защо е 34 гарми на газ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 23 Авг 2008, 22:50

тея теми винаги стават по сумати страници и все едно и също се коментира...
AcOrP, е прав! Ако запалителната система ти е наред и газовата е сложена ПРАВИЛно, няма да имаш грижи! СЛАГАШ И КАРАШ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 740i/6
Мечтае да кара: BMW е34
Детайли за колата: черна с шадоулайн!

Мнение от byxal » 25 Авг 2008, 17:21

защо не слагате инжекциони?!? вярно,по бавно се изплащат но спестяват доста разправии...и колата е както трявба!Те хората направили колата инжекцион...ние побългаряваме ест. :mhihi: :mhihi: с обикн. газова никога няма да е о.к.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Авг 2008, 19:03

bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата - :shock: :shock: :shock: :shock: а бях изминал 450км с 35-40лв...и да не ми вервате -ваша си работа

Бисерчо ,аз пък да се похваля ,че като намерих 4 туби с бензин "фрее" и като ги шибнах в резервоара и чаааак в град Меткович в Хърватска на 800 км долях 61,87 литра на ИНА-та :shock: при цена видна от касовата бележка 9.58 куни (7,20 Хърватски Куни = 1 ЕВРО) Това прави 7,8 литра бензин :D

Оттам пък с най-силния им бензин Super Plus 98 ,който е много по-силен от нашия боклук тук на почти същата цена (9,13 Куни за литър) обиколихме 960 км по цялата Хърватска адриатика и Черна Гора до Свети Стефан чак и след тези 960 км долях 68,63 литра бензин (видно от втората бележка от град Макарска) с ,който пък се прибрахме в София :D
Да поясня малко за да не започне първо Павлинчо от Зарата да подпитва недоверчиво ;) :arrow: навсякъде сме се возили между 60 и 100 км/ч на климатик при температури 35-41 градуса :!: Място за даване на газ там няма - има много народ от цяла Европа,мотоциклети,кемпери,каравани,автомобили и ... полицаи с лазерни прибори които дебнат и няма къде и да иска човек да дава газ ....

Не ми трябва газ/дизел ,не ми трябва автобус ,нито влак :mhihi: :mhihi: Карам я и като служебна на бензин докато не й се разстопи каросерията :twisted:

Изображение

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 25 Авг 2008, 19:21

Penchev написа:
bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата - :shock: :shock: :shock: :shock: а бях изминал 450км с 35-40лв...и да не ми вервате -ваша си работа

Бисерчо ,аз пък да се похваля ,че като намерих 4 туби с бензин "фрее" и като ги шибнах в резервоара и чаааак в град Меткович в Хърватска на 800 км долях 61,87 литра на ИНА-та :shock: при цена видна от касовата бележка 9.58 куни (7,20 Хърватски Куни = 1 ЕВРО) Това прави 7,8 литра бензин :D

Оттам пък с най-силния им бензин Super Plus 98 ,който е много по-силен от нашия боклук тук на почти същата цена (9,13 Куни за литър) обиколихме 960 км по цялата Хърватска адриатика и Черна Гора до Свети Стефан чак и след тези 960 км долях 68,63 литра бензин (видно от втората бележка от град Макарска) с ,който пък се прибрахме в София :D
Да поясня малко за да не започне първо Павлинчо от Зарата да подпитва недоверчиво ;) :arrow: навсякъде сме се возили между 60 и 100 км/ч на климатик при температури 35-41 градуса :!: Място за даване на газ там няма - има много народ от цяла Европа,мотоциклети,кемпери,каравани,автомобили и ... полицаи с лазерни прибори които дебнат и няма къде и да иска човек да дава газ ....

Не ми трябва газ/дизел ,не ми трябва автобус ,нито влак :mhihi: :mhihi: Карам я и като служебна на бензин докато не й се разстопи каросерията :twisted:

Изображение

Георги Пенчев

Че мойта дава 7-8 /100 нафта ва и то нафтата я вземам на 1.80 :mhihi: това на дълъг път ама градско със задръстванията утива на 14. Аз за туй искам 530 или нещо по яко поне да върви, а не както вика 1 колега... "Чувам нещо реве и си викам ей сега ще изкочи някой звяр, а то какво? Зъбчо с неговото БМВ и с 10 км/ч се влачи покрай дупките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Авг 2008, 19:41

Zubcho написа:"Чувам нещо реве и си викам ей сега ще изкочи някой звяр, а то какво? Зъбчо с неговото БМВ и с 10 км/ч се влачи покрай дупките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахаха
ебаси якия коментар :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E34