ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Модератор: Технически модератори
- dani32
- Потребител
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: e34 v10
Re: ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Рекаро салона на Е34 се различава от обикновенния само по предните седалки, задните са еднакви? (В общия случай)
Поздрави.
Поздрави.
Какво мислите за тези пружини:
http://prodavalnik.com/sportni-pruzhini-bmw-i4949235
Продавачът нищо не може да ми каже за тях като параметри,даже и снимки стях на колата няма,знае само че са за Е34.
Дали са истински или е някакво менте?
http://prodavalnik.com/sportni-pruzhini-bmw-i4949235
Продавачът нищо не може да ми каже за тях като параметри,даже и снимки стях на колата няма,знае само че са за Е34.
Дали са истински или е някакво менте?

Ако продавачът склони да ги поизчисти малко, има голяма вероятност да излезе надпис под калта, с който надпис гугъл по всяка вероятност ще върне достатъчно информация.
Взех един компресор за климатик 2ра ръка,че моя блокира нещо,та се чудя преди да го монтирам да му правя ли някаква профилактика,нещо да го смажа или 

Здравейте колеги. Имам въпросче - така наречения "меч", т.е. регулатора на оборотите на моторчето на климатроника, при Е32 същият ли е, като при Е34 ( пак с климатроник ) ? Май ще ми трябва един брой, ако някои му се намира да пише .....
Предварително благодаря и поздрави.
Предварително благодаря и поздрави.
Внимание - тежък десен крак !!!
- Alexandar M-POWER
- Потребител
-
- Кара: BMW E28 528i, Toyota Paseo 1.5i
- Мечтае да кара: BMW 507
- Детайли за колата: Nai redkiq cvqt - Bahamabeige metalik
пичове помощ........ Имам е34 комби 2.5 тдс но ми е счупена предна лява брава тя е без кабели и не мога да намеря такава. Може ли да се сложи такава с кабели или някои от вас да има брава и да каже какви парички ще иска. Благодаря предварително...
Да живее брилянтния ген на баварските инженери, конструирали тези невероятни машини, които ние днес караме с огромна любов и удоволствие...
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Аз имам оборудване за задна броня - греда, лайсни и капачката на куката! 0886 670772
П.п. имам и дясно огледало *(диамантшварц) преди фейса!
П.п. имам и дясно огледало *(диамантшварц) преди фейса!
1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Какво мислите за тези пружини само отпред и евентуално отзад със стоково амортисиори
http://www.dcperformance.co.uk/cheap/15 ... 20017.html
http://www.dcperformance.co.uk/cheap/15 ... 20017.html
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Привет, имам нужда от ключето за отваряне на задното стъкло при комбито на Е34. За който не се сеща: Представлява едно ключенце с 15 см кабел и една букса вътре в багажника, и заради което не си заслужава цял капак както ми предложиха няколко мързеливи моргаджии
Ако някой има случайно комби на части или просто части в повече и му се занимава да го свали за 10 мин и да изкара някой лев да пише или по-добре да звънне.
0893218977- Митьо
Ако някой има случайно комби на части или просто части в повече и му се занимава да го свали за 10 мин и да изкара някой лев да пише или по-добре да звънне.
0893218977- Митьо

ATR-42/72
- security69
- Потребител
-
- Кара: BMW/525 TDS
Здравейте на всички,моля за помощ относно проблем с двигателя/вчера ,както си карам по околовръсното с не повече от 40/км.,започна едно дразнещо свирене на двигателя откъм купето,след това спря да свири и започна една вибрация на двигателя със чукане,някъде от горната част на двигателя(температурата е нормална,оборотите ,нивото на маслото,на антифриза-всичко в нормални граници),миналата седмица съм сменил всички филтри и маслото/допитах се до едни маистори и те ми казаха ,че съм прецакал КОЛЯНОВИЯТ ВАЛ И ЛАГЕРА-съответно ремонта ще ми струва около 1500 лв./П.С.-става въпрос за (525-ТДС)1996г.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
security69 написа: ми казаха ,че съм прецакал КОЛЯНОВИЯТ ВАЛ И ЛАГЕРА-съответно ремонта ще ми струва около 1500 лв./П.С.-става въпрос за (525-ТДС)1996г.
Точно това предположих и аз преди да дочета поста ти. 1500 лв. обаче е несериозно, то целия мотор струва по-малко. Намери по-евтини майстори или се замисли за смяна на двигателя направо.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Чакай малко колега тия колянови валове и лагери не си заминават ей така от нищо..
1-Трябва да се си сигурен че е заминал лагер,вал и каквото още има
2-Тогава мисли за ремонт-смяна на ДВГ
3-Бъди на 100% сигурен че не е нещо друго (в повечето случеи се оказва съвсем друг проблем)
4-В последствие на какво се е случило..
Също те съветвам да вземеш мнението на поне още един майстор,че са като докторите .Сещаш се !
1-Трябва да се си сигурен че е заминал лагер,вал и каквото още има
2-Тогава мисли за ремонт-смяна на ДВГ
3-Бъди на 100% сигурен че не е нещо друго (в повечето случеи се оказва съвсем друг проблем)
4-В последствие на какво се е случило..
Също те съветвам да вземеш мнението на поне още един майстор,че са като докторите .Сещаш се !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- security69
- Потребител
-
- Кара: BMW/525 TDS
Мерси за коментарите,посъветвах се с още един майстор-дойде със собствен репатрак,прибра колата за сметка на сервиза-два дни се занимава с разглабане на двигателя ,мери биелите-взе коляновият вал и него нещо го мери та стигна до заключение,че трябва да се смени коляновият вал+лагерите +всичките биели(така предложи)+шлайфане на главата+гарнитура и ремонт-стиснахме си ръцете на 1000 лв.Мен ме устройва това предложение,остава да видя дали ще направи двигателя и колко добре ще се справи.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
бърз въпрос. Има ли заводско е34 със мулти волан и кое управлява мултито освен касетофона ако има?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
rottweiler написа:бърз въпрос. Има ли заводско е34 със мулти волан и кое управлява мултито освен касетофона ако има?
Спорен въпрос, но не е като да не е постигнато

Друг е въпроса какъв касетофон управлява, дали управлява телефона и тн