Промлем с тоците по кочината
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: .
nikolloff написа:Ако ти е БОШ динамото и от голф да сложиш регулатор пак става
Валео е засъжаление

Между другото не успях да провера снощи акумолатора щото излезе ново 20

- dinozab
-
-
Re: .
nikolloff написа:Кофти
За Valeo по трудно се намира
Ми ще видим ако успея довечера да я закарам да проверят акумолатора поне да изключа него и ако наред направо отивам да свалям генератора да го карам на ремонт

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Абе ТДС-ите да нямат някакъв годишен менз*с, та се развалят по едно и също време? ... и при мен беше перката, пък сега и нещо се задъхва...
- dinozab
-
-
Vlados написа:Абе ТДС-ите да нямат някакъв годишен менз*с, та се развалят по едно и също време? ... и при мен беше перката, пък сега и нещо се задъхва...
Бе незнам кво ги хваща странна работа.Проверявах акумолатора и казаха че е 6.Май отивам на сваляне на динамота

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- dinozab
-
-
Penchev написа:Със сигурност е алтернатора.Ако ти е в наличност това от Е39 го слагай![]()
Георги Пенчев
Е да де ма несъм сигурен дали ще стане

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Пробвай да го монтираш, каквото съм натикал под капака все работи, ако трябва пробвай с едно БОШовско.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ами незнам аз тоя проблем го реших много радикално...
Смених всичко по алтренатора ( моя и той е Валео ) ... Смених ремъците сичките... Смених най-накрая акумулатора ( щото толкоз му се ядосах на стария, че го налях с преварена чешмяна вода
е нямаше в 10 часа от де да зема друга
)... Са май е супер... Не пресветка нищо... Обаче бях толкоз кух че смених ремъците и забравих за ролките...Са мисля и тях да подкарам сичките...Че като включа климата и отвреме навреме се чува някъв гаден стържещ звук... Настъхвам като го чуя... Чудя се дали не е няква ролка гадна ( ма.ицата и стържеща, или някво масло ли кво му се сменя на тоя климатик ... Ма като не му чаткам, знам само че го пълних миналата година май )...
Смених всичко по алтренатора ( моя и той е Валео ) ... Смених ремъците сичките... Смених най-накрая акумулатора ( щото толкоз му се ядосах на стария, че го налях с преварена чешмяна вода

- dinozab
-
-
SaSo написа:Ами незнам аз тоя проблем го реших много радикално...
Смених всичко по алтренатора ( моя и той е Валео ) ... Смених ремъците сичките... Смених най-накрая акумулатора ( щото толкоз му се ядосах на стария, че го налях с преварена чешмяна вода![]()
![]()
е нямаше в 10 часа от де да зема друга
![]()
![]()
)... Са май е супер... Не пресветка нищо... Обаче бях толкоз кух че смених ремъците и забравих за ролките...Са мисля и тях да подкарам сичките...Че като включа климата и отвреме навреме се чува някъв гаден стържещ звук... Настъхвам като го чуя... Чудя се дали не е няква ролка гадна ( ма.ицата и стържеща, или някво масло ли кво му се сменя на тоя климатик ... Ма като не му чаткам, знам само че го пълних миналата година май )...
Тва гадно стържене от климатика го имам и аз отвреме на време все едно ветал в метал имам чувствонто че нещо раздира пода.Ма най-лошото че при двигателя едва се чува а вътре в купето яко.Иначе май и аз ще направя кат тебе ще сменя сичко наред и квото дойде

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Сменяй Дино наред...
Цялата сметка е :
Ремонта алтернатор : 80лв с частите сичко му там...
Ремъците : Май бяха около 30лв - 2та общо...
Акумулатор : 75Ах - 150лв ( БОШ )...
това е ...бе около 250лв цялата далавера... И си нов... Успех... Моя съвет е ремонтирай си стария алтернатор по-добре да си знайш че е перфектен не взимай нещо старо което не го знаеш колко е карало и ше кара... Ако е без пари и става зимай го .... Л.йна да е аванта да е

Цялата сметка е :
Ремонта алтернатор : 80лв с частите сичко му там...
Ремъците : Май бяха около 30лв - 2та общо...
Акумулатор : 75Ах - 150лв ( БОШ )...
това е ...бе около 250лв цялата далавера... И си нов... Успех... Моя съвет е ремонтирай си стария алтернатор по-добре да си знайш че е перфектен не взимай нещо старо което не го знаеш колко е карало и ше кара... Ако е без пари и става зимай го .... Л.йна да е аванта да е

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3