BMW 518, 520 (12v), 520 (24v)
Модератор: Технически модератори
			40 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Добре бе, вие кво се нахвърлихте сега? Явно имате кадърни газаджии и нямате детонации, аз по принцип съм останал с впечатлението, че има детонации при газовите с плочка и колекторите могат да се пръснат (а те не са евтини). Щом викате, че нямате грижи ОК. Само не забравяйте, че той може и не попадне на кадърен газаджия. Проблема с дефектирането на другите части по системата си остава, но не искам да влизам в спорове. За разхода също съм сигурен, че при перфектни коли М50-ката ще глътне някой литър повече от М20. Също останах с впечатление, че като се кара с 90-100 колата харчи по-малко, отколкото ако се кара 140-150 извън града, така е и по каталог! Сега ще кажете как така карате "като бабички с 90-100", ми ей така - не ни се дават допълнителни пари за гориво!
			BMW only!
		- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
мислиш ли че лесно ще намериш 195/50/17? и въобще разликата ще е голяма между новия и стария размер.
общо взето едно голямо рядко кафяво АКО
			общо взето едно голямо рядко кафяво АКО

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
amd написа:Добре бе, вие кво се нахвърлихте сега? Явно имате кадърни газаджии и нямате детонации, аз по принцип съм останал с впечатлението, че има детонации при газовите с плочка и колекторите могат да се пръснат (а те не са евтини). Щом викате, че нямате грижи ОК. Само не забравяйте, че той може и не попадне на кадърен газаджия. Проблема с дефектирането на другите части по системата си остава, но не искам да влизам в спорове. За разхода също съм сигурен, че при перфектни коли М50-ката ще глътне някой литър повече от М20. Също останах с впечатление, че като се кара с 90-100 колата харчи по-малко, отколкото ако се кара 140-150 извън града, така е и по каталог! Сега ще кажете как така карате "като бабички с 90-100", ми ей така - не ни се дават допълнителни пари за гориво!
замислял ли си се, че може би М20-то ти е било по-читаво от М50-то и от там да идва разликата

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ще помислим по въпроса сериозно, защото М50-то определено е на доста повече километри от М20-то и наистина строто БМВ беше истински читаво, докато това е средна работа. Може би дебитомера и/или ламбда-та привършват живота си. Въпреки всичко нали ви казвам, че и по няколко каталога гледах - заводски си предвиждат М50-то да харчи 1-2 литра отгоре!
			BMW only!
		- SaSo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Дълбоко ме съмнява М20 да харчи повече от М50 мисля са равни... Особенно ако и 2та са читави... Риска да гръмне М20 е точно толкова колкото и М50... Работата е да е кадърно направен... Разликата във вървенето на 2та мотора обаче е голяма... едното може да се равни с 518и а другото си върви доста повече... Въпреки че все още ми е хикс от къде ги измислиха тия 150 коня от тоя мотор М50  може да има 150 коня ама за диапазон от около 200 оборота
 може да има 150 коня ама за диапазон от около 200 оборота  не повече
не повече  Тромав е и толкова...Затова на пича мога да му кажа взимай една 525и М50В25 и да не ти пука колко харчи ... Поне е истинско BMW
Тромав е и толкова...Затова на пича мога да му кажа взимай една 525и М50В25 и да не ти пука колко харчи ... Поне е истинско BMW 

може да има 150 коня ама за диапазон от около 200 оборота
 може да има 150 коня ама за диапазон от около 200 оборота  не повече
не повече  Тромав е и толкова...Затова на пича мога да му кажа взимай една 525и М50В25 и да не ти пука колко харчи ... Поне е истинско BMW
Тромав е и толкова...Затова на пича мога да му кажа взимай една 525и М50В25 и да не ти пука колко харчи ... Поне е истинско BMW 
- SaSo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Забравих да кажа че за газ трябва да е ок всичко по колата за да няма опасност да ти гръмне... така че... 

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги,щях да падна като видях "нафталина"   

За разхода е писано много,и тепърва ще се пише още много 

Просто не вадете такива 4,5 годишни теми 

Георги Пенчев

За разхода е писано много,и тепърва ще се пише още много

Просто не вадете такива 4,5 годишни теми

Георги Пенчев
			40 мнения