въпросче
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
пешо 75 написа:дават ми го почти без пари и е с чип някъде около 175 магарета е и за това се чудя дали си заслужава
мноооо ми е интересно как ги изчисляват тея коне

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
stambo_81dg написа:пешо 75 написа:дават ми го почти без пари и е с чип някъде около 175 магарета е и за това се чудя дали си заслужава
мноооо ми е интересно как ги изчисляват тея коне![]()
елемнтарно как
слагат ти чипа качва се човека дето ти го е монтирал почва да дава гас (1-ва,2-ра,3-та) и готово
после ти вика (аве пич някаде около 175кс е това е дето може да се изцеди със чипса

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
слагай,върви много повече и гори по малко,чипа върши работа ако е качествен,бездистрибуторно запалване е и е на верига,много по динамичен е по малко проблеми дава и го има повече по моргите....то и м20 се намират но поостаряха вече 

Здравейте,
от личен опит ви казвам че като сложиш М50Б20ТУ и като се има на предвид че най-вероятно е с най-късия диф 4,45, повярвайте ми колата става една друга кола... започва да върви от ниските като луда и изобщо не сушайте че ти пада мах скоростта. Аз с мойто М50Б20ТУ и с 4,45 диф си дигам 210 на лежанка... опа... исках да кажа без проблеми и то измерено по GPS.
Изобщо не е хамалогия да се смени мотора (питайте sonny), само лапите се сменят и някой други шукарийки и летиш.
Един мой приятел в Казанлък си сложи Б25 и сега си продава неговия М50Б20ТУ (Vanos) за около 1200 лв. с все окомплектовка (ЕКУ, масметър, датчици, филтърни кутии и т.н.). Казват че мотора бил читав.....
Поздрави.
Красимир Дянков
от личен опит ви казвам че като сложиш М50Б20ТУ и като се има на предвид че най-вероятно е с най-късия диф 4,45, повярвайте ми колата става една друга кола... започва да върви от ниските като луда и изобщо не сушайте че ти пада мах скоростта. Аз с мойто М50Б20ТУ и с 4,45 диф си дигам 210 на лежанка... опа... исках да кажа без проблеми и то измерено по GPS.
Изобщо не е хамалогия да се смени мотора (питайте sonny), само лапите се сменят и някой други шукарийки и летиш.

Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2