От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Не е на едни и същи,по различно време и на различна скорост - всеки път е различно,единственото условие е почти да съм напълнил оборотомера и винаги гаси колата.Разбра ли сега как ми дава разход 15/100 извънградско.
.Вече чак ме е жал за веригата с това палене на скорост.
Трябва да свалям пак колектора ала бала,направо не ми се занимава ...
Ти скоро няма ли да идваш към Росеново да се омазнима малко

релето за двигатела,то спира захранването на пло4ката,ако не е то или клапана....Венци нали горивопровода е оригинал и няма допълнителни филтри по него.това 15/100 извън града ми зву4и невъзможноWenzy написа:Не е на едни и същи,по различно време и на различна скорост - всеки път е различно,единственото условие е почти да съм напълнил оборотомера и винаги гаси колата.Разбра ли сега как ми дава разход 15/100 извънградско..Вече чак ме е жал за веригата с това палене на скорост.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Горивопровода съм го оглеждал - без преработки е 100% BAYERICHE
Ти беше писал някъде за това реле на двигателя,ако е на лесно и ако имаш време може ли да го снимаш.
Или поне да ми кажеш къде е точно
15/100 ми даваше защото постоянно съм на тест драив - човъркам нещо и после отивам да видя какво съм направил на една 2км. отсечка и затова иначе си карам 100-110,докато не ме размине някоя Фастра 1.4л. и тогава
......
Ти беше писал някъде за това реле на двигателя,ако е на лесно и ако имаш време може ли да го снимаш.
Или поне да ми кажеш къде е точно
15/100 ми даваше защото постоянно съм на тест драив - човъркам нещо и после отивам да видя какво съм направил на една 2км. отсечка и затова иначе си карам 100-110,докато не ме размине някоя Фастра 1.4л. и тогава
......

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, ей това ГНП ме измъчи-не мога и не мога да намеря механична помпа от Е28. Обаче в процеса на търсене ми изкочиха доста примамливи предложения. Ето и най интересното от тях- един пич от София ми предлага ЕЛ.ПОМПАТА с ПОТЕНЦИОМЕТАРА и със КОМПЮТАРА за 400лв. и ми дава 300процента гаранция че всичко си бачка перфектно- но е катострофирал,и сега продава. В цялата работа ми харесва че всичкото си е комплект от една и съща кола- и не вярвам да има някакви софтуерни разминавания като се монтират на моята. Какво мислите вие, добро ли е предложението- и ако ги купя, да махам ли моя компютър въпреки че си работи. Днеска писах на колегата от Димитровград - и ако той се навие да ми направи смяната на всичко, директно звъня в София и копувам комплекта - и какъвто ми е късмета. А ако не се навие да ми го сменя- ще продължа да търся механично ГНП, щото и до го купя това от София - нали пак трябва някой да ми го монтира и да го регулира качествено. Пък аз други които да разбират от тия компютри, а че и да ги монтират не познавам. Та сега ще изчакам да видя какво ще ми отговори Стамбето , а и какво е вашето мнение за това предложение- и ще знам какво да правя, дали ще копувам от София или ще продължа да търся механично ГНП.
НАСЛУКА
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
GALAB_DAIWA написа:Здравейте, ей това ГНП ме измъчи-не мога и не мога да намеря механична помпа от Е28. Обаче в процеса на търсене ми изкочиха доста примамливи предложения. Ето и най интересното от тях- един пич от София ми предлага ЕЛ.ПОМПАТА с ПОТЕНЦИОМЕТАРА и със КОМПЮТАРА за 400лв. и ми дава 300процента гаранция че всичко си бачка перфектно- но е катострофирал,и сега продава. В цялата работа ми харесва че всичкото си е комплект от една и съща кола- и не вярвам да има някакви софтуерни разминавания като се монтират на моята. Какво мислите вие, добро ли е предложението- и ако ги купя, да махам ли моя компютър въпреки че си работи. Днеска писах на колегата от Димитровград - и ако той се навие да ми направи смяната на всичко, директно звъня в София и копувам комплекта - и какъвто ми е късмета. А ако не се навие да ми го сменя- ще продължа да търся механично ГНП, щото и до го купя това от София - нали пак трябва някой да ми го монтира и да го регулира качествено. Пък аз други които да разбират от тия компютри, а че и да ги монтират не познавам. Та сега ще изчакам да видя какво ще ми отговори Стамбето , а и какво е вашето мнение за това предложение- и ще знам какво да правя, дали ще копувам от София или ще продължа да търся механично ГНП.
офертата е наистина добра стига да е читава помпата
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
GALAB_DAIWA написа:Здравейте, ей това ГНП ме измъчи-не мога и не мога да намеря механична помпа от Е28. Обаче в процеса на търсене ми изкочиха доста примамливи предложения. Ето и най интересното от тях- един пич от София ми предлага ЕЛ.ПОМПАТА с ПОТЕНЦИОМЕТАРА и със КОМПЮТАРА за 400лв. и ми дава 300процента гаранция че всичко си бачка перфектно- но е катострофирал,и сега продава. В цялата работа ми харесва че всичкото си е комплект от една и съща кола- и не вярвам да има някакви софтуерни разминавания като се монтират на моята. Какво мислите вие, добро ли е предложението- и ако ги купя, да махам ли моя компютър въпреки че си работи. Днеска писах на колегата от Димитровград - и ако той се навие да ми направи смяната на всичко, директно звъня в София и копувам комплекта - и какъвто ми е късмета. А ако не се навие да ми го сменя- ще продължа да търся механично ГНП, щото и до го купя това от София - нали пак трябва някой да ми го монтира и да го регулира качествено. Пък аз други които да разбират от тия компютри, а че и да ги монтират не познавам. Та сега ще изчакам да видя какво ще ми отговори Стамбето , а и какво е вашето мнение за това предложение- и ще знам какво да правя, дали ще копувам от София или ще продължа да търся механично ГНП.
Колега,купи всичко,после свали плочката и я монтирай на твоята кола.Ако двигателя тръгне другите неща ги продай.За регулировките не се притеснявай-спази стриктно това ,което е описано и всичко ще бъде наред.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Купувай и започни сам да монтираш,а докато монтираш - занеси да ти направят профилактика на дюзите
Нали писа,че имаш някакви приятели пък и сам да си сменяш помпата ще ти отнеме време,но поне няма после да ходиш на майстори ако ти прави мизерии.Само имаше някакъв инструмент,който се навиваше на мястото на помпата,за да не ти се изсухли веригата май .... в "регулиране на ГНП" май беше.
Моят съвет е да купуваш - ти си премисли

