Изненада!!!
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Готино хаха, наистина, много готино. Колега знаеш как да грабнеш аудиторията. Имаш способности. Супер си. Карайте така. Супер сте !!!
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
rado_rf написа:И в края на краищата някой може ли да ми каже на колко е по принцип прекъсвачката на мойта моторетка. Мога ли да я скопя само до 200, че жената палава...
ПП: Ша й строша главичката некой ден.
Бате сложи и едно труп4е под педала и си готов
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Радо, изключва точно на 6400. Ако имаш съмнения относно верността на оборотомера, вземи две бири от по 2 литра и ела в неделя към нас. Ще пробваме мойта при каква скорост на различните предавки удря в ограничител и ще сравним с теб. По спомен 2ра е около 90, трета около 130. И после

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
под педала на газта има едно пластмасово нещо не знам как се казва развиваш го до край и хода на педала ще намалее драстично
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
pavlin_e30 написа:баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно
Че как на кой... щом "не му пречи" както разбрахме от таткому, значи малкия ще мяза на майкаси

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ти ще сложиш сега трупче
ама малкия като вземе живот и здраве твойта кола ще се чуди как да отреже тоя ограничител

ама малкия като вземе живот и здраве твойта кола ще се чуди как да отреже тоя ограничител

TheBoss написа:Радо, изключва точно на 6400. Ако имаш съмнения относно верността на оборотомера, вземи две бири от по 2 литра и ела в неделя към нас. Ще пробваме мойта при каква скорост на различните предавки удря в ограничител и ще сравним с теб. По спомен 2ра е около 90, трета около 130. И после![]()

Ще си проверя ангажиментите и ако съм свободен ще ти се обадя да се видим. И без това не сме се виждали цяла вечност. Ма, таа работа с бирата - забрави. За теб мога да ти взема един галон, но аз съм на водка. Иии знам как ще свърши таа работа. Аз ще се накова като идиот и познай кой ще ме вози

t_andonov написа: под педала на газта има едно пластмасово нещо не знам как се казва развиваш го до край и хода на педала ще намалее драстично :
Да, ама не ми върши работа. Ще набира по-бавно. А, аз не искам по-слабо ускорение, а, по ниска скорост.
pavlin_e30 написа: баси откачената жена,детето на кой ще мяза ще е интересно :
Не знам ама, жална ми майка ако и той е като майка си. С двама луди вкъщи съм си направо за лудницата. Ще си отида на млади години. Ма, аз съм си виновен. Кой ме би по главата да я водя на сбирки и на гонки. Е, аре кажете ми - миналата година два месеца преди да роди я заведох, въпреки моята отчаяна съпротива, на Божурище на някакъв тунинг конкурс. Явор и Пенчев правиха донъти, Лудия надуваше яко музиката, Сони я наливаше яко с фанти, Скот се грижеше за кетъринга, аз пиех биричка, после слънчасах, и маййй тогава нещо й стана. Насмърка се доволно с мирис на изгорели гуми и масло. На връщане към ОК започна нещо да нерви колата. Мислех си тогава, че нещо се е вживяла прекалено, ма много дълго време я държи

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Pavlinius написа:Много хора тук , биха се кефили на такава жена. Иначе виж чипа , сигурно има надписи по него.
Колега, от къде я намери тази жена бре? Че то моята, като ми кара БМВ-то само гали с крака педала нагазта, а аз тропам с десния крак по пода от нерви. Викам й- това е БМВ, кара се само на ръчка, а тя, - аз не искам да тормозя колата

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Такива са жените- щадят колата, а тебе не. Няма управия в този живот. Само секс и пари ги вълнуват, а на драг никакви ги няма.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Така си мислиш само
аз имам една приятелка дето като й кажеш да кара по внимателно, оставя чифт гуми на асфалта
един път претърпя инцидент след който колата на майка й не ставаше за нищо, но това не я спря даже и не я стресна
има доста "опасни" шофьорки

Оправено.
При един приятел срещу две бири
На компа показа 6920 оборота на прекъсвач. Сега е на 6500. Пробвахме на 6000 ма нещо не ме кефи. На 1-ва 50, на 2-ра 100, на 3-та 130, 4-та 180км/ч. За пета ми свърши пътя. Скоростната ми кутия е Гетраг, окачване и гуми стандартни за модела. Нормално ли е или не?
При един приятел срещу две бири

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3