заслужава ли си 9 бона за 520-ка
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
-
скоро разбрах за някакъв пич от ловеч дето си взел е30ска за 6000.зна4и се е набутал,а ако бе взел е36 няма да е!
аз съм на принципа-старо ама качествено.доста приятели си взеха коли,като определящо беше годината-и сгрешиха!
аз съм на принципа-старо ама качествено.доста приятели си взеха коли,като определящо беше годината-и сгрешиха!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
....
е какво,аз като продавам E34 за 9000лв само не ми казвай че и аз съм луд ok? вземетеси за 11-12 хилки E39 карана от някой който незнае от каде се наливеа маслото и тен подобни..ако е хубава колата си заслужава. за 4-5000 ако мислете че ще си намерите хубава и обслужена Е34 да си я карате със здраве 

който разбира BMW избира
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
в България точно заради врътки '3 в 1' и 'карана само в гараж' са такива цените, и такова името на БМВ. Поддържани с части от голфове, лади, евтини масла, турски реплики и какво ли не. И след това 9 били много за е34
.
Аз имам приятел на който 95-та година е34-ката според мен и за 10 бона ще литне доста бързо, стига да има кой да я оцени - което е трудното в България заради трошките обявени за безупречни.
Аз преди време обиколих и погледнах 20-тина коли в България, 20 от 20 с брутални заварки / забележки и ДОРИ ми разправят 'ЗАВОДСКО Е ТАКА' ! А не броя евтините които погледнах, там пък 50 от 20 са тотални бози.
след което си я докарах от Германия и това беше - върза ми се повече но съм доволен като цяло.
така че колата се гледа, и ако е в добро състояние абсолютно си струва парите. Иначе може и друга за 6 да е в добро състояние нагледно, само дето е с турски спирачки (което го разбираш като се наложи да наковеш от 150 до 0 примерно и е вече късно), брони пукащи се от пипване, леко харчи повече незнайно защо и т.н. и т.н.

Аз имам приятел на който 95-та година е34-ката според мен и за 10 бона ще литне доста бързо, стига да има кой да я оцени - което е трудното в България заради трошките обявени за безупречни.
Аз преди време обиколих и погледнах 20-тина коли в България, 20 от 20 с брутални заварки / забележки и ДОРИ ми разправят 'ЗАВОДСКО Е ТАКА' ! А не броя евтините които погледнах, там пък 50 от 20 са тотални бози.
след което си я докарах от Германия и това беше - върза ми се повече но съм доволен като цяло.
така че колата се гледа, и ако е в добро състояние абсолютно си струва парите. Иначе може и друга за 6 да е в добро състояние нагледно, само дето е с турски спирачки (което го разбираш като се наложи да наковеш от 150 до 0 примерно и е вече късно), брони пукащи се от пипване, леко харчи повече незнайно защо и т.н. и т.н.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
доста са си 9к, като гледам не е и 4 или 3.5 мотор щом се плашиш от 15/100, но пък за 6.5 може е32 със пръскалки на фаровете и халогените да си вземеш пак автомат но без еаърбеци, ама 15/100 е минималния разход 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3