Търся си читава е34-ка :)
Модератор: Технически модератори
			53 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4

- крив кюнец
- 

sineok_pi4_ написа:Така,че според мен ако искаш да караш такъв автомобил поне трябва да имаш чист доход месечно само ти 800 лв. Всичко под тези пари се е просто компромис и със сигурност колата,която ще е вземеш след време ще е жалка картинка поради неспособността да е поддържаш...
След време всяка кола става жалка картинка (с малки изключения). Просто малко проценти българи могат да си позволят изрядна поддръжка на автомобила си. Я се замисли колко от водачите на Е34 взимат голяма заплата и нямат деца и семейство и хвърлят всичките си пари за поддръжка. А пак и да не е само колата. За мен по-важно е жилището например след семейството. За колата каквото остане. Ако има нещо счупено по нея не я използвам докато не го оправя и така.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Подръжката си зависи и от това колко се кара,аз мойта я имам от 6 месеца и вече съм за 3-та смяна на масло   А във Видин с 10лв бензин може да обилоли поне 3 пъти града
  А във Видин с 10лв бензин може да обилоли поне 3 пъти града   така че,ако пича я кара с тези 400лв на месец (губо) то км няма да са много
  така че,ако пича я кара с тези 400лв на месец (губо) то км няма да са много  

А във Видин с 10лв бензин може да обилоли поне 3 пъти града
  А във Видин с 10лв бензин може да обилоли поне 3 пъти града   така че,ако пича я кара с тези 400лв на месец (губо) то км няма да са много
  така че,ако пича я кара с тези 400лв на месец (губо) то км няма да са много  
- Vasko
- ентусиаст
- 

- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
danko написа:Не че разбирам мноого ама защто вкарвате момчето в некви филми.
1 - ако си земе читава кола то 2 3 години освен масло и филтри друго нема да пипне.
2- за тая работа хората са създали газта. (осфен ако не се исфърля че щте може да я кара на бенц)
3 - аз да не я подържам с 1000 лв ?
То може и да не е пипне, ама нали ще налива гориво пък и ще реши тъмни стъкла да сложи, ксенонец, парктроник , автопилот , да смени стандартните джанти с по-голям размер и пак си отиват разходи .
Каквото и да ми говорите под 800 лв.чисто заплата и да кара такава кола значи си е компромис. Аз ако нямам най-малкото поне такива доходи на месец, ще ми е жал да съсипвам такава кола ..... По-добре някой който може да се грижи за нея и то както трябва .Тези коли са създадени с любов и се отплащат с такава ако се грижиш за тях !
- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
sineok_pi4_ написа: ...Тези коли са създадени с любов и се отплащат с такава ако се грижиш за тях !
това ми хареса

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
sineok_pi4_ написа:...
Каквото и да ми говорите под 800 лв.чисто заплата и да кара такава кола значи си е компромис. Аз ако нямам най-малкото поне такива доходи на месец, ще ми е жал да съсипвам такава кола ..... По-добре някой който може да се грижи за нея и то както трябва ...
Колега, само да вметна че 80% от 34-ките в България са абсолютни громпили.. подвижни морги. Малко са ентусиастите които си ги гледат като нас. Просто тези които имат възможност взимат по-ново и това е... другите ги карат на доизживяване. Който каквото иска да си говори, но истината е това! Малко са хората като нас тук в този подфорум, където даваме всичко за тях. Може за нас да няма, но за НЕЯ има.
Затова пак казвам-ако има мерак човек-става. Въпреки че е скъпа за поддръжка... нормално е-голяма кола на много години и много лопане из разбитите пътища.
- стан
- старши ентусиаст
- 

- Кара: '94 Opel Corsa B
И аз имам е34 ползвам я за работа, купих я за 900лв противно на мненията които се изписаха в темата ми в купува   

М50Б20 без ванос с обикновена газ, окачването си беше здраво и засега след около 20 000км за 3 месеца нищо не съм сменил, ама абсолютно нищо дори не дава признаци да е тръгнало Уникална кола от доста време си ги харесвам тия 34-ки, ако оцелее 1 година ще си я закарам на село и лека полека ще я направя със собствен труд като нова.
 Уникална кола от доста време си ги харесвам тия 34-ки, ако оцелее 1 година ще си я закарам на село и лека полека ще я направя със собствен труд като нова.

