвал и найстина има ефект, но внимавай с дозата, защото един приятел сипа такава добавка в 4-5литра бензин и два зъба от деференцяла му ги нямаше след около петия метър въртене на гуми но естествено не на бмв а на москвич
аз съм я купувал от омв
относно за добавките тази за октана и аз мога да я препоръзвам, защото съм я пробвал и найстина има ефект, но внимавай с дозата, защото един приятел сипа такава добавка в 4-5литра бензин и два зъба от деференцяла му ги нямаше след около петия метър въртене на гуми но естествено не на бмв а на москвич

аз съм я купувал от омв
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
честито колега
извода е че всяка една дупчица по всмукателната система води до тези резултати
правете струвайте ама едно руло изолирбант за всеки случай и малко свински опашки вършат незаменима работа когато човек е на път и му гръмне газовата уредба
казвам го от опит и не го пожелавам на никого
извода е че всяка една дупчица по всмукателната система води до тези резултати
правете струвайте ама едно руло изолирбант за всеки случай и малко свински опашки вършат незаменима работа когато човек е на път и му гръмне газовата уредба
казвам го от опит и не го пожелавам на никого

- markovsky
- Потребител
-
немога нещо да кача снимките който бях обещал за дупките на маншона където е монтирана плочкат. съжалявам
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
sivkotarak написа:Penchev сега ако ми кажеш и откъде да го намеря си златен. Точно за октаново число се чудих коя. Аз мислих и за няква друга добавка, казва се QMI SX6000 но тя май е за съвсем друго... и още едно въпросче (зелен съм, още се уча) - мога ли да ги сложа и двете бе?![]()
или много химия ше стане?
![]()
Въпросната добавка си я купих от ОМВ на Дупница i на Благоевград колата взе да се чувства доста по-добре.В последния брой на Ауто мотор унд Шпорт (Българското) има продуктов каталог на BARDAHL

Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
markovsky написа:немога нещо да кача снимките който бях обещал за дупките на маншона където е монтирана плочкат. съжалявам
Качваш снимките тук : http://imageshack.us/ и после копираш тука линковете от Thumbnail for forums 1 или 2

- markovsky
- Потребител
-
мерси колега! стана работата. това е което е на снимката плочката е вътре в маншона. ходих при газаджия и каза че ще я преправи тази газова, ще смени плочката и ще сложи кихалки на въздушния филтър и на колекторите. от мен толкова за сега. и още веднъж благодаря
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4