фабрична аларма е 34 - 520

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 21 Май 2008, 21:47

nikol78 написа:
Turbo_Ted написа:и ако са допълнително монтирани не е проблем, стига алармата да го позволява ;)

точно така но алармата трябва да има тази опция но тези аларми не са никак евтини а по другия начин става с аларма от 50 лв :mhihi: :mhihi:

кво имаш предвид за аларма от 50 лева :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 21 Май 2008, 22:16

Turbo_Ted написа:
nikol78 написа:
Turbo_Ted написа:и ако са допълнително монтирани не е проблем, стига алармата да го позволява ;)

точно така но алармата трябва да има тази опция но тези аларми не са никак евтини а по другия начин става с аларма от 50 лв :mhihi: :mhihi:

че наи обикновените аларми в димитров град на пазара са 50 лв

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 21 Май 2008, 23:00

nikol78 написа:
Turbo_Ted написа:
nikol78 написа:

мойта е от пазара в д-град и си затваря стъклата струва 55 лева а в хасково същата е 150 лева така че отваряйте си очите на четири :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Май 2008, 23:06

nikol78 написа:
Turbo_Ted написа:
nikol78 написа:

Колеее за 35лв има и си бачкат добре дати кажа.Моята на Фията кат е оригинална и кво-почти всяка вечер ме събужда ей така-мяучи когато си реши :mhihi: :mhihi: мамичката и ши ибъ скоро :evil: :evil: :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 21 Май 2008, 23:50

стъклата са ми оригинално електрически и се вдигат и с ключа като го задържиш :idea: ами тогава щом става и с обикновина аларма хубаво :mhihi: а по схемата която е в кутията към алармата ли се връзва или има и друг начин :?: по-точно най-много ме притеснява как се свързва ЦЕНТРАЛНОТО заключване :uups: а и стъклата също :?: щото мисля сам да си я слагам :mhihi: ако някой може да даде схеми точно кои кабели от инсталацията на колата се свързват към алармата ще е добре :help:

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 22 Май 2008, 7:55

bmwfena написа:
nikol78 написа:
Turbo_Ted написа:
nikol78 написа:

Колеее за 35лв има и си бачкат добре дати кажа.Моята на Фията кат е оригинална и кво-почти всяка вечер ме събужда ей така-мяучи когато си реши :mhihi: :mhihi: мамичката и ши ибъ скоро :evil: :evil: :evil:

точно за това става въпрос Бисере няма фаида от скъпи аларми само парите да си даваме щото крадците ги отварят както си искат та било оригинал или не няма значение лошото е че някои път се развалят но като се оцели да бачка няма грешка ти оправи ли дистанционното на твоята

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 22 Май 2008, 8:05

ей това е като задържах копчето на дистанционното и стъклата се вдигнаха толкова време сам живял в заблуда .... :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Май 2008, 9:34

Абе я кажете като стана въпрос за аларми защо не ми се отваря пасажерската врата като отклюка(палчето не помръдва) трябва от вътре да го дръпна, и като го дръпна сякаш е откачено от някъде и е много хлабаво.То е ясно че проблема ще е в машинката, ама мисълта ми е дали може да се коригира в домашни условия или да ходя на алармаджия.Ако някой е имал подобни проблеми с машинка да каже или да ме насочи към тема която му е помогнала да се справи.

Мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 24 Май 2008, 9:28

Здравей drmirchev, ходи на пазара и си вземи една китайка /7 лв./за отключ-заключ на вратата, много лесно се монтира, помага и се с една пила малко.Но ако си купиш оригинална машинка за 211,12 лв. ще ти дам пищов да се гръмнеш :mhihi: .

Оригиналната аларма на лимузината беше:RANGER с един бутон и на гърба на дистанцията лепенка на БМВ, още пазя дистанцията. Покрай Нова Година като се сдобих с придобивката много ме заинтересова тъпата "фабрична" аларма - вадеше алтов глас на малко коте, не можех да е чуя. Но скоро даде фира и се сдобих с някаква аларма за 60 лв, всичко нормалко за тия пари, че и прозорци дига. Старата като я отворих за ремонт - само 3 релета си свалих от нея за спомен и я хвърлих в коша, много окисление по платката и не подлежеше на нищо.

Тия аларми колкото и да са пара, че и оригинални да са, но на кое му казвате оригинално ?, служат само да улесняват живота ни, цък копче отвори се врата, цък затвори, па може и да ти палне колицата преди да се качиш в нея, джам затвори да не настине и т.н.

Предишна

Назад към E34