Да се похваля ! И да искам съвет !
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
извикайте преводачdizelboy написа:aз пак да ви кажем пак 4есно и на колегата колата е пълен кенеф и 5 то изхвърли газовата ако не сабираи кинти за дебитомера кам 120 до 200 то4ки е кабелите са ти кам 220 4итажите 140 капа4ка и 70 палец свещите са 30 кинта мене ако питаш покараи малко иси смени мотора с м 50 ковя тогава можеби ще се видиш в кола другто при м20 ките е
4е се пбаждат клапаните и повдига4и те цени нема ит обеснявам покраи тех и вала верно як мотор е яко копеле е що бои носи нее истина но сие малко не доиспипан стая гас направо му спираш тока
караи сия с здраве акато ти писне 4е я смениш

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Газта си е газ, на този мотор върви добре, поне няма да събира дебитомер по асфалта
.

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Nasic написа:Газта си е газ, на този мотор върви добре, поне няма да събира дебитомер по асфалта.
не се обзалагаи така гарми капака 4е просто нема на каде

идеята за дат4иците е 4е требва да сме сменят трудно с еотка4ат така4е погледни накладките

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
t_andonov написа:аз пет пъти го чета и няма файда
идеята тука е 4е си4ките фалите колата и 4еститки и ала бала а вкраина сметка требва да се кава какво трябва собственика да има предвид по самия автомобил какво да о4аква евентулани повреди както знаете си4ки м20 б20 е доста капризен на гас и изка редовна подръжка която принципно ние се гледаме си спестиме аз мога да кажа на собственика тва кото секи път пофтарям и фаида нема сменяи свещите редовно заеднос филтара по вазможност когато сменяш маслото за д апазиш кабелите щото те са мноооо скъпи ходи на центорфка на гаста поне 2 пъти годишно след секи сезон но не на такива дето враткат подаването на гаста и въздуха а някаде кадето имат компютри и саответно поне малко рабират одели кам 10 20 лева за една добавка има за мотора която доомаслява и не позволява да изсушява такак ще пазиш и клапаните караи само с антифриз

- calco
- Потребител
-
- Кара: хубави работи
- Мечтае да кара: още по-хубави работи
за фаровете само ксенон ще оправи горе долу работата....
накладките най вероятно са за сменяне и е възможно да се са изтъркали от едната страна повече....
за разликата във фаровете - това не е нормално и би трябвало да са ти като десня.
Акумолатора можеш да го разкачаш колкото искаш....
В никакъв случай не слагай 100 ватови крушки.... Това не е Шкоде....
И накрая да ти пожелая да си я караш със здраве...
накладките най вероятно са за сменяне и е възможно да се са изтъркали от едната страна повече....
за разликата във фаровете - това не е нормално и би трябвало да са ти като десня.
Акумолатора можеш да го разкачаш колкото искаш....
В никакъв случай не слагай 100 ватови крушки.... Това не е Шкоде....
И накрая да ти пожелая да си я караш със здраве...

Купувам Range Rover от 1996 до 2000 г.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Дизелаче-що го плашиш момчето.Ми той като си взима БМВ явно си знае кво го чака-колата е хубава ама си иска нейното което си е кинта.За газта не се заяждай щото една добре подържана кола на газ не гърми-гърмят коли с проблеми-електрическиdizelboy написа:t_andonov написа:аз пет пъти го чета и няма файда
идеята тука е 4е си4ките фалите колата и 4еститки и ала бала а вкраина сметка требва да се кава какво трябва собственика да има предвид по самия автомобил какво да о4аква евентулани повреди както знаете си4ки м20 б20 е доста капризен на гас и изка редовна подръжка която принципно ние се гледаме си спестиме аз мога да кажа на собственика тва кото секи път пофтарям и фаида нема сменяи свещите редовно заеднос филтара по вазможност когато сменяш маслото за д апазиш кабелите щото те са мноооо скъпи ходи на центорфка на гаста поне 2 пъти годишно след секи сезон но не на такива дето враткат подаването на гаста и въздуха а някаде кадето имат компютри и саответно поне малко рабират одели кам 10 20 лева за една добавка има за мотора която доомаслява и не позволява да изсушява такак ще пазиш и клапаните караи само с антифриз

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Между другото и моето Е30 М20 с мотроник-а си джиткаше на газ много добре, никакви грижи след настройката. Само не разбрах защо с 10 лева газ минавах 30-38км 

BMW only!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
аз се родих с газта --с 30лтра газ изван града минах 300км-Е34 АВТОМАТ-мотора е на много хиляди-и карам с 17ки 255amd написа:Между другото и моето Е30 М20 с мотроник-а си джиткаше на газ много добре, никакви грижи след настройката. Само не разбрах защо с 10 лева газ минавах 30-38км

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
М50 май погорва по-малко на газ от М20, което ми е много странно? Не съм сигурен дали е така, надявам се колегата да сподели новата му колица колко му харчи ако я е засекъл? Щото моето комби да е било 1300 кила, 14-ки, всичко нормално. Колко съм си играл с онзи изпарител и нямаше как да се падне под 20-25/100
Сега Е34-ката дава нормален разход, ама в момента я "боли главата" и дава голям разход за ремонт
Само да ми тръгне бензина и край с тая газ, писна ми 

BMW only!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Честито колега! Само безаварийни километри ти пожелавам
Относно газта и гърмежите... това са глупусти! Аз като взех моята гръмна на 2 пъти и се бях притеснил доста. Смених лули, гарнитури, преместих изпарителя на по-добро място и от тогава колата върви много по-добре и не е гръмнала нито веднъж! Много съм доволен от вървенето, а за разхода няма да говоря-дава ми 14-15 градско при прилично каране, без гонки. Просто всичко си иска своето. И този твоя познат верно не ги разбира, както ти каза и Бисер... и аз нищо не знаех, но като има нещо-питаш тука и момчетата казват-супер форум сме Е34
Айде успех и умната 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
М20 ката е по икономи4на на газ---старата зелената я свалях на 9 и сам си я карал в рамките на нормалното-не с 90 км естествено---пак ако не ти се вярвя ела 6те налеем газ4ица и заси4аме-ако лажа пла6там газта ако не за твоя сметка даже и глоба 5-6 бириamd написа:М50 май погорва по-малко на газ от М20, което ми е много странно? Не съм сигурен дали е така, надявам се колегата да сподели новата му колица колко му харчи ако я е засекъл? Щото моето комби да е било 1300 кила, 14-ки, всичко нормално. Колко съм си играл с онзи изпарител и нямаше как да се падне под 20-25/100Сега Е34-ката дава нормален разход, ама в момента я "боли главата" и дава голям разход за ремонт
Само да ми тръгне бензина и край с тая газ, писна ми

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
dj_ennsy_1 написа:Честито колега! Само безаварийни километри ти пожелавамОтносно газта и гърмежите... това са глупусти! Аз като взех моята гръмна на 2 пъти и се бях притеснил доста. Смених лули, гарнитури, преместих изпарителя на по-добро място и от тогава колата върви много по-добре и не е гръмнала нито веднъж! Много съм доволен от вървенето, а за разхода няма да говоря-дава ми 14-15 градско при прилично каране, без гонки. Просто всичко си иска своето. И този твоя познат верно не ги разбира, както ти каза и Бисер... и аз нищо не знаех, но като има нещо-питаш тука и момчетата казват-супер форум сме Е34
Айде успех и умната
И русата

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |