Изненада!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 26 Мар 2008, 0:25

Според написаното жената си е наред, сменяй колата с по-мощна :mhihi: :mhihi:
Възможно е и оборотомера да не отчита точно. С времето нещо се разбазиквали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 26 Мар 2008, 0:45

Готино хаха, наистина, много готино. Колега знаеш как да грабнеш аудиторията. Имаш способности. Супер си. Карайте така. Супер сте !!!
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 26 Мар 2008, 1:54

rado_rf написа:И в края на краищата някой може ли да ми каже на колко е по принцип прекъсвачката на мойта моторетка. Мога ли да я скопя само до 200, че жената палава...

ПП: Ша й строша главичката некой ден.

Бате сложи и едно труп4е под педала и си готов

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Мар 2008, 9:50

Радо, изключва точно на 6400. Ако имаш съмнения относно верността на оборотомера, вземи две бири от по 2 литра и ела в неделя към нас. Ще пробваме мойта при каква скорост на различните предавки удря в ограничител и ще сравним с теб. По спомен 2ра е около 90, трета около 130. И после :bchug: :have one:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 26 Мар 2008, 21:23

баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 26 Мар 2008, 23:28

под педала на газта има едно пластмасово нещо не знам как се казва развиваш го до край и хода на педала ще намалее драстично

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 26 Мар 2008, 23:32

pavlin_e30 написа:баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно :mhihi:

Че как на кой... щом "не му пречи" както разбрахме от таткому, значи малкия ще мяза на майкаси :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Мар 2008, 0:47

ти ще сложиш сега трупче
ама малкия като вземе живот и здраве твойта кола ще се чуди как да отреже тоя ограничител :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 27 Мар 2008, 16:04

TheBoss написа:Радо, изключва точно на 6400. Ако имаш съмнения относно верността на оборотомера, вземи две бири от по 2 литра и ела в неделя към нас. Ще пробваме мойта при каква скорост на различните предавки удря в ограничител и ще сравним с теб. По спомен 2ра е около 90, трета около 130. И после :bchug: :have one:

:have one:
Ще си проверя ангажиментите и ако съм свободен ще ти се обадя да се видим. И без това не сме се виждали цяла вечност. Ма, таа работа с бирата - забрави. За теб мога да ти взема един галон, но аз съм на водка. Иии знам как ще свърши таа работа. Аз ще се накова като идиот и познай кой ще ме вози :mhihi: .

t_andonov написа: под педала на газта има едно пластмасово нещо не знам как се казва развиваш го до край и хода на педала ще намалее драстично :

Да, ама не ми върши работа. Ще набира по-бавно. А, аз не искам по-слабо ускорение, а, по ниска скорост.

pavlin_e30 написа: баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно :

Не знам ама, жална ми майка ако и той е като майка си. С двама луди вкъщи съм си направо за лудницата. Ще си отида на млади години. Ма, аз съм си виновен. Кой ме би по главата да я водя на сбирки и на гонки. Е, аре кажете ми - миналата година два месеца преди да роди я заведох, въпреки моята отчаяна съпротива, на Божурище на някакъв тунинг конкурс. Явор и Пенчев правиха донъти, Лудия надуваше яко музиката, Сони я наливаше яко с фанти, Скот се грижеше за кетъринга, аз пиех биричка, после слънчасах, и маййй тогава нещо й стана. Насмърка се доволно с мирис на изгорели гуми и масло. На връщане към ОК започна нещо да нерви колата. Мислех си тогава, че нещо се е вживяла прекалено, ма много дълго време я държи :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 30 Мар 2008, 12:00

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 02 Апр 2008, 12:30

Pavlinius написа:Много хора тук , биха се кефили на такава жена :mhihi: . Иначе виж чипа , сигурно има надписи по него.

Колега, от къде я намери тази жена бре? Че то моята, като ми кара БМВ-то само гали с крака педала нагазта, а аз тропам с десния крак по пода от нерви. Викам й- това е БМВ, кара се само на ръчка, а тя, - аз не искам да тормозя колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 02 Апр 2008, 12:32

Такива са жените- щадят колата, а тебе не. Няма управия в този живот. Само секс и пари ги вълнуват, а на драг никакви ги няма.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 02 Апр 2008, 17:27

Така си мислиш само :mhihi: аз имам една приятелка дето като й кажеш да кара по внимателно, оставя чифт гуми на асфалта :mhihi: един път претърпя инцидент след който колата на майка й не ставаше за нищо, но това не я спря даже и не я стресна :shock: :mhihi: има доста "опасни" шофьорки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Апр 2008, 11:19

Оправено.
При един приятел срещу две бири :mhihi: На компа показа 6920 оборота на прекъсвач. Сега е на 6500. Пробвахме на 6000 ма нещо не ме кефи. На 1-ва 50, на 2-ра 100, на 3-та 130, 4-та 180км/ч. За пета ми свърши пътя. Скоростната ми кутия е Гетраг, окачване и гуми стандартни за модела. Нормално ли е или не?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ненко Вранков » 13 Апр 2008, 12:35

Моята на 2-ра прави около 90, 100 неможе посмъртно да дигне... :uups: :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към E34