М50Б20 без ванос с обикновена газ, окачването си беше здраво и засега след около 20 000км за 3 месеца нищо не съм сменил, ама абсолютно нищо дори не дава признаци да е тръгнало
 Уникална кола от доста време си ги харесвам тия 34-ки, ако оцелее 1 година ще си я закарам на село и лека полека ще я направя със собствен труд като нова.
 Уникална кола от доста време си ги харесвам тия 34-ки, ако оцелее 1 година ще си я закарам на село и лека полека ще я направя със собствен труд като нова.- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
коли всякакви, има и морги има и читави, съответно читавите си струват пари.
Аз лично с 900 левчета на месец всеки ден си ходех с кораба на работа (Надежда - Люлин) което е точно 10км + ходене при жената и тн подобни, не съм я лишавал много много и се вижда в другата тема на къде отиват нещата...
И помнете само едно (от Архитекта) - БМВ се купува и се кара със сърце, не с пари.
			Аз лично с 900 левчета на месец всеки ден си ходех с кораба на работа (Надежда - Люлин) което е точно 10км + ходене при жената и тн подобни, не съм я лишавал много много и се вижда в другата тема на къде отиват нещата...
И помнете само едно (от Архитекта) - БМВ се купува и се кара със сърце, не с пари.

- ghostrider205
- Потребител
- 

- Кара: 91` 520i
не ми е проблем подръжката питах тук просто защтото мисля че е по-добре да я купя от някой от форума отколкото да е седяла година ако не и повече по авто къщите а и мисля че тук мога за малко повече пари да си взема доста прилична и подържана е34  вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не
 вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не

вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не
 вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
ghostrider205 написа:не ми е проблем подръжката питах тук просто защтото мисля че е по-добре да я купя от някой от форума отколкото да е седяла година ако не и повече по авто къщите а и мисля че тук мога за малко повече пари да си взема доста прилична и подържана е34вие го обърнахте в спор дали ще мога да я подържам или не
в такъв случай има подфорум Продава автомобили.
гледаш там и си харесваш, не е като да няма оферти

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе и любов ама и пари трябват да му се невиди ...
Сега като бях в Германия на Нюрбургринг с Алекс Кабриото ,брат му и останалите от Лондонската група на форума просто очите ми изтекоха от Е30, Е34 и Е36 Уникално гледани автомобили , леле мале целия уикенд ходих като идиот да му се невиди
 Уникално гледани автомобили , леле мале целия уикенд ходих като идиот да му се невиди   

Сега в момента немога да кача снимки , който иска нека ме добави във фейсбуук-а и там да разгледа в галерията ми , другия вариант е тук в темата в понеделник да ги кача .
Трима швейцарци дойдоха с 3 червени Е30 ///М3-ки , слънчеви , колеги , слънчеви та знае ли се - оригинален вид а вътре в името на спорта и най-вече безопасноста уникални ОМП легени,колани и ролкейдж-ове чийто тръби бяха облечени в алкантара с червени шевове 

Отдело сума други уникални нормални ,но подготвени 3-ки , чийто шофьори бяха дори с побелели коси с възрастните си съпруги 

Да точно един такъв "дядо" в една семпла Е30-счица , двойно стопче ,седанче само с едни тръбички за всеки случай в купето и Тойо 888 семи сликове ни направи да хъркаме с Алекс в новата Z4 ///M coupe ,която както и да се гледа е колата демон на БМВ , която е най-последно произведената и не чак толкова тежка а много бърза и адски поврътлива
  и Тойо 888 семи сликове ни направи да хъркаме с Алекс в новата Z4 ///M coupe ,която както и да се гледа е колата демон на БМВ , която е най-последно произведената и не чак толкова тежка а много бърза и адски поврътлива   Просто човека седна с възрастната му съпруга в Е30-ската ,тръгна по нас и след втория завой й гледах на огледалото намръщената физиономия ... след това ни изпревариха и си заминаха а на места сме се движили с 250 км/ч
 Просто човека седна с възрастната му съпруга в Е30-ската ,тръгна по нас и след втория завой й гледах на огледалото намръщената физиономия ... след това ни изпревариха и си заминаха а на места сме се движили с 250 км/ч   

