Буравестниците срещу Кратунковците
Модератор: Технически модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Е така се "комплексират" колегите и после става лудница по сервизите и диагностика ..." не ми върви ТДС-а, повече от 205 не вдига, а на колегата 220 !!!! ...![]()

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
SaSo написа:Абе то нямаше теми за нас ( нали са ни здрави каруците ) ... И затова от скука ви акахме на опушените темите![]()
![]()
Пфуууу пуста му скука...
А нема я през ден преревава някой че неще да запали и неще да работи на бензин а на газ му падали оборотите и държи газта че да не изгасне

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
bmwfena написа:Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Е така се "комплексират" колегите и после става лудница по сервизите и диагностика ..." не ми върви ТДС-а, повече от 205 не вдига, а на колегата 220 !!!! ...![]()
Мдааа от Боинг ми се обадиха да потвъдят, че на бат Дино колата е техен тунинг, разработка за НАСА ... е сега ваче съм спокоен, сори за недоверието проявено от мен!

Другия път благата ракийка е от мене

- dinozab
-
-
E34PSH написа:bmwfena написа:Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Мдааа от Боинг ми се обадиха да потвъдят. , че на бат Дино колата е техен тунинг ... е сега ваче съм спокоен![]()
Бате и толкова разбираш при предаватерно число на пета 0.74 и диф 2.64 сметни ти кви са оборотите на тая скорост

Между другото колата ми е 525TDSA което ще рече автоматик

Последна промяна dinozab на 16 Ное 2007, 11:20, променена общо 1 път
- dinozab
-
-
bmwfena написа:Последно си помисли...давай да ти зимаме една газовица и да си пиеш спокойно ракиицата ---и нема да се стряшкаш насън от натапанени мъркучи и стрелки в десноdinozab написа:bmwfena написа:Дино я я свали от крика и тогава снимайdinozab написа:mla86 написа:на 3500rpm![]()
![]()
къф е тоя TDS ве
![]()
![]()
и разхода 13 на 100
![]()
![]()
Моя на автопилот![]()
![]()
и тоя разход не го гледай на борда моментния го показва виноги с 1.5-2 ногоре
![]()
![]()
Ще те нападам скоро свари ли ракията..ако е с много захар пий си я аз имам една без захар...ще те почерпя от нея да видиш кво е---като пийнеш и почваш да си мислиш за газови уредби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ще забравиш ТДСса
Оооо рикикито е без захар а ма боли главата че как.А тя ако е на крик не мо и стигне километража бре ора![]()
![]()
![]()
![]()
време е да се осъзнаеш ...аз съм с девиза ПО ДОБРЕ НОВ ДЕБИТОМЕР ОТКОЛКОТО НОВА ГЛАВА
![]()
аууу как боли
Фенче на драго сърце бих приел едно М50 а още по-хумаво В25 но газ немож ма накара да си сложа.Сега като си стъпах малко на краката намери ми едно читаво М50 и го зимам веднага ама да е над 10.93г и да няма ГАЗ

- dinozab
-
-
bmwfena написа:Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Да ама от евтиния тюнинг

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
dinozab написа:E34PSH написа:bmwfena написа:Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Мдааа от Боинг ми се обадиха да потвъдят. , че на бат Дино колата е техен тунинг ... е сега ваче съм спокоен![]()
Бате и толкова разбираш при предаватерно число на пета 0.74 и диф 2.64 сметни ти кви са оборотите на тая скорости унуй де свети е АБС-са ма вии воабще кви коли карате бре незнаете си разположението на ламбите на таблото
![]()
съгласен съм с теб , математиката е вярна

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Няма ве.. И мойта си дига 225-230км/ч ама мойта със шперов диф... Незнам къв беше един приятел каза, че бил от Мка ма незнам
...На старт ма бият щото тромаво ама на скорост мачкаааааааааааа... И на газ дори...Един път един пич с една вектра А 2000ГТ мисля се водеше дето са 150 конья, го отказах на магистралата точно до Пловдив... А бяхме 4 човека в колата... И на 220-230км/ч след 5-10мин пича отби да си види колата що зема да му прегрява така... Ми как няма като има 2 цилиндъра по малко ... 

- dinozab
-
-
E34PSH написа:dinozab написа:E34PSH написа:bmwfena написа:Да ама на бат Дино и тунинг...нали бате я им обясниE34PSH написа:Бате нема такъв ТДС, и аз карам ама такова чудо нема 220км./ч.*3.500 об.*13лт./100к.км. и чип да му туриш ... гредата е голяма ... па и на ръчна го караш![]()
Бате и толкова разбираш при предаватерно число на пета 0.74 и диф 2.64 сметни ти кви са оборотите на тая скорости унуй де свети е АБС-са ма вии воабще кви коли карате бре незнаете си разположението на ламбите на таблото
![]()
съгласен съм с теб , математиката е вярнано в действителност
е съвсем различно и мойта 525ТДСА - фабрично и дават 204/205 км. максикум скорост. и наистина ги прави ама на 4-та, на директна повече от 200 не отлепя.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мноооогггоооооо ми сааа е.е
Ша фана да изн.силя някой колежка, че не издържам
Мноо ми е любовно нещо

Ша фана да изн.силя някой колежка, че не издържам

Мноо ми е любовно нещо

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- dinozab
-
-
zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
Ша фана да изн.силя някой колежка, че не издържам![]()
![]()
Мноо ми е любовно нещо![]()
![]()
![]()
Е тая дет ти са кълчи на предния капак

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
dinozab написа:zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тая дет ти са кълчи на предния капак![]()
![]()
![]()
Тая баце ако мога да я докопам ша й изкривя полуоските

- dinozab
-
-
zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая баце ако мога да я докопам ша й изкривя полуоските![]()
![]()
![]()
А аз ша и пукна жлъчката от йе***е

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
dinozab написа:zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз ша и пукна жлъчката от йе***е![]()
![]()
![]()
Викам да си я подфъргаме

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:dinozab написа:zAcK написа:Мноооогггоооооо ми сааа е.е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз ша и пукна жлъчката от йе***е![]()
![]()
![]()
Викам да си я подфъргаме![]()
![]()
А на моя а на твоя
![]()
![]()
Ша и строшите ЛСДто ве ... Бах тия форумски любовници