Съвет за 524 ТД

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 16 Мар 2007, 17:10

pastata написа:Да бе мама му стара.И аз си мисля че е от някъв датчик.Ами случайно да знаеш къде и кой може да го оправи?:)...Пък иначе преди беше с Х9090 С,пък ся е с Х9898 АР...То нашта я кара в момента тая кола де.Тя затва е на такова дереже...Тоя датчик дали ше е скъп и лесно ли са сменя?Иначе ако та видя из града ше ти са обадя задължително:)))

то не е гаранция 4е 6а е то дат4ик ама може и тои да е
ам наи хубаво е да ти я зака4ат на комп само 4е да не е в дград
закот ни6то не разбират те вав владов сервиз
ама по принцип помпите са им мноо скапани те електронните
пове4ето ги сменят с механи4ни и нямат грижи пове4е
днес ми казаха за о6те една електронна помпа хубава за 300
кинта
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от stambo_81dg » 16 Мар 2007, 17:15

mla86 написа:
pastata написа:Да,същото.:)))Как позна?Само то в града изглежда най-зле,нали?:)До преди 3-4 годинки не прайше почти никви проблеми ама напоследък взе много да са обажда.Пък м/у другото тоя проблем с двигателя отдавна го има.Каде ли не съм я карал в Д-град и Хасково и никой не знае от къде е.Баси и работата.Направо не знам вече ко да прая.Беше преебан оборотомера и го закарахме в Пловдив.Опраиха оборотомера ама почна така грозно да прихълцва...Абе,извода е да не ти са налага да си караш колата на майстор че майката си е...Ше ти опраят едно нещо и ше ти преебат още 100...Абе кажете си номерата на колите кат са засечем някой път да са обадя,че виждам че града е малък и са знайме повечето:)))

Ела в автото в хасково при майстора Шишков тоз пич е златен мноо ги чатка тия дизелаци :winky:

тои и аз ги 4аткам ама то4но бмв с тези електронни истории
са малко панаир прекалено сложно направено
тои има хиляда работи компове и тем подобни истории
и вари тарси ко е ако механика има само една помпа и тва е
Изображение

Потребител
Аватар

...

Мнение от pastata » 17 Мар 2007, 15:11

Екстра,то е хубаво да разбираш от такива работи.Ама до преди 2 год.баща ми са занимаваше с колата пък аз само я карах:)Затова сега нищо не разбирам...Еми дано тогава да не са окаже че е помпата.Иначе тоя датчик е по-евтин,нали?Иначе кат цяло 520i i 525tds не праят толкоз проблеми,нали?

старши ентусиаст
Аватар

Re: ...

Мнение от stambo_81dg » 17 Мар 2007, 17:30

[quote="pastata"]Екстра,то е хубаво да разбираш от такива работи.Ама до преди 2 год.баща ми са занимаваше с колата пък аз само я карах:)Затова сега нищо не разбирам...Еми дано тогава да не са окаже че е помпата.Иначе тоя датчик е по-евтин,нали?Иначе кат цяло 520i i 525tds не праят толкоз проблеми,нали?[/quot

ам незнам преди имах 520 никви грижи сам нямал
само обиклновеното обслужване ни6то друго не сам барал
за тдс-а не сам мноо убеден 4е няма грижи
като поддражка е доста пари и те имат проблеми с помпи и глави
Изображение

Предишна

Назад към E34