Проблем с поплавака... отново
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...и при мен няма следи от удар по резервоара
!!! Единственото долу-горе логично обяснение е "дрифтове с малко бензин в резервоара".Когато се "мята" колата на ляво на дясно, с вратите в завоя и малкото количесвто гориво минава то единия край на резервоара към другия като "Цунами през японско крайбрежие" и поплавака поема целия удар. Така ми обясниха няколко "Велики мозъка" но колко е възможно това да е причината си немам и на идея !!!

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
veso VTK написа:Wenzy написа:Само предполагам - на някой бордюр си изплющял резервоара точно под поплавъка ...
---Не е това със сигурност.Аз имам кора под резервоара.Ако беше ударен,кората щеше да е помляна.А и резервоара щеше да е деформиран.Тази теория отпада.Пълна загадка си е това трошене на бензиномерите.![]()
![]()
Колега,да не мислиш за кора самият резервоар.

zvetiko написа:veso VTK написа:Wenzy написа:Само предполагам - на някой бордюр си изплющял резервоара точно под поплавъка ...
---Не е това със сигурност.Аз имам кора под резервоара.Ако беше ударен,кората щеше да е помляна.А и резервоара щеше да е деформиран.Тази теория отпада.Пълна загадка си е това трошене на бензиномерите.![]()
![]()
Колега,да не мислиш за кора самият резервоар.Повечето резервоари са пластмасови и се деформират само при много тежки катастрофи,но и след това много лесно се изправят като се надуят с въздух-знам го от собствен опит.
---Не.Има си резервоар,има си и кора.Моя варел е метален.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
така
да се похваля...
купих си бензиномер втора употреба и го монтирах - заспа!
работи и всичко е ок.
аз мисля, че пластмасата старее в бензина и просто е въпрос на време да се счупи и съответно този, който сложих сега е от кола, която се е счупила преди бензиномера
Значи и този ще се счупи... някога... абе сега карам и се кефя (ей голям ужас е да караш без бензиномер!) пък ако и този се счупи ще му мислим тогава
поздрави
Д
да се похваля...
купих си бензиномер втора употреба и го монтирах - заспа!
работи и всичко е ок.
аз мисля, че пластмасата старее в бензина и просто е въпрос на време да се счупи и съответно този, който сложих сега е от кола, която се е счупила преди бензиномера

поздрави
Д

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...и аз да се похваля !!! Поръчах си поплавак и днес ми дойде, обаче така...

...
това англичанина
мамата си е е**л, щом нещо не е учил не се захваща. Колко трябва да си прост
за да не се сетиш да я извадиш тази "малката" тръбичка
и да я сложиш отделно за да не се отчупи докато пътува по пощите ???!!! Жалко а беше такава добра зделка 

...