Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Peicho написа:Това ми изглежда малко странна причина за хвалба, дано никога да не стигна до там...
не виждам да има нещо лошо в ГИ
Те в Германия взеха да изграждат мрежа,а нашите ги забраняватbmwfena написа:българина е изобретателен-споко ела да видиш на моята като отвориш капака че газовата не се виждаdeyan-enchev написа:Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.![]()

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Това е пълен ъпсърд че ще ги забранят. Могат да забранят за превозвачите но за личният автомобил забраната би била ъпсурдна.ivan. написа:Те в Германия взеха да изграждат мрежа,а нашите ги забраняватbmwfena написа:българина е изобретателен-споко ела да видиш на моята като отвориш капака че газовата не се виждаdeyan-enchev написа:Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.![]()
При колите които са със фабрични газови уредби нали си има договори с фирми които им слагат тези фабрични газови уредби.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Peicho написа:Това ми изглежда малко странна причина за хвалба, дано никога да не стигна до там...
Да не стигаш до там? Неска на магистралата имаше проба 200 си лепна ама свърши магистралата. Хахаха и 124 километра от които 15 градско ми даде разход 8.56/100 половината от тоя пробег ми беше с климатик.
Сутринта тръгнах за Варна в 7:00 без клима карах имах работа из варна 15 километра градско без клима и навръщане през златни-кранево-албена се прибрах към добрич и си карах тогава на клима че беше мн топло.
124.1 километра и 10.6 литра газ изгорено за тоя пробег. Още не ми се вярва направо. Напълних бутилката догоре изчистих километража прибрах се напълних до горе и събра 10.6 литра а пробега ми беше 124.1.
Пък кой както иска да смята. А и колега дано ти се наложи да упреш до това да си сложиш газ, че да видиш изгодата.
А относно закона ще бъде приет такъв незнам дали само за превозвачи, но съм се застрохавал и на моя талон също пише бензин/газ.
Утивам да си джиткам аз на тоя смешния разход. И вървежа като на бензин само градското ще засека как е ;-] 8.56/100 вчера ми сложиха устройството и се сещате че не съм карал с 90.. а с 120-130-140 и на магистралата 200.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ако имах и наи малак проблем с моята газеница и аз щях да сложа инжекциика....не сам толкова богат за да карам на тоа булама4 дето го продават по родните ни бензиностанции наре4ен бензин
а и с моите по4ти 70-100км всеки ден нема как да стане

- krisbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 kombi :D
- Мечтае да кара: BMW E34 m5-convertible
дамм радваите се колеги докато има времеdeyan-enchev написа:Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Газ маз с моите почти вече 200 километра на ден пестя по 20 лева.. дневно от разликата в цената.. :-) Върви същото и харча идва същия с половин/един литър разлика. Па ходи с 30 лева си сипи 12 литра бензин.
Ае всеки си е направил сметката.. кой как иска така кара. Ама не бъдете ограничени. И не вярвайте толкова на хорски прикъзки;-)
Ае всеки си е направил сметката.. кой как иска така кара. Ама не бъдете ограничени. И не вярвайте толкова на хорски прикъзки;-)
- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
...
сори че малко закъснях, не ползвам газ за бавареца, ама ако спрат газостанциите лапачката за политиците ще намалее драстично

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2