въпросче... колко дуракоустойчив е М50В20
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
bmwfena написа:не говоря че трее да се кара като мома![]()
мисля ча в диапазона до 5000-5500 оборота се усеща силата на мотора-не мога да разбера ква сила търсите от мотор който все пак е правен за не спортно каране .М50 е мотор с много мазен звук много уравновесен и смея да кажа страшно издръжлив и здрав но в ръцете на стопанин а не на шарлатанин.На шарлатанина и трактор да му дадеш той ще покаже биелата през блока камо ли на едно БМВ.Не че е опасно да се кара до ограничител но не постоянно.Все пак тва не е пистов мотор на който двигателя е правен точно за такъв стил каране.Сега някой ще каже-а ве карайте си ги като баби аз мойто го мачкам яко.Тва си е негов проблем ако исках спортно БМВ немаше да си купя с М50 матор а щях да си измисля неква машинка дето се кара с много странично ускорение.Купил съм си БМВ което си върви мазно възможно най евтиния начин-карам на газ и съм доволен много-автоматик -щото ме мързи да натискам много педали и да сменям скорости.живи и здрави-айде джаооо
![]()
бмв влагат във всеки двигател и автомобил спортен дух,са ще ми кажеш че и бмв е36 купе със всичките си разновидности на м50 е направено да се возиш мазно,може ми и зет серията няма нищо спортно в нея?

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Може и да не пускам педала на газта, но колата си върви доста добре. Вярно доста е тромава с тоя мъник, но пък ме вози и съм доволен. Също така не съм тръгнал да се състезавам и пребивам по шосетата. Нищо лично, просто впечатления от колата ми.
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3