защо е 34 гарми на газ
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
тея теми винаги стават по сумати страници и все едно и също се коментира...
AcOrP, е прав! Ако запалителната система ти е наред и газовата е сложена ПРАВИЛно, няма да имаш грижи! СЛАГАШ И КАРАШ!!!
AcOrP, е прав! Ако запалителната система ти е наред и газовата е сложена ПРАВИЛно, няма да имаш грижи! СЛАГАШ И КАРАШ!!!
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
защо не слагате инжекциони?!? вярно,по бавно се изплащат но спестяват доста разправии...и колата е както трявба!Те хората направили колата инжекцион...ние побългаряваме ест.
с обикн. газова никога няма да е о.к.

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата -![]()
![]()
![]()
а бях изминал 450км с 35-40лв...и да не ми вервате -ваша си работа
Бисерчо ,аз пък да се похваля ,че като намерих 4 туби с бензин "фрее" и като ги шибнах в резервоара и чаааак в град Меткович в Хърватска на 800 км долях 61,87 литра на ИНА-та

Оттам пък с най-силния им бензин Super Plus 98 ,който е много по-силен от нашия боклук тук на почти същата цена (9,13 Куни за литър) обиколихме 960 км по цялата Хърватска адриатика и Черна Гора до Свети Стефан чак и след тези 960 км долях 68,63 литра бензин (видно от втората бележка от град Макарска) с ,който пък се прибрахме в София

Да поясня малко за да не започне първо Павлинчо от Зарата да подпитва недоверчиво

Не ми трябва газ/дизел ,не ми трябва автобус ,нито влак

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Penchev написа:bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата -![]()
![]()
![]()
а бях изминал 450км с 35-40лв...и да не ми вервате -ваша си работа
Бисерчо ,аз пък да се похваля ,че като намерих 4 туби с бензин "фрее" и като ги шибнах в резервоара и чаааак в град Меткович в Хърватска на 800 км долях 61,87 литра на ИНА-тапри цена видна от касовата бележка 9.58 куни (7,20 Хърватски Куни = 1 ЕВРО) Това прави 7,8 литра бензин
![]()
Оттам пък с най-силния им бензин Super Plus 98 ,който е много по-силен от нашия боклук тук на почти същата цена (9,13 Куни за литър) обиколихме 960 км по цялата Хърватска адриатика и Черна Гора до Свети Стефан чак и след тези 960 км долях 68,63 литра бензин (видно от втората бележка от град Макарска) с ,който пък се прибрахме в София![]()
Да поясня малко за да не започне първо Павлинчо от Зарата да подпитва недоверчиво![]()
навсякъде сме се возили между 60 и 100 км/ч на климатик при температури 35-41 градуса
Място за даване на газ там няма - има много народ от цяла Европа,мотоциклети,кемпери,каравани,автомобили и ... полицаи с лазерни прибори които дебнат и няма къде и да иска човек да дава газ ....
Не ми трябва газ/дизел ,не ми трябва автобус ,нито влак![]()
Карам я и като служебна на бензин докато не й се разстопи каросерията
![]()
Георги Пенчев
Че мойта дава 7-8 /100 нафта ва и то нафтата я вземам на 1.80

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:"Чувам нещо реве и си викам ей сега ще изкочи някой звяр, а то какво? Зъбчо с неговото БМВ и с 10 км/ч се влачи покрай дупките![]()
![]()
хахахахаха
ебаси якия коментар

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3