НЯКОЙ С ГАЗОВА НА M52 има ли..и как е
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: ре
slavianko написа:Ей заради това си дадох повече пари за газов инжекцион и сега тези проблеми ги нямам. Вярно че даваш повече наведнъж но на финала ти излиза по евтино а за удобното даже е безмислено да се говори.Stanchev написа:Свържи се с Gemar ако иска да направите едно тестване, той взема старата ми 34-ка, прави около 10 на газ и разхода е да не кажа с 1/3 по-малко на твоя![]()
аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка
тука става за обикновенна газова с малко жокери

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Аз за тебе не си и съмнявам че ще се справиш.Stanchev написа:slavianko написа:Ей заради това си дадох повече пари за газов инжекцион и сега тези проблеми ги нямам. Вярно че даваш повече наведнъж но на финала ти излиза по евтино а за удобното даже е безмислено да се говори.Stanchev написа:Свържи се с Gemar ако иска да направите едно тестване, той взема старата ми 34-ка, прави около 10 на газ и разхода е да не кажа с 1/3 по-малко на твоя![]()
аз центровам така: при еднаква скорост гледам разходомера когато карам на бензин, и го правя да ми показва с 2 литра по-малко на газ при същата скорост и предавка
тука става за обикновенна газова с малко жокери

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3