някой нaмерил ли е тоя смотан лентов кабел
Модератор: Технически модератори
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Аз бях писал една тема как си го оправих лентовият кабел-но не даваше контакт на едно- две места и се губеха един-два пиксела-просто го залепих с тиксо и година и половина ,докато продадох колата проблем не се появи.
Мотае ми се една идея-кабела мисля ,че беше с 45 писти и един колега писа ,че е намерил със същата стъпка на Поп Богомил зад ЦУМ.Остава закрепването-като се махне старият, пистите на LSD се почистват хубаво със спирт и се слага внимателно течен припой от туба(продава се по 15 лв.) след ,което се притиска кабела-ако иска някой може да опита,че аз нямам нито табло,нито кола.
Мотае ми се една идея-кабела мисля ,че беше с 45 писти и един колега писа ,че е намерил със същата стъпка на Поп Богомил зад ЦУМ.Остава закрепването-като се махне старият, пистите на LSD се почистват хубаво със спирт и се слага внимателно течен припой от туба(продава се по 15 лв.) след ,което се притиска кабела-ако иска някой може да опита,че аз нямам нито табло,нито кола.

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
няма на поп богомил - има само пластмасови, които пробвахме и не стават
колегата да казва от къде го е взел - да не се прави на ощипана девица.. все пак сме тук да си помагаме а не да се заяждаме
П.С. няма нужда от течен припой до колкото знам... тези графитните кабели си се продават с лепилото на тях трябва само да се напаснат и да се защипят с металната скоба...

П.С. няма нужда от течен припой до колкото знам... тези графитните кабели си се продават с лепилото на тях трябва само да се напаснат и да се защипят с металната скоба...
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз не се заяждам другите се заяждат с мен селянин съм бил нз какъв съм бил нямал съм вкус и нз си още кво
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
километраж
колеги,
аз съм псунал същия поблем в няколко поста по-нагоре във форума.
кажете и аз да се включа в търсенето на решение, стига да е в този кабел.
Инче ина мен ми изгасва кимолетража като позагрее колата.
аз съм псунал същия поблем в няколко поста по-нагоре във форума.
кажете и аз да се включа в търсенето на решение, стига да е в този кабел.
Инче ина мен ми изгасва кимолетража като позагрее колата.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- vodach
- младши ентусиаст
-
лентов кабел
Ей колеги и аз искам да участвам в търсенето на тоя кабел.
Как мога да помогна ? ?????
Как мога да помогна ? ?????

- vodach
- младши ентусиаст
-
километраж и лентов кабел
Ще ви разкажа една поучителна историйка, която ще освтели бъдещето на колегата golov_bg. Аз съм на негова страна, относно достойнството, но неможе всички да сме виновни !
В една глутиница от кучета искал да се присъедини един вълк, той бил по-умен и по-силен от кучетата. Веднъж той се приближил към тях и срещу него се изправило едно куче за да го спре, защото няма достатъчно храна за всички. Започнал бой между кучето и вълка. През това време глутницата гледала как двете животни се бият. След няколко секунди до към минута вълка убил кучето, и се насочил към глутницата готов да го приемат, но тя го разкъсала.
В една глутиница от кучета искал да се присъедини един вълк, той бил по-умен и по-силен от кучетата. Веднъж той се приближил към тях и срещу него се изправило едно куче за да го спре, защото няма достатъчно храна за всички. Започнал бой между кучето и вълка. През това време глутницата гледала как двете животни се бият. След няколко секунди до към минута вълка убил кучето, и се насочил към глутницата готов да го приемат, но тя го разкъсала.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- vodach
- младши ентусиаст
-
айбе бе сподели за кабела.
Вече почвам да си мисля, че няма разрешение на тоя проблем. 

- vodach
- младши ентусиаст
-
лентов кабел
genchovw написа:Аз имам от тея поялници с горещия въздух, като гледам какви спойки прави по ГСМ-ите си е доста добре. Ако може да стане с него кажете?
За сега все още нямам проблем с моятаПикселите си светят като нови нема топла нема студена
Дано обаче и на мен скоро дане ми се наложи да търся решение
Ти, всъщност знаеш ли да залепваш такъв широк лентов кабел?
На мен почва да ми писва с да се вртя като пупъл за да видя километрите.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
golov_bg написа:най сетне един човек да ме разбере
Здравей г-н Голов,
Вземете и снимайте таблото, на така китната Ви кола, че хората да видят за какво иде реч. Не за друго, а защото точно Вас г-н Голов, с тава Ваше поведение, всички Ви мислят за пълен селяк.
Не искам да Ви обидя г-н Голов, но аз не Ви вярвам!
Да сте жив и здрав.
Поздрави,
Александър Георгиев
- golov_bg
- ентусиаст
-
честно да ти кажа селяк или не мен не ме боли щото нали си направих табълцето в крайна сметка ако искаш вярвай ако искаш недей мен не ме грее това аз казах че ще кажа но няма да е сега
П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!
П.С. Аз не се обидам от това че съм от село дразни ме факта че някои хора си мислят че като живеят в "Големия град" са хванали господа за оная му работа и са най великите.......Ей тва ме дразни!!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money