Притежатели на Е34
Модератор: Технически модератори
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Моята е 525 24v - 91год. С клима , автопилот,шпер,кожа......Въпреки някои неволи , това е колата с която не бих се разделил скоро! [/i]
- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds, E36 325i
- Мечтае да кара: E21 323
- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds, E36 325i
- Мечтае да кара: E21 323
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- kosio-Своге
- Потребител
-
От 98 година на 95 % от времето съм карал само БМВ-та. Няколко Е34 едно Е-36 и едно Е30. Като цяло установих че по здраво БМВ от Е34 няма. Това е само мое мнение, но мисля че имам и други съмишленици във форума. Последното Е-34 бе6е 95 набор комби 2.5 ТДС автоматик и всечки екстри. Имам негова снимка в галерията, но тя е преди туненга. После беше с други 17" джанти и наставки на броните и прагове от Вили. Лошо стана че направих една инвестиция и се наложи да го дам. Останах само със служебна кола Форд и ми се ебава маиката. Дадох го на един приятел които сега ми го остави да го продавам за да си вземе следващото. Почвам да се замислям дали да си го не взема пак. Като ги гледам тия нови боклуци ме е страх да си взема кола по-нова от 95 набор.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги,ма качвайте снимки на машините си де
Като не си знаем колите ,може да застанем/те на някое нерегулирано кръстовище 4 Е34-ки и да се гледаме/те "умно" без да подозираме/те че всички сме/сте оттук
Ето малко от мен

Като не си знаем колите ,може да застанем/те на някое нерегулирано кръстовище 4 Е34-ки и да се гледаме/те "умно" без да подозираме/те че всички сме/сте оттук

Ето малко от мен

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бумера :)
Мойта е :
'92 година черна дипломатически цвят шадоу лайн.С фабрични затъмнени предни мигачи.М-волана педали и скоростен лост но сега лоста е оригинален лукс махагон.Черен кожен салон в сериен вид.Мотора е М50 без Ванос.Джанти фабричните на ВВS.В момента е с летни гуми Continental ContiPremium Contact 2 размер 205/65/15 отпред и отзад.Новички.Има климатик и ел. пакет само на предните джамове.Задните са със ръчка ( кофти работа ама аз не се возя отзад ).Шибедах ръчен.Колата е немска версия дипломатически кортеж е била в Хага.Просто рядко се намира толкова запазена Е34-ка....
Ако някои се е засегнал сори
... Това е от мене засега... Не съм я снимал но като имам снимка ще я сложа в профила си 
'92 година черна дипломатически цвят шадоу лайн.С фабрични затъмнени предни мигачи.М-волана педали и скоростен лост но сега лоста е оригинален лукс махагон.Черен кожен салон в сериен вид.Мотора е М50 без Ванос.Джанти фабричните на ВВS.В момента е с летни гуми Continental ContiPremium Contact 2 размер 205/65/15 отпред и отзад.Новички.Има климатик и ел. пакет само на предните джамове.Задните са със ръчка ( кофти работа ама аз не се возя отзад ).Шибедах ръчен.Колата е немска версия дипломатически кортеж е била в Хага.Просто рядко се намира толкова запазена Е34-ка....

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Онзи ден видях една Е34 TOURING в Камор Ауто.Тъмно зелена на цвят с черни джанти и с новата маска отпред.И най-важното че беше със сменени фарове с ксенон и Ейнджъл Айс.Уникални фарове просто.Видях че и регулираха фаровете там в Камор.Айде този на който е да каже....
и най-важното да каже от къде и за колко може да се закупят същите фарове... просто са уникални... Иначе съм си харесал затъмнени стопове със ЛЕД - диоди от германия и мисля да си ги купя... а в комплект с тия фарове колата ще е уникална просто...