Пневматично окачване за е34 възможноли е?
Модератор: Технически модератори
			51 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Пневматично окачване за е34 възможноли е?
kirililiev написа:ivan. написа:Кире -ти си човек с опит в тая сфера,а аз го говоря някакси ''народно''
Но незнам каква е разликата технологично,но на практика се усеща осезаемо.
100% само и само това ,мога да кажа ,че разликата не е само във височината
Един пример само-чаках 10 дни амортресор(цени няма да споменавам),друго е ако си тествал изоставени такива окачвания с турски съвместими газови амортесиори и съмнителни пружини
Ако това с модула от схемата горе ми падне в ръцете............незнам ,ама май го имам на едната кола-утре на канал за 100%нямам празна букса нито за бушон,нито за реле

Все пак говоря за ежедневка,без пистови наклонности,ма като знам какви камшици съм му раздавал
П.П ГУМИТЕ от 10г са ми само континентал
така е,прав си,има разлика от оригиналното,по стабилно е,това е ясно,за ежедневни цели не е лошо

е евала ,с теб да се разберем един път

Не само,че не е лошо ,а е перфектния баланс между устойчивост и луксозна возия-това само нашата марка го може

П.П Надявам се ме разбираш-немога да натегам кони-та ,за да си друсам децата
 -примерно
 -примерно  
 При М-ковото с модула има кои да го прави и най якото,е че на модула пише маде ин германи

п.п2 м..,.ка им китайска

by ''kompleksa''
- Christoff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Имах превдвид, че буик и шеви си имат модели, с които  черните и латиносите да си играят да си слагат помпи и акумулатори и да скачат като на клип на ДРЕ. Не се разбрахме нещо. БМВ е класа, кво да добавяме аха горе аха долу, който ходи на изложение да я удари в земята и тва е. Като не е сток, какво повече?
			E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
		E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
Колеги искам да ви споделя, че наскоро имах невероятното щастие, благодарение на колегата 6inline да покарам макар и за малко 740iL снаряжено с върха на сладоледа при окачването предлагано за тогава EDC. 
Мога да ви кажа че неравности които за моята кола са проблем с повече от 10-20км/ч, за този автомобил с това окачване те просто ВСЕ ЕДНО ГИ НЯМАШЕ. Просто комфорта е на такова равнище, каквото дори смятам че и S-класата на Мерцедес би и било трудно да предложи за онези години.
			Мога да ви кажа че неравности които за моята кола са проблем с повече от 10-20км/ч, за този автомобил с това окачване те просто ВСЕ ЕДНО ГИ НЯМАШЕ. Просто комфорта е на такова равнище, каквото дори смятам че и S-класата на Мерцедес би и било трудно да предложи за онези години.

- BULL3T
- ентусиаст
- 

- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
_65536_kb_sec_ написа:Колеги искам да ви споделя, че наскоро имах невероятното щастие, благодарение на колегата 6inline да покарам макар и за малко 740iL снаряжено с върха на сладоледа при окачването предлагано за тогава EDC.
А тва кво общо има с темата? Какво ЕДЦ-то може да се дига сваля ли?
А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност

Дори официалните сайтове,нямат готова оферта за М окачване от тип-а на горната схема

П.П. майка им малоумна

в задните амортресиори ми влизат кабели

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност
Дори официалните сайтове,нямат готова оферта за М окачване от тип-а на горната схема
П.П. майка им малоумна

около 3000 долара струва за е38+доставката,за е34 е малко по ефтино,това е пълен коплект + компресор,управление и тнт,има няколко модела и единия от тях е адаптивен,пълен автомат с дигитален дисплей за настройка.
kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност
П.П. майка им малоумна

около 3000 долара струва за е38+доставката,за е34 е малко по ефтино,това е пълен коплект + компресор,управление и тнт,има няколко модела и единия от тях е адаптивен,пълен автомат с дигитален дисплей за настройка.
За тия пари ...........

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност
П.П. майка им малоумна

За тия пари ...........
колко струва едно м окачване ново?или един нов нивомат такъв който е и за предния мост?само за инфо,щото и без това нямат нищо общо с пневматичната система.
- BULL3T
- ентусиаст
- 

ivan. написа:За тия пари ...........
За тия пари е без пари.Ако имам 5000 лв бих ги дал,ама нямам.

- ZEVS
- Потребител
- 

- Кара: BMW E34 520i 24v
- Мечтае да кара: E38
и аз ако имах толкова без да се замисля бих ги дал за моя красавец   

а от каде могат да се поръчат всъшнос ако не е таина разбирасе

а от каде могат да се поръчат всъшнос ако не е таина разбирасе- kirililiev
- ентусиаст
- 

ZEVS написа:и аз ако имах толкова без да се замисля бих ги дал за моя красавец

потърси в нета,има дори и по евтини,има доста голям избор http://www.airbagit.com/product-p/fbs-bmw-29-kit3.htm
може да избираш различни китове,с различни компресори,може да си поръчаш само сверите а останалото да си направиш сам и тнт,просто трябва да се потрудиш малко

- BULL3T
- ентусиаст
- 

Като се замисля за наще пътища това окачване е най-удачно.Дигаш,сваляш колата взависимост какъв е пътя.

- ZEVS
- Потребител
- 

- Кара: BMW E34 520i 24v
- Мечтае да кара: E38
ще разгледам пък ще зема да събера някои лев и ще му набия едно такова окачване   

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
A аз си мисля ,че това е голяма смехория и ,че е грозно да се побългарява един толкова истински автомобил с такава Китайска пародия на окачване   Който иска да си вдига и сваля каросерията (незнам защо ?!) да си купи онази марка автомобил с "борчето" на предния капак ... Дето е казал Сърбина "Ауто су борче , су мачка и су пич*а
 Който иска да си вдига и сваля каросерията (незнам защо ?!) да си купи онази марка автомобил с "борчето" на предния капак ... Дето е казал Сърбина "Ауто су борче , су мачка и су пич*а   йеб* га майсторе"
 йеб* га майсторе"   

Поддържайте си си автомобилите изправни и мисля ,че от това по-голямо удоволствие едва ли има
Георги Пенчев

Който иска да си вдига и сваля каросерията (незнам защо ?!) да си купи онази марка автомобил с "борчето" на предния капак ... Дето е казал Сърбина "Ауто су борче , су мачка и су пич*а
 Който иска да си вдига и сваля каросерията (незнам защо ?!) да си купи онази марка автомобил с "борчето" на предния капак ... Дето е казал Сърбина "Ауто су борче , су мачка и су пич*а   йеб* га майсторе"
 йеб* га майсторе"   
 Поддържайте си си автомобилите изправни и мисля ,че от това по-голямо удоволствие едва ли има
Георги Пенчев
kirililiev написа:ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност
П.П. майка им малоумна

За тия пари ...........
колко струва едно м окачване ново?или един нов нивомат такъв който е и за предния мост?само за инфо,щото и без това нямат нищо общо с пневматичната система.
Незнам за окачването,но цяло е34 с такова м-ково е за тия пари

И за ежедневна употреба направо-''трови рибата''
 ..........махни кони -тях не ги знам,но Д2 ако ти говори нещо
..........махни кони -тях не ги знам,но Д2 ако ти говори нещо 

by ''kompleksa''
			51 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4