Благодарности и проблеми....
Модератор: Технически модератори
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Аз също съм купувал гуми от Бат Бисер
Кво да ви кажа - той е човека! Супер точен и отзивчив

Кво да ви кажа - той е човека! Супер точен и отзивчив

R6 - Was sonst?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ееее, колеги тва са си отношения между Бисер И Стамбо....
Стига сте подклаждали, аз имам наблюдения от тях във Форума и не вярвам някой от тях да не се отзове ако ги помолиш, както и аз не бих се скрил
Стига сте подклаждали, аз имам наблюдения от тях във Форума и не вярвам някой от тях да не се отзове ако ги помолиш, както и аз не бих се скрил

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ей младежи, я се спрете, да не викна Жорката Пенчев!
Ивчо я кажи какво стана с готината кола!:shock:
Сутринта нищо и нямаше, звучеше много добре двг-то!

Ивчо я кажи какво стана с готината кола!:shock:
Сутринта нищо и нямаше, звучеше много добре двг-то!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
та не разбрах кога ще почерпиш за фара и за стоповетеSaSo написа:Няма проблеми...![]()
![]()
Важното е да не е скучно... А и успяхме да го зарибим Зъбчо за БЕНЗИН... Ще го махне тоя ТДС ама нека да му няма нещо сероизно сега и да се размине леко... Айде стискаме палци всички...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
t_andonov написа:та не разбрах кога ще почерпиш за фара и за стоповетеSaSo написа:Няма проблеми...![]()
![]()
Важното е да не е скучно... А и успяхме да го зарибим Зъбчо за БЕНЗИН... Ще го махне тоя ТДС ама нека да му няма нещо сероизно сега и да се размине леко... Айде стискаме палци всички...
![]()
![]()
Хахаххах няма проблеми ве... тоз фар мнооо му се кефя седи си в багажника... Да видим кога батко Дидо ше му връча фара с една каса бира и да го разлепи че аз съм Кьопав ше го чупя....

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей приятели ,какво става тука бе ?
няколко дни се бях отдал на алкоохол и разврат по половин западна България и тука гледам един праска многоточия друг се смее, трети и четвърти викат спокойно
На всички вас много държа и много уважавам ,незнам дали има друг подфорум като нашия ...
Георги Пенчев

няколко дни се бях отдал на алкоохол и разврат по половин западна България и тука гледам един праска многоточия друг се смее, трети и четвърти викат спокойно

На всички вас много държа и много уважавам ,незнам дали има друг подфорум като нашия ...
Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Penchev написа:Ей приятели ,какво става тука бе ?![]()
няколко дни се бях отдал на алкоохол и разврат по половин западна България и тука гледам един праска многоточия друг се смее, трети и четвърти викат спокойно![]()
Георги Пенчев
Абе важното е че се караме сами и после сами се оправяме...А най-важното е че може да разчиташ на нас...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
преди време бях чел едно мнение на сони за Е30 подфорума
сега виждам че тук в Е34 подфорума не сме много по различни, а по-точно задружни и всеотдайни един към друг, което и аз също много харесвам и ценя във вас. с повечето не се познаваме но знам че това са хората които ако ми се обадят и в 3 през нощта в бургас, винаги бих отишъл веднага да им помогна, защото знам че и те ще ми отвърнат със същото при нужда.
благодаря ви че сте такива
сега виждам че тук в Е34 подфорума не сме много по различни, а по-точно задружни и всеотдайни един към друг, което и аз също много харесвам и ценя във вас. с повечето не се познаваме но знам че това са хората които ако ми се обадят и в 3 през нощта в бургас, винаги бих отишъл веднага да им помогна, защото знам че и те ще ми отвърнат със същото при нужда.
благодаря ви че сте такива