ОБЯВЯВАМ ВОЙНА

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Сеп 2009, 23:12

sniper74 написа:в трета братле всяка неделя минава един и същ. но аз съм обявил война на всички щото ми писна от тях и наглоста им. та за това наркоманчета пазете се а колкото до улова нищо особенно попища малко и остана да лежи :twisted:

Значи сме съседи - ако се налага да правим засади драскай лично и идвам.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 06 Сеп 2009, 20:17

дано имам кьсмет, днес е на работа момчето дето е сменило на боклука левчетата дето си ги сьбирахл та ще имам и описание та жална му майка като го докопам щото ще го докопам :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 07 Сеп 2009, 18:14

вече му знам и името, :twisted: , сигорно и усеща топлият ми дъх във вратлето :twisted: а и знам в кои блок е остава да се срещнем тези дни :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 07 Сеп 2009, 18:16

Счупи го... деба и мизерниците :maad: човек се трепи като идиот да постигне нещо, гледа си го и накрая някаф мизерник ще го съсипе... Буклуци скапани!!! :bang:

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 19:41

sniper74 написа:вече му знам и името, :twisted: , сигорно и усеща топлият ми дъх във вратлето :twisted: а и знам в кои блок е остава да се срещнем тези дни :twisted:

Като те гледам как си се надъхал само мога да си представя оня кво ше го дъвче :twisted: :twisted: :twisted: само така.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 07 Сеп 2009, 19:50

колега и аз съм от Надежда и съм бил донор на такива боклуци .... от кой блок е тая измет?
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 07 Сеп 2009, 20:41

:twisted: тьпото е че е от трета час и там брьмчи, незнам номера но знам блока :twisted:
а боклука е вьпрос на време да го спипам :twisted: , даже сьм раздухал случката :twisted: та да стигне до него :twisted: че вече го знам :twisted: какво :twisted: ще му направя :twisted: и че го тьрса :twisted: та докато го спипам да се пострахува малко :twisted:

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 22:19

sniper74 написа::twisted: тьпото е че е от трета час и там брьмчи, незнам номера но знам блока :twisted:
а боклука е вьпрос на време да го спипам :twisted: , даже сьм раздухал случката :twisted: та да стигне до него :twisted: че вече го знам :twisted: какво :twisted: ще му направя :twisted: и че го тьрса :twisted: та докато го спипам да се пострахува малко :twisted:

Е тоя трябва да е пословично тъп че да прави мизерии в собствения си квартал... нямам думи...

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 07 Сеп 2009, 22:37

ако му знаеш колата потрошия и нея ... да се научи д**а боклука....ако не само и кажи номера аз ще се погрижа.
36436
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 22:42

vanci88 написа:ако му знаеш колата потрошия и нея ... да се научи д**а боклука....ако не само и кажи номера аз ще се погрижа.

Не така, колега, ако имаш проблем го решавай с човека, не с колата му.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2009, 23:02

sniper74 написа::twisted: тьпото е че е от трета час и там брьмчи, незнам номера но знам блока :twisted:

я ми драсни на ЛС кои е моля да поразпитам тук там...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 07 Сеп 2009, 23:16

vanci88 написа:ако му знаеш колата потрошия и нея ... да се научи д**а боклука....ако не само и кажи номера аз ще се погрижа.

не баце колата няма да му пипам пък и ме самнява да има небих навредил на колата тя не е виновна а боклука на никой бих шчупил колата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 08 Сеп 2009, 17:15

Zagy написа:

Е тоя трябва да е пословично тъп че да прави мизерии в собствения си квартал... нямам думи...

тъп е баце щото един крадец никога не повтаря една кола. А ме жбеси че диска ми беше подарък за рождениа ден от човека дето обичам та има и сантиментална стоймост. такаче може да си представиш какжо ще му се случи като се видим :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 08 Сеп 2009, 22:00

Колега - и аз съм от надежда 3, така че ако имаш нужда от помощ - не се колебай да ми пишеш.
И аз съм забелязал, че събота срещу неделя или неделя срещу понеделник много често има демидж.
Ако мога ти помогна - просто не се колбай.
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 09 Сеп 2009, 7:10

колеги благодаря за отзивчивоста, ако имам ножда от помощ ще се обадя но тази работа си е твърде лична а това е и началото после който иска да се присъедини към чиската е добре дошъл, смятам да ги изкореня тези боклуци

Предишна

Назад към E34