525М ТЕХНИК КЪДЕ Е СЕГА
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: =>
Баце ти на това дето е на Дидо Генов М-пакет ли му викашkolega написа:Единствената черна Е34 с М-пакет която знам в русе е на Генов, и тя е 20ка М50 май

А на колегата Klintan66 ще кажа само че няма такова М50 Б25 с 238коня. Дори супер нова от магазина чипосана с отърган ограничител и пак не може повече от 210кс. да ги докара

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
възможно е- не споря. аз и тва съм написал в мнението си . общо взето когато купувах колата 525 или 520 ми беше все едно. важно бе да е петица. тогава обявите бяха във вестниците бяха горе долу следните:продавам черно бмв. запазено. контакта ставаше по домашни тф и тн. преди това карах две тройки 320 и 318 . така че като се качих в това и се сванах . а ако не вярваш за скоростта ок . не съм искал да се фукам а да опиша че тази кола ме кефеше на мах. и сега смятям че е34 е много красив автомобил. карам четвърти .525 и 520. 525 тдс комби 525 тдс сега . мога да си позволя както и предполагам и много други тук да си купя е39 но защо до сега не сам си купил. незнам. всичките ми коли са купувани почти по интуиция .нещо като влюбване от пръв поглед. а дали вдига или невдига всеки си знае .може километража да е бил дефектен 

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- klintan66
- старши ентусиаст
-
искам да призова към разумно шофиране. 

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
klintan66 написа:искам да призова към разумно шофиране.
Имаме достатъчно бързи и мощни коли,а дали можем да ги управляваме разумно?
Незнам колегата как го узари тая идея обаче е прав

- klintan66
- старши ентусиаст
-
почти всеки ден ме озарява. пресичали са ми пътя -на мен зелено. на кръгово постоянно има шофьори с нови и деи. на магистрала засечки .По скоро искам да кажа - за тези от нас които имат опит да се пазят а тези които нямат още да са малко по внимателни.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3