НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: ре

Мнение от Stanchev » 11 Юли 2007, 21:54

slavianko написа:
Stanchev написа:Свържи се с Gemar ако иска да направите едно тестване, той взема старата ми 34-ка, прави около 10 на газ и разхода е да не кажа с 1/3 по-малко на твоя :mhihi:
аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка ;)
Ей заради това си дадох повече пари за газов инжекцион и сега тези проблеми ги нямам. Вярно че даваш повече наведнъж но на финала ти излиза по евтино а за удобното даже е безмислено да се говори. ;)

тука става за обикновенна газова с малко жокери ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 11 Юли 2007, 22:21

Stanchev написа:
slavianko написа:
Stanchev написа:Свържи се с Gemar ако иска да направите едно тестване, той взема старата ми 34-ка, прави около 10 на газ и разхода е да не кажа с 1/3 по-малко на твоя :mhihi:
аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка ;)
Ей заради това си дадох повече пари за газов инжекцион и сега тези проблеми ги нямам. Вярно че даваш повече наведнъж но на финала ти излиза по евтино а за удобното даже е безмислено да се говори. ;)

тука става за обикновенна газова с малко жокери ;)
Аз за тебе не си и съмнявам че ще се справиш. ;) Просто споделям че иначе е доста по лесно.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E34