Моторно масло
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
TazzMann написа:А бе колега, не се занимавай с това "ac delco" турците си го прават в истамбул (знам от опит) чисто менте !!! Пълен рециклаш бутилиран в Истамбул и тубите са турски даже.pavlin_e30 написа:я кажете на м20 кво да налея,че ac delco 10w40 го пие направо,няма течове..
AC DELCO 10W40 ползвам в момента, купено от Имахижу или нещо от сорта(вносител) и за 7000 км е на средата на щеката значи 0,5 литра са се загубили. Преди с MOBIL S 10W40 за 6000 км вече липсваше 1 литър

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Готин, ти Имахижу от къде го внасят мислиш... Америкаrdvr_burgas написа:TazzMann написа:А бе колега, не се занимавай с това "ac delco" турците си го прават в истамбул (знам от опит) чисто менте !!! Пълен рециклаш бутилиран в Истамбул и тубите са турски даже.pavlin_e30 написа:я кажете на м20 кво да налея,че ac delco 10w40 го пие направо,няма течове..
AC DELCO 10W40 ползвам в момента, купено от Имахижу или нещо от сорта(вносител) и за 7000 км е на средата на щеката значи 0,5 литра са се загубили. Преди с MOBIL S 10W40 за 6000 км вече липсваше 1 литърНе ВЯРВАМ да е оригиналдъ
![]()
![]()

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дилян Пенчев кара вече като с мойто масло и след дълги бърнаутове и донъти го призна изрудския Кастрол
Силикона му не е в ред и М20-ската отиде в червеното на последната сбирка в дивия столичен квартал "Дружба"
,но нито един път на прегрял мотор не му светна налягането на маслото на чек контрола
... нито нещо в работата и звука на мотора се промени
С 10W-40 каквото и да било просто прави перфектния шлайф на мотора при подобни обстоятелства
Георги Пенчев

С 10W-40 каквото и да било просто прави перфектния шлайф на мотора при подобни обстоятелства

Георги Пенчев
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
TazzMann написа:Готин, ти Имахижу от къде го внасят мислиш... Америкаrdvr_burgas написа:TazzMann написа:А бе колега, не се занимавай с това "ac delco" турците си го прават в истамбул (знам от опит) чисто менте !!! Пълен рециклаш бутилиран в Истамбул и тубите са турски даже.pavlin_e30 написа:я кажете на м20 кво да налея,че ac delco 10w40 го пие направо,няма течове..
AC DELCO 10W40 ползвам в момента, купено от Имахижу или нещо от сорта(вносител) и за 7000 км е на средата на щеката значи 0,5 литра са се загубили. Преди с MOBIL S 10W40 за 6000 км вече липсваше 1 литърНе ВЯРВАМ да е оригиналдъ
![]()
![]()
![]()
![]()
...Истамбул майка. Те още ли са на Симеон (в преката)??? Не купувайте Ац Делко, Опел, Форд имаше и още там...
ТУРСКИ МЕНТЕТА са - ФАКТ !!! (виждал съм на 10 000 км. да се получава 1 см. полу-твърдо покритие като отайка от кафе на дъното на картера а в мотора си представете вие за кво иде реч... кат затапи некоя маслена магистралка и светне червената
лампа)
Пич не че нещо, ама кажи кое 100% не е менте и кое е като си толкова наясно.....сигурен съм че на пазара има ментета и оригинали на всички марки

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
сега съм с fuchs-добре се държи масълцето
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Четеики темата има нещо което се забелязва като изказване" моита не харчи масло, колкото го наливам толкова си остава"
Ами лошо Седларов много лошо, мотора ти здава багажа от към сегменти или ПЦВ клапан.
- нема мотор които да не гори масло (ако някои го открие да си го патентова, от пари нема да се отърве
)
- ако количеството на налятото е +/- = на налятото значи си го допълва от некаде с влага/конденз, или гориво.
Има забодени еди теми като важни добре е да се прочетат, че иначе ще ни се смеят хората, та в едно от тях пише че нормалната консумация за М51 например е 0.100 л на1000км. (БМВ са го писали не аз)
Така че колеги колкото и да не е съгласен некои двигателите с вътрешно горене харчат освен гориво и масло.(то не стига че некои ги изкарват че бензин/нафта не им горят ами и масло ако не гори с какво върви
)
Тук съм в ....... (някъде из странско) и вече два месеца не мога да се съглася с шофера ми че маслото трябва да се сменя на 20-30к както им казвали в сервиза маика, говоря все за нови коли-2006-2007.(извода не си копуваите коли от...........
-верно било защо хората са предобедени)
Всеки е свободен да казва, и прави каквото си изка и сметне за добре аз моето си го казах.
Good luck
Един линк на някакъв странен език написано, но които знае чужди езици ще се справи
http://www.shell.com/home/content2/bg/s ... _1600.html
Четеики темата има нещо което се забелязва като изказване" моита не харчи масло, колкото го наливам толкова си остава"
Ами лошо Седларов много лошо, мотора ти здава багажа от към сегменти или ПЦВ клапан.
- нема мотор които да не гори масло (ако някои го открие да си го патентова, от пари нема да се отърве

- ако количеството на налятото е +/- = на налятото значи си го допълва от некаде с влага/конденз, или гориво.
Има забодени еди теми като важни добре е да се прочетат, че иначе ще ни се смеят хората, та в едно от тях пише че нормалната консумация за М51 например е 0.100 л на1000км. (БМВ са го писали не аз)
Така че колеги колкото и да не е съгласен некои двигателите с вътрешно горене харчат освен гориво и масло.(то не стига че некои ги изкарват че бензин/нафта не им горят ами и масло ако не гори с какво върви

Тук съм в ....... (някъде из странско) и вече два месеца не мога да се съглася с шофера ми че маслото трябва да се сменя на 20-30к както им казвали в сервиза маика, говоря все за нови коли-2006-2007.(извода не си копуваите коли от...........

Всеки е свободен да казва, и прави каквото си изка и сметне за добре аз моето си го казах.
Good luck

Един линк на някакъв странен език написано, но които знае чужди езици ще се справи
http://www.shell.com/home/content2/bg/s ... _1600.html
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3