масло - скоростна кутия - как?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
скоростната ми кутия е ръчна - да поясня
Понеже ходих ония ден да ми правят реглаж на предница понеже си смених кормилната щанга ( централната ) и до като бяха яя вдигнали ми казаха че може би имам за смяна семеринг на скоростната кутия. И аз не знам защо реших да смения маслото. Всъщност предполагам че по малко тече от там като има за смяна семеринг та за това реших да го сменя
.........и тук идва и въпросът какво ще стане ако не сменя този семеринг, който още не сигорно че е за смяна?
Понеже ходих ония ден да ми правят реглаж на предница понеже си смених кормилната щанга ( централната ) и до като бяха яя вдигнали ми казаха че може би имам за смяна семеринг на скоростната кутия. И аз не знам защо реших да смения маслото. Всъщност предполагам че по малко тече от там като има за смяна семеринг та за това реших да го сменя
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
NikiNikolov написа:На никой не предписвам какво масло да слага, такова съм си намерил такова съм сипал. Относно АТФ маслото, доста теми съм изчел и затова пиша, че това се слага. За по новите коли от мойта каляска да не рискуват. На който не му изнася, има си оторизирани сервизи и да отива да му режат главата като си обича повече колата от жената. Колата трябва да робува.
Колега не се впрягай нищо лично към никой просто колегата не е пояснил за каква кутия става въпрос.Оносно робуването си прав
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега тия двата семеринга на скоростната кутия ги смених сам, ФЕБИ са новите и струват общо 18 лв. Ключ за опашката на скор. кутия ми направиха, понеже си купих 32мм гедоре - удължено но
, ако си от София ще ти услужа с него, даже ще ти помогна - не ти трябва сервиз за това, само едно скромно каналче и после само
. Имам и ключ за тия прословути пробки за кутията.
, ако си от София ще ти услужа с него, даже ще ти помогна - не ти трябва сервиз за това, само едно скромно каналче и после само
. Имам и ключ за тия прословути пробки за кутията.Ники много съм щастлив като видя че съвсем непознат човек ми предлага да ми услужи и да ми помогне
...... колкото до смяната обаче незнам кога ще стане.....Понеже смених централната кормилна щанга сега ми останаха другите 4 накрайника и имам идея тях да ги сменям, защото остана едно леко потропване от време на време, та да го оправим
Проблема със скоростната кутия изникна неочаквано и още незнам кога ще я включа в графика...
Проблема със скоростната кутия изникна неочаквано и още незнам кога ще я включа в графика...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Когато ти е удобно ще ги сменим семерингите на кутията не е нищо особено, но си имам вече белег от кардана на главата
. Телефоните ми ги има и двата във форума.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2