Моят съвет е да купуваш - ти си премисли

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
zvetiko написа:GALAB_DAIWA написа:Здравейте, ей това ГНП ме измъчи-не мога и не мога да намеря механична помпа от Е28. Обаче в процеса на търсене ми изкочиха доста примамливи предложения. Ето и най интересното от тях- един пич от София ми предлага ЕЛ.ПОМПАТА с ПОТЕНЦИОМЕТАРА и със КОМПЮТАРА за 400лв. и ми дава 300процента гаранция че всичко си бачка перфектно- но е катострофирал,и сега продава. В цялата работа ми харесва че всичкото си е комплект от една и съща кола- и не вярвам да има някакви софтуерни разминавания като се монтират на моята. Какво мислите вие, добро ли е предложението- и ако ги купя, да махам ли моя компютър въпреки че си работи. Днеска писах на колегата от Димитровград - и ако той се навие да ми направи смяната на всичко, директно звъня в София и копувам комплекта - и какъвто ми е късмета. А ако не се навие да ми го сменя- ще продължа да търся механично ГНП, щото и до го купя това от София - нали пак трябва някой да ми го монтира и да го регулира качествено. Пък аз други които да разбират от тия компютри, а че и да ги монтират не познавам. Та сега ще изчакам да видя какво ще ми отговори Стамбето , а и какво е вашето мнение за това предложение- и ще знам какво да правя, дали ще копувам от София или ще продължа да търся механично ГНП.
Колега,купи всичко,после свали плочката и я монтирай на твоята кола.Ако двигателя тръгне другите неща ги продай.За регулировките не се притеснявай-спази стриктно това ,което е описано и всичко ще бъде наред.

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Момчета току що говорих с човека от София- и вече всичко е мое. След като получих ЛС от Стамбето че се наема да монтира и регулира всичко- веднага се обадих в София и казах на човека че копувам всичко само остава да измисля как да си ги взема нещата,че София ми идва бая далече.
НАСЛУКА
е сега ве4е ги подреди нещата,а и щом 4овек от форума ще ти я прави зна4и си готов,вси4ко е въпрос на време.GALAB_DAIWA написа:Момчета току що говорих с човека от София- и вече всичко е мое. След като получих ЛС от Стамбето че се наема да монтира и регулира всичко- веднага се обадих в София и казах на човека че копувам всичко само остава да измисля как да си ги взема нещата,че София ми идва бая далече.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Идеално,сега вече като си намери помпа ще ми кажеш ли от къде е този
ник неим дето си го праснал и какво е искал да каж4е автора
Успех до другата седмица да се похвалиш как в с новата кола

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
GALAB_DAIWA написа:Момчета току що говорих с човека от София- и вече всичко е мое. След като получих ЛС от Стамбето че се наема да монтира и регулира всичко- веднага се обадих в София и казах на човека че копувам всичко само остава да измисля как да си ги взема нещата,че София ми идва бая далече.
Има си куриери за тази работа-на мен Еконт ми харесва.Ако при теб нямат офис,щом си се спрял на Стамбето,да ти ги прати до Димитровград,като дойдат,отиваш,плащаш,взимаш и монтирате.

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Жена ми ме нарича ГЪЛАБ а като я ядосам ИВАНЕ- А пък приятелите ми ми викат ДАЙВА тъй като съм запален риболовец и съм луд фен на японската марка ДАЙВА. Надявам се че бях достатачно изчерпателенWenzy написа:Идеално,сега вече като си намери помпа ще ми кажеш ли от къде е този

НАСЛУКА
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
виждал съм макари такиваGALAB_DAIWA написа:Жена ми ме нарича ГЪЛАБ а като я ядосам ИВАНЕ- А пък приятелите ми ми викат ДАЙВА тъй като съм запален риболовец и съм луд фен на японската марка ДАЙВА. Надявам се че бях достатачно изчерпателенWenzy написа:Идеално,сега вече като си намери помпа ще ми кажеш ли от къде е този