Въпрос: амортисьори
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Въпрос: амортисьори
zloku4e123 написа:pepitoooooooooo написа:Аз още карам с онея......."пълнените"..... и си летя през дупките марсиански.. Мамка им мръсна на изедниците, дето ти зимат парите и не правят пътя... ма па си карам с пълнени. 40 кинта не са кой- знае кво, при пилижение, че втора година не мърдат "праените".. Разлика с тея от 100 лева парчето не виждам, а колата е за ежедневието. Не претендирам да съм прав за еди-кво си. Но е неоправдано да дадеш 300 лв за два амортисьора, след като с 50 примерно ще се получи същият резултат.
Поздрави, колеги.
за сега съм се ориентирал към нови колега,но ако случайно реша да пълня моите,ще ти пиша да ми дадеш малко повече инфо.благодаря все пак за съвета и споделенето мнение и цениза да мога да си направя сметка и да знам с колко кинта ще се разделя за това удоволствие
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък обмислям някой прекрасен ден когато ме предадат оригиналните да взема нови богета, но и да напълня настоящите, за да имам за резерва през годините напред. С оригиналните богета съм все още и грам не искам да си помислям за каквито и да било други амортисьори

- zloku4e123
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 TDS-1994г.
- Детайли за колата: истенски звяр
_65536_kb_sec_ написа:zloku4e123 написа:pepitoooooooooo написа:Аз още карам с онея......."пълнените"..... и си летя през дупките марсиански.. Мамка им мръсна на изедниците, дето ти зимат парите и не правят пътя... ма па си карам с пълнени. 40 кинта не са кой- знае кво, при пилижение, че втора година не мърдат "праените".. Разлика с тея от 100 лева парчето не виждам, а колата е за ежедневието. Не претендирам да съм прав за еди-кво си. Но е неоправдано да дадеш 300 лв за два амортисьора, след като с 50 примерно ще се получи същият резултат.
Поздрави, колеги.
за сега съм се ориентирал към нови колега,но ако случайно реша да пълня моите,ще ти пиша да ми дадеш малко повече инфо.благодаря все пак за съвета и споделенето мнение и цениза да мога да си направя сметка и да знам с колко кинта ще се разделя за това удоволствие
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък обмислям някой прекрасен ден когато ме предадат оригиналните да взема нови богета, но и да напълня настоящите, за да имам за резерва през годините напред. С оригиналните богета съм все още и грам не искам да си помислям за каквито и да било други амортисьори
абе Богето си е Боге,щом излизат с такива от завода значи са супер качествени

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз ако може да попитам за разликата при 20-ки и 25-ци. Нещо стержина бил по-дебел или само тампона е друг? Защото гледам, един пише двайска, друг тдс, пък цените се тая. Има ли разлика в стержина и цените на еднакъв модел амортисьор при различни двигатели?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Има разлика в дебелината на стержина и съответно и тампоните горе са различни с дебела дупка и с малка....

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3