Заслужава ли си вече монтирането на газова уредба.
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
BMWm5 написа:е34 м50б20 метанова кралица вси4ки екстри за модела + кожа + ел седалки +голям борд и о6те кви ли не глупости
както и да е замина ..
е30 м40 на газ много бързо замина..
след това ис само бензин от 2 години и половина никви грижи
е30 м20б20 за изпалнения.. пак на газ от под която секи ден не излизам и ..... тоя дет и е сложил тая газ .. 6лаиф глава клапани (целите бяха на язви) основи на клапаните и в момента 14 компресия преди това едва 7 работи перфекно с нова помпа старате бе6е малко стопена по обесняеми при4ини днес и ритнах вси4ки изпарители ботилки и кво ли не и 4есно се родих
от 2 месеца е34 тдс комби естествено проблем с пло4ка
е34 м50б20 метанова кралица вси4ки екстри за модела + кожа + ел седалки +голям борд и о6те кви ли не глупости --искаш да кажеш че таа кола е с ниско КПД

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Zubcho написа:BMWm5 написа:е34 м50б20 метанова кралица вси4ки екстри за модела + кожа + ел седалки +голям борд и о6те кви ли не глупости
както и да е замина ..
е30 м20б20 за изпалнения.. пак на газ от под която секи ден не излизам и ..... тоя дет и е сложил тая газ .. 6лаиф глава клапани (целите бяха на язви) основи на клапаните и в момента 14 компресия преди това едва 7 работи перфекно с нова помпа старате бе6е малко стопена по обесняеми при4ини днес и ритнах вси4ки изпарители ботилки и кво ли не и 4есно се родих
Забравяш да споменеш за 535-цата дето къташ под навеса
не съм ресна ми се пц-то имам някав проста6ки едновреме6ен вирус отброява ми 1 мин

аа да ба6та ми има една става и изморена карина 2 2-ка дизел 2 пъти къса ангрена6 (забравяме да го сменим) на 700 и косур хиляди е с 3-та глава е .. и ризите не са грам износени не знам как ... разправя 4е му горяла 4.5 извън града колко я вярно не знам но ако държи BMWFENA може да направим един облог

имаме о6те едно изгнило Даихатсу 3 цилиндрово дизел4е 900 или 1000 кубика бе6е не помня маика ми го кара не знам колко и гори с 20 лв цяла седмица обикаля .И с тоя гроб съм навит да о4аствам

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
bmwfena написа:BMWm5 написа:е34 м50б20 метанова кралица вси4ки екстри за модела + кожа + ел седалки +голям борд и о6те кви ли не глупости
както и да е замина ..
е34 м50б20 метанова кралица вси4ки екстри за модела + кожа + ел седалки +голям борд и о6те кви ли не глупости --искаш да кажеш че таа кола е с ниско КПД![]()
другите ти коли -немам вина за тях че са с некадърно сложени газовици.За ТДСса ти -немам мнение.Ами да ти кажа че съм съм имал 2 пъти повече БМВта от теб все пак от 1992 год карам само БМВ които лично аз съм си ги купувал и подържал.ТДС съм имал само един-ама е купен за части не за каране.Неспори за газта щото вече еднагодина Е34ката я движа на газ и лошо не съм видял-само хубаво.Усещам го по джоба си да ти кажа.Недей си мисли че карам на газ щото ми е кеф--карам от необходимост --тия коли са за каране не за глезене и седене в гаража.А за състезанието-губиш на 100%.Колата е на жена ми--но тя е подарък от менннн
![]()
![]()
защото мога да си го позволя
Ок разбирам ! Ли4но аз съм 4овек които много оби4а своя автомобил и ми е трудно да се разделя с него дори може да се каже 4е ми има не6то .. когато някоя кола е развалена и съм по4вал да я правя съм откарвал до сутринта рядко се е слу4вало да отлагам правенето и .. мераклия съм кво да направя
излза някое грохнало бмв на ниска цена .. имам възможност 6то да не го зема и да го направя с идеята 6те го продам и 6те искарам някои леф..
и 6те доиде деня когато ми се роди дете и 6те остана с едно бмв
ме4тая да карам е39 м5 и дано бъда с него...
Аиде лека и мека на вси4ки 4е малко се поолисахме до 100 4еса

Тука не мога да се съглася-GRAFF написа:bmwfena написа:ти май не знаеш кво приказваш..С на жената 318ката с с темпо почти на макс с 55лв газ минавах 520км извънгръдско--ела ти с твоя супер мощен и икономичен дизел да минеш с тия пари тия километри--не мислиш ли че колегите ще ти се изсмеят.Ти си от Пловдив аз съм от Хасково-ако си толкова отворен отиваме на бензиностанцията и зареждаме по колкото кажеш ти и тръгваме-ама със ЗАЛОГBMWm5 написа:по принцип съм много по сметките и гледам се да ми е изгодно и тънко![]()
имам 2 коли на бензин и 1 дизел и 4есно казано дизела ми идва наи ефтино.. върви много добре пъргав мо6тен.. икономи4ен просто не мога да кажа отрицателни ка4ества намерил съм си една бензиностанциика за по 2лв литър4ето и се родих
а с бензините.. просто си правя густото със 20 лв си минавам спокоино 100км градско с иса и 5 пари не давам а за по големите двигатели.. те стоят под навеса и се карат по празницитено 17 18 литра на 100 4есно казано не ми се виждат много голям разход за малко по бърз автомобил 6том 6те върви трябва и да гори ина4е не става
и ако има6е толкова много сметка от ЛПГ аз 6тях да съм първия на гъс по моите сметки няма разлика в цената дори идва по скъпо като земем да сменяме кабели све6ти кути и про4ие..
Нека да ми е зле.Караите на гас и си мислете колко сте на далавера![]()
![]()
![]()
готов съм по всяко време..тел ми е в подписа-ще чакам да ми се обадиш
![]()
Аз имам две 7-ци Е38 (740i и 725tds) и нямам никаква представа какво е колата ти да е икономична но на жена ми ситроена (несравнима с БМВ) е кола която гарантирано върви повече от 318 и със сигурност харчи по малко дори при цена на дизела от 2.33лв.
ЭКСПЛУАТАЦИОННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ
Время разгона (0-100 км/ч) 10.8 c
Расход топлива в городе 5.7 л/100км
Расход топлива на шоссе 3.7 л/100км
Объем топливного бака 47 л
става въпрос за С3 1.6hdi 90к.с. и това 3.7 извън градско е много близо до реалното(около 4л). Не искам да ви се меся в облозите но аз лично вече имам по-добро мнение за новите дизели след като се повозих на няколко такива.
http://www.autoplanet1.com/index.php?ca ... =4&id=1298
и
http://www.autoplanet1.com/index.php?ca ... =4&id=2586
А относно разхода -тези данни е много трудно да се постигнат
318 дори на метан достига максималната скорост на ситроена
По темата мисля,че винаги ще си заслужава монтирането на газова уредба(освен тея откачените да изкарат някой закон та да прибира държавата разликата в икономията)
Не мога да кажа точно коя година беше цената на бензина тогава беше 1,30лв а на газта 0,85лв карах на газ и пак бе по-ефтино
С времето разликата в цените м/у газ и бензин се увеличава
С качествен монтаж и правилно подбран изпарител не трябва да има ядове на газ,особено с новата разработка на BRC ,при която газта влиза в заводската рейка

by ''kompleksa''
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3