"Свободни" букси Е 34 ???!!!
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Не е за фенерчето, отдясно се намира .. а фенерче си имам .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Айде снимайте го това фенерче, че никога не съм виждал такова нещо за кола. На жигулата си беше "подвижна лампа" ...
Абе кво направиха с най-яката емотикона (mhihi-to) - браво - махнаха най-използваната от всичките...
Абе кво направиха с най-яката емотикона (mhihi-to) - браво - махнаха най-използваната от всичките...
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
а тая букса дето като отвориш жабката и се пада горе в лево заквое и имам дунапренче вътре
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
golov_bg написа:а тая букса дето като отвориш жабката и се пада горе в лево заквое и имам дунапренче вътре
Това ти е куплунга за зареждане на фенерчето.... А тая букса да не ти е откачена от лапмичката в жабката..
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Щом е отдясно буксата ти, е възможно да е за бега от пасажерската страна.Инсталациите са стандартни и в зависимост от екстрите с които е излязла колата от завода някои от буксите остават свободни,тъй като примерно дадена екстра не е вградена.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
tahsinov написа:Щом е отдясно буксата ти, е възможно да е за бега от пасажерската страна.Инсталациите са стандартни и в зависимост от екстрите с които е излязла колата от завода някои от буксите остават свободни,тъй като примерно дадена екстра не е вградена.
Не е верно че са стандартни инсталациите... Има коли които са с пълна инсталация и такива които не са .... Мойта е пример за това... Нямам окабеляването за ел. стъкла и за ел. шибедах... Нямам и комфорт модул... Другите повечето неща ги имам..
- golov_bg
- ентусиаст
-
моята е стандарт щото задните ел аз си ги слагах и само си взех машинките и копчето
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Абе хора последните неколко дена ме сбаркахте,разбрах че имам реотани на праскалките и на ключалките,как ми се пускат праскачките на фаровете,закакво е второто казанче... А сега намирам и отговора на въпроса какво е това което намерих в жапката преличащо на фенерче... 

- golov_bg
- ентусиаст
-
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Аз си имам всичко,точно заради това купих колата
Зел съм я от първия и собственик,а той я е купил нова 95г и е много гледана

Зел съм я от първия и собственик,а той я е купил нова 95г и е много гледана

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
SaSo написа:tahsinov написа:Щом е отдясно буксата ти, е възможно да е за бега от пасажерската страна.Инсталациите са стандартни и в зависимост от екстрите с които е излязла колата от завода някои от буксите остават свободни,тъй като примерно дадена екстра не е вградена.
Не е верно че са стандартни инсталациите... Има коли които са с пълна инсталация и такива които не са .... Мойта е пример за това... Нямам окабеляването за ел. стъкла и за ел. шибедах... Нямам и комфорт модул... Другите повечето неща ги имам..
Като казвам,че са стандартни инсталациите нямам в предвид,че
са точно един вид, а може би максимум 4-5 вида, докато моторите са 15 вида барабар с печките и моторшпорта

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
tahsinov написа:Щом е отдясно буксата ти, е възможно да е за бега от пасажерската страна.Инсталациите са стандартни и в зависимост от екстрите с които е излязла колата от завода някои от буксите остават свободни,тъй като примерно дадена екстра не е вградена.
Бег си имам, не е за него ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4