Е34 нечовешки екземпляри със стикери Е34.DE , www.E34M5.de и прочие , ///Мки пред които човек спира след което спира и сърцето му
  нечовешки екземпляри със стикери Е34.DE , www.E34M5.de и прочие , ///Мки пред които човек спира след което спира и сърцето му   Аз ще кача снимки за да видите и да не се обезверявате ,че напразно давате пари
 Аз ще кача снимки за да видите и да не се обезверявате ,че напразно давате пари 
Много коли , извънземни наред видях там , всички те бяха по пистата с пълна газ , 'щото там няма позьори и гъзари ...
Там обаче не видях Е60 , не видях Е39 , не видях и на други марки нови спортни модели толкова , видях уникални отминали модели главно в страхотно състояние , автомобили спринтиращи на пистата така усърдно и точно ,че почти всеки един нов туфлек с наднормено тегло заради хилядите глупости вътре би се задъхвал по ужасно трудната писта като дядо в стремежа си да се качи пеш на 18-ия етаж ,защото асансьора не работи
 с наднормено тегло заради хилядите глупости вътре би се задъхвал по ужасно трудната писта като дядо в стремежа си да се качи пеш на 18-ия етаж ,защото асансьора не работи   

Почти ги няма там тези измислени автомобили колеги , не са автомобили за удоволствие и точност , те са такива за да издържат производствата и да носят пари Нищо друго и нищо повече
  Нищо друго и нищо повече   

Като си тръгнах от пистата за България пък преди карлсруе пътувах поне 20 минути с един човек в една у-н-и-к-а-л-н-а Е10-ка 2002 tii ,оригинална , оранжева , покъртителна
  Е10-ка 2002 tii ,оригинална , оранжева , покъртителна   Хората като го изпреварваха го оглеждаха и му се радваха , махаха му за поздрав , не ме питайте колко километри съм се движил с него и са ми текли лигите ,защото това са едни от най-любимите ми коли въобще ...
 Хората като го изпреварваха го оглеждаха и му се радваха , махаха му за поздрав , не ме питайте колко километри съм се движил с него и са ми текли лигите ,защото това са едни от най-любимите ми коли въобще ...
Георги Пенчев

Сега като бях в Германия на Нюрбургринг с Алекс Кабриото ,брат му и останалите от Лондонската група на форума просто очите ми изтекоха от Е30, Е34 и Е36
 Уникално гледани автомобили , леле мале целия уикенд ходих като идиот да му се невиди

Сега в момента немога да кача снимки , който иска нека ме добави във фейсбуук-а и там да разгледа в галерията ми , другия вариант е тук в темата в понеделник да ги кача .
Трима швейцарци дойдоха с 3 червени Е30 ///М3-ки , слънчеви , колеги , слънчеви та знае ли се - оригинален вид а вътре в името на спорта и най-вече безопасноста уникални ОМП легени,колани и ролкейдж-ове чийто тръби бяха облечени в алкантара с червени шевове

Отдело сума други уникални нормални ,но подготвени 3-ки , чийто шофьори бяха дори с побелели коси с възрастните си съпруги

Да точно един такъв "дядо" в една семпла Е30-счица , двойно стопче ,седанче само с едни тръбички за всеки случай в купето
 и Тойо 888 семи сликове ни направи да хъркаме с Алекс в новата Z4 ///M coupe ,която както и да се гледа е колата демон на БМВ , която е най-последно произведената и не чак толкова тежка а много бърза и адски поврътлива
  и Тойо 888 семи сликове ни направи да хъркаме с Алекс в новата Z4 ///M coupe ,която както и да се гледа е колата демон на БМВ , която е най-последно произведената и не чак толкова тежка а много бърза и адски поврътлива   Просто човека седна с възрастната му съпруга в Е30-ската ,тръгна по нас и след втория завой й гледах на огледалото намръщената физиономия ... след това ни изпревариха и си заминаха а на места сме се движили с 250 км/ч
 Просто човека седна с възрастната му съпруга в Е30-ската ,тръгна по нас и след втория завой й гледах на огледалото намръщената физиономия ... след това ни изпревариха и си заминаха а на места сме се движили с 250 км/ч   

