Смяна на филтъра на климатика
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
_65536_kb_sec_ написа:сложи на жена ти чорапогащника там с една дървена рамка и ето ти филтър![]()
![]()
![]()
Аааа не, мерси

stambo_81dg написа:хубу 4е нямам филтър да ми са задръства 3 пъти в годината![]()
![]()
![]()
то кога само 3

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Gemar написа:Vlados написа:TheBoss написа:Та сега да обясня как става пасването(по думите на колегата, аз лично още не съм го пробвал):
1. Закрепват се пластмасовите щипки без да се закопчават.
2. Закрепват се отраничителните ленти и се фиксират с пластинчатите шайби.
3. Затваря се жабката.
4. Намества се да е с еднакви луфтове.
5. Фиксирате щипките.
6. Пробвате как се отваря и затваря. Ако не ви хареса, откопчавате щипките и намествате отново.
Аз го пробвах лично и е точно така, но го направих след близо 30 мин. тъпо гледанеи пробване
и псуване
и ...
Аз писах за този метод, който ползвам. Не знам, още от първия път се получи без проблеми и загуба на време. И сега като си сменям филтъра на 4-5 месеца отново по същия начин няма грижи... буквално за секунди свалям жабката и я слагам после центрирана без проблеми в отварянето или затварянето.
Сега и аз ще го сменя за отрицателно време, ама докато схвана...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
е как па ще си перете филтрите бре, толкова ли ви се свидят 10-15 лв?
верно прахта от повърхността на филтъра изчезва, ама набитата гняс вътре в хартията?
стана нещо като на бакшиша работата "я си духам всяка седмица въздушния филтър на компресора за гуми, за кво да си купувам нов"
верно прахта от повърхността на филтъра изчезва, ама набитата гняс вътре в хартията?
стана нещо като на бакшиша работата "я си духам всяка седмица въздушния филтър на компресора за гуми, за кво да си купувам нов"

Stanchev написа:е как па ще си перете филтрите бре, толкова ли ви се свидят 10-15 лв?
нямаше в камор налични и струва 65 лв не 15 лв
А така или иначе е свален,и като цяло не е толкова зле,личи си,че е нов. А като гледам как ми се запрашава компютъра които все пак е в стаята там където има вентилатор за 1 месец става целия в прах а навън сигурно за 2 седмици се задръства.Че ще се сменя е ясно ама без филтър ли да карам докато си купя.
БТВ лесно ти ви е на вас с Е36 като отидете в дару или камор винаги имате всичко на склад а ние с Е32/Е34 само с поръчка от списък с 10 неща имаше само 1 на склад в камор

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
чакай сега, аз не искам да се оправдаваш пред мен
още повече, че е невъзможно да няма в КАМОР филтър
друго, че има поне още 100 магазина в София, където е под 1/2 от цената на камор
п.п. и аз имам Е34, ама трудности с намирането на части не изпитвам

още повече, че е невъзможно да няма в КАМОР филтър

друго, че има поне още 100 магазина в София, където е под 1/2 от цената на камор

п.п. и аз имам Е34, ама трудности с намирането на части не изпитвам

купих нов и след един месец пак бе за смяна,свалих го и с пароструиката-разкъса се,след това направих същата процедура с оригиналния ,накиснах го с препарат за джанти и след това с пароструиката и стана като нов ,ве4е след около 10 пранета няма проблемAcOrP написа:Stanchev написа:е как па ще си перете филтрите бре, толкова ли ви се свидят 10-15 лв?
А така или иначе е свален,и като цяло не е толкова зле,личи си,че е нов. А като гледам как ми се запрашава компютъра които все пак е в стаята там където има вентилатор за 1 месец става целия в прах а навън сигурно за 2 седмици се задръства.Че ще се сменя е ясно ама без филтър ли да карам докато си купя.
БТВ лесно ти ви е на вас с Е36 като отидете в дару или камор винаги имате всичко на склад а ние с Е32/Е34 само с поръчка от списък с 10 неща имаше само 1 на склад в камор
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
AcOrP написа:Stanchev написа:е как па ще си перете филтрите бре, толкова ли ви се свидят 10-15 лв?
Пробвай и в Дару - там може да са 80 лв., но ако не ти се дават толкова, в почти всеки магазин за БМВ-части има филтри за 20 лв. с доста добро качество и марки.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
special thanks to zvetiko!!!
Всичко стана за около 30мин. а духалките почти бяха спрели да го духат....
Още ведъж мерси за перфектната тема!
Всичко стана за около 30мин. а духалките почти бяха спрели да го духат....

Още ведъж мерси за перфектната тема!
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- joro6724
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4