технически характеристики на всички е34
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
ivan. написа:'''...и аз да кажа нещо'''Vlados написа:ivan. написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=17073
Не го прекъсвай![]()
![]()

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Айде Жорката да се намеси

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Stanchev написа:и каква е идеята да copy от catalog.auto.ru и да paste тука?
Идеята ли каква е.
Идеята е че ако всички имаха всякакъв вид информация и ако са капацитети като тебе, то май нямаше да има нужда въобще от форуми, а дори и от интернет. Ако не греша идеята на форума е да се обсъждат идеи, информаций и да се осведомяваме за проблеми и неща по-бързо, от колкото да четеме книги и справочници. Или се лъжа. И мисля че нещата, които съм 'paste тука' и други, които мислех да 'paste тука' са интересни за поне 90% от участниците във форума, но щом според теб няма смисъл - така да е.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
hippo524 написа:Stanchev написа:и каква е идеята да copy от catalog.auto.ru и да paste тука?
Идеята ли каква е.
Идеята е че ако всички имаха всякакъв вид информация и ако са капацитети като тебе, то май нямаше да има нужда въобще от форуми, а дори и от интернет. Ако не греша идеята на форума е да се обсъждат идеи, информаций и да се осведомяваме за проблеми и неща по-бързо, от колкото да четеме книги и справочници. Или се лъжа. И мисля че нещата, които съм 'paste тука' и други, които мислех да 'paste тука' са интересни за поне 90% от участниците във форума, но щом според теб няма смисъл - така да е.
не ми се прави на острилка, която иска да изпъкне като свинско мъдо на припек

вместо да флудиш 2 страници НЕРАЗБЕРАЕМ за 80% от потребителите, да беше PASTE линка http://www.catalog.auto.ru

hippo524 написа:Stanchev написа:и каква е идеята да copy от catalog.auto.ru и да paste тука?
Идеята ли каква е.
Ми... аз не знам руски, ма гледам че и Кузов го споменават

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2