Е34
 нечовешки екземпляри със стикери Е34.DE , www.E34M5.de и прочие , ///Мки пред които човек спира след което спира и сърцето му
  нечовешки екземпляри със стикери Е34.DE , www.E34M5.de и прочие , ///Мки пред които човек спира след което спира и сърцето му   Аз ще кача снимки за да видите и да не се обезверявате ,че напразно давате пари
 Аз ще кача снимки за да видите и да не се обезверявате ,че напразно давате пари 
Много коли , извънземни наред видях там , всички те бяха по пистата с пълна газ , 'щото там няма позьори и гъзари ...
Там обаче не видях Е60 , не видях Е39 , не видях и на други марки нови спортни модели толкова , видях уникални отминали модели главно в страхотно състояние , автомобили спринтиращи на пистата така усърдно и точно ,че почти всеки един нов туфлек
 с наднормено тегло заради хилядите глупости вътре би се задъхвал по ужасно трудната писта като дядо в стремежа си да се качи пеш на 18-ия етаж ,защото асансьора не работи

Почти ги няма там тези измислени автомобили колеги , не са автомобили за удоволствие и точност , те са такива за да издържат производствата и да носят пари
 Нищо друго и нищо повече
  Нищо друго и нищо повече   

Като си тръгнах от пистата за България пък преди карлсруе пътувах поне 20 минути с един човек в една у-н-и-к-а-л-н-а
 Е10-ка 2002 tii ,оригинална , оранжева , покъртителна
  Е10-ка 2002 tii ,оригинална , оранжева , покъртителна   Хората като го изпреварваха го оглеждаха и му се радваха , махаха му за поздрав , не ме питайте колко километри съм се движил с него и са ми текли лигите ,защото това са едни от най-любимите ми коли въобще ...
 Хората като го изпреварваха го оглеждаха и му се радваха , махаха му за поздрав , не ме питайте колко километри съм се движил с него и са ми текли лигите ,защото това са едни от най-любимите ми коли въобще ...
Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Penchev
- Сватбаря
- 

Колата беше 100% с М20 , атмосферно пълнене   Там се убедих ,че няма чак такова значение колко мощен е мотора , колкото има значение доколко човек познава северната дъга 20 800 м , какво е окачването, гумите и спирачките.Разни Суифтове Спорт с ролкейдж-ове , Тойо 888 , окачване и спирачки летяха като изроди и трудно се настигаха с техните 100-ина и малко конски сили егати ... Мотоциклетите изобщо нямат шансове за нещо кой знае какво като времена пък заради многото прагове,резки денивелации адски виражи
 Там се убедих ,че няма чак такова значение колко мощен е мотора , колкото има значение доколко човек познава северната дъга 20 800 м , какво е окачването, гумите и спирачките.Разни Суифтове Спорт с ролкейдж-ове , Тойо 888 , окачване и спирачки летяха като изроди и трудно се настигаха с техните 100-ина и малко конски сили егати ... Мотоциклетите изобщо нямат шансове за нещо кой знае какво като времена пък заради многото прагове,резки денивелации адски виражи   

Пак казвам , освен по-масово от новите модели Nissan GT-R , Renault Megane Sport , Suzuki Swift Sport останалите машини са главно класически , добре поддържани ,които са далеч от т.нар. състояние 'гробница" 

Георги Пенчев

Там се убедих ,че няма чак такова значение колко мощен е мотора , колкото има значение доколко човек познава северната дъга 20 800 м , какво е окачването, гумите и спирачките.Разни Суифтове Спорт с ролкейдж-ове , Тойо 888 , окачване и спирачки летяха като изроди и трудно се настигаха с техните 100-ина и малко конски сили егати ... Мотоциклетите изобщо нямат шансове за нещо кой знае какво като времена пък заради многото прагове,резки денивелации адски виражи

Пак казвам , освен по-масово от новите модели Nissan GT-R , Renault Megane Sport , Suzuki Swift Sport останалите машини са главно класически , добре поддържани ,които са далеч от т.нар. състояние 'гробница"

Георги Пенчев
- justboy
- Олдскул фен
- 

- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- Penchev
- Сватбаря
- 

justboy написа:С нетърпение, поне аз, а и предполагам всички останали ще очакваме снимите!
До утре докато кача снимките вижте в тази тема малко
 http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=156568
 http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=156568   

Георги Пенчев
			53 мнения
			 • Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4