GAZ t.e AGU
Модератор: Технически модератори
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
///peter написа:Бате, кой прави 11 бензин градско бе
Аз говоря за комбиниран, иначе градско правя 14/100.
pepo_520i написа:///peter написа:Бате, кой прави 11 бензин градско бе
Аз говоря за комбиниран, иначе градско правя 14/100.
Ае ти с извинения, ама май от луната падаш ! Начи направи си пак сметката при 14 срещу 16 ! И как отчиташ факта, че карате различни коли, с различен стил на каране в различни градове? Карай си на бензин па си гледай само разходомера. Голфовете ща минават на пътя, ама ти ше си гъзар на бензин !
Колега veso VTK, ти в Пловдив в кой сервиз ходиш. Стана ми интересно. А за гърменето - радвам се, че при теб го няма. То зависи от това дали се натрупва газ или не. Ако при теб не се натрупва газ - много хубаво. Но ти сам каза, че инжекциона е по-доброто, нали така. Разбира се и по-скъпата инвестиция.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Pavlinius написа:pepo_520i написа:///peter написа:Ае ти с извинения, ама май от луната падаш ! Начи направи си пак сметката при 14 срещу 16 ! И как отчиташ факта, че карате различни коли, с различен стил на каране в различни градове? Карай си на бензин па си гледай само разходомера. Голфовете ща минават на пътя, ама ти ше си гъзар на бензин !
Абе от луната не падам, и сметката ми е направена отлично. Да го кажа директно, като нямаш пари да поддържаш най-малко горенето на БМВ, не си го купувай, иначе да почнеш да ме убеждаваш как една кола, създадена на бензин работи по-добре на нещо друго е все едно да ми кажеш, че една 7-ца ще се прероди за газ. Така е. Като ти се счупи някоя част, не търсиш, предполагам да пише Made in Turkey. Търсиш оригиналната. Така че, карай си колата на газ и недей се сравнява с бензините.
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Абе всеки да си гледа колата.Щом може по-евтино така да е.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
абе читава ли е ел.инсталацията на колата и правилно ли е монтирана газовата на една кола - забравете да гръмне
вече 15000км съм изминал с обикновена газова на е28 м20б20, сменил съм 1 път свещите, преглеждам кабелите на свещите редовно и не е гръмнала нито 1 път
народни митове и легенди за гърмящи АГУ и темподобни... гореше ми 10.5 бензин - толкова ми гори и на газ
при положение, че карам нормално с наклонности на спортно от време на време
така че си правете сметките
хубав изпