Точно отчитане на горивото в резервоара!
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Офффффффф и мен колко ме дразни тази гадост . Ейййййййй като почне да се чекне таз стрелка спиране няма ........ а на тука,а на там,а пълно,а празно ......... Писна ми само да го плаша с Иван(момчето дето се грижи за бенца ...
) ........ Проблема надявам се да се реши утре ...... За скромната цена от 120 лв.,благодарение на Имахижу и един чисто нов бензиномер ..........
Като гледам на БМВ не е по-различен от този на Мерцедес като принцип на действие ...... Тръбен уред при мен със съчма в него движеща се нагоре-надолу,подавайки различно съпротивление .... С течение на времето се наслагват утайки,самият уред се амортизира(абе защо като станат на по 15-20 год и здават багажа .........
)
и започва да "подвежда" прибора за отчитане,и шофера "Ааааа гледай сега колко бенз имаш .... Гледай де,гледай ....... Ааааааааа ко викаш,не можеш да фокусираш,твой проблем аз си работя ок!"

Като гледам на БМВ не е по-различен от този на Мерцедес като принцип на действие ...... Тръбен уред при мен със съчма в него движеща се нагоре-надолу,подавайки различно съпротивление .... С течение на времето се наслагват утайки,самият уред се амортизира(абе защо като станат на по 15-20 год и здават багажа .........

и започва да "подвежда" прибора за отчитане,и шофера "Ааааа гледай сега колко бенз имаш .... Гледай де,гледай ....... Ааааааааа ко викаш,не можеш да фокусираш,твой проблем аз си работя ок!"

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3