колеги помогнете! (предлагат ми чисто ново BMW 525)
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: колеги помогнете! (предлагат ми чисто ново BMW 525)
Гледам колегата спря да пише явно няма резултат за колицата 

А пък аз знам 10-тина чисто нови -червени и сребристи - 525тдс, 525, 540, 530 за тези съм сигурен щото съм им видял дупетата, но простосмъртните като нас никога няма да ги докопат, пазат се яко, познавам и човека дето ги е прибрал, само се знае че са били купени от УБО за някои, а за други е мистика, но гледката не се забравя никога.

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
gecata73 написа:А пък аз знам 10-тина чисто нови -червени и сребристи - 525тдс, 525, 540, 530 за тези съм сигурен щото съм им видял дупетата, но простосмъртните като нас никога няма да ги докопат, пазат се яко, познавам и човека дето ги е прибрал, само се знае че са били купени от УБО за някои, а за други е мистика, но гледката не се забравя никога.![]()
![]()
Колега, те тия са със специално предназначение....!!!!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
Може и така да е но са собственост на един човек, който познавам и така си седят, а той постоянно отрича да ги има, казва че от години ги нямало там, но знам със сигурност че не са мърдани, трябва да се помисли за тяхното бъдеще
, дори и на части да ги изкараме от там

- ehot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMX
кажи ми къде са сега събирам момчетата и отиваме 
За мен ТДС-а

За мен ТДС-а

Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
gecata73 написа:А пък аз знам 10-тина чисто нови -червени и сребристи - 525тдс, 525, 540, 530 за тези съм сигурен щото съм им видял дупетата, но простосмъртните като нас никога няма да ги докопат, пазат се яко, познавам и човека дето ги е прибрал, само се знае че са били купени от УБО за някои, а за други е мистика, но гледката не се забравя никога.![]()
![]()
това и аз съм го слушал- стояли на
паркинг на някаква митница

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
![]()
Само дето УБО никога не се занимавало с купуване на коли за някого. Както и, че УБО не съществува от 1990г. Т.е. няма как да са купили 525тдс, 540 и 530(ако е с М60)

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
През оградата, не е много желателно.... или кучето ще е пуснато и ще хапе или..... мноооооооо бият после 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
а някой замисли ли се кога е регнат потребителя пуснал темата и дали не ни се смеят от някой друг форум

cherepa83 написа:а някой замисли ли се кога е регнат потребителя пуснал темата и дали не ни се смеят от някой друг форум![]()
![]()
![]()
искам само да те успокоя че никои не ти се смее! в момента не карам BMW и затова нямах регистрация в този форум. след като ми направиха офертата реших да се регистрирам и да попитам хора за които предполагам че разбират от BMW-та.
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Аз се замислих още от самото начало че колегата е нов, но знае ли човек от къде може да изкочи пиленцето

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Е то пича е писал, че в четвъртък ще ходи...днеска май е сряда?! Утре може и да има резултат
И накрая всички да имаме по една чииисто нова Е34
"И един мърмот завива шоколада в станьол и ...го пуши"

"И един мърмот завива шоколада в станьол и ...го пуши"
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
Темата не е мит,има ги реално тези коли.
Преди месеци им търсеха 15 000лв. ,а сега са по 6 000.
- ehot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMX
vinio написа:Темата не е мит,има ги реално тези коли.
Добре много хора биха проявили интерес кажи къде се намират нещо за връзка??
Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
BENZINO VN написа:Нова 34-каи какво като е нова бре колеги? Да не би да е нещо много голямо-особено ако е някой врабец с ръчни прозорци и бабешки часовник
Като легендите за военните-вдигали чисто нови УАЗ-ки на трупчета и ги мажели с кориселин да не гният
Ама сега ще кажете как ми киселее гроздето- 25-цата-чистак бърсак ще е -как ще върви малийй,пък и грам няма да гори масло,не като на бензиньо масларката
Хахахаха луд луд бензинаджията. Аз даже знам и аз един склад пазен от извънземни в който има Е23 ки Е28 и какви ли не М-ки и 8-ци, чипа нови запечатани с восък да чакат своите БМВ маниаци. Сега по темата, какво си мислите е състоянието на такава "чисто нова" кола която е седяла толкова години говорим над 10, тя ще е баси и лешаааааааа, няма да има една не изпечена гумичка по нея която да не трябва да се смени, мотора на ко ши мяза, маслото е станало вътре на грес даже не, на грис халва, и милион други работи които няма смисъл да ги пиша всеки който е докосвал кола или е бил в казармата знае как се консервира кола и тя НЕ СЕ консервира като стои в шоу рум или на някакво тайно място на което само дупенцата им се виждали и бият да си ибе ако дори погледнеш вътре хахахахаха избийте си идиотските неща от главата няма такова чудо чисто нова 18 годишна кола хахаха освен ако не си арабски шейх и нямаш 15 евнуха да ти ги полират припалват и поддържат секи божи ден. ЕДНА КОЛА КОГАТО НЕ СЕ КАРА И СЕ Е.....А МАМАТА!!!
П.П. Ако съм засегнал някой с поста си........не съжалявам, но не е било умишлено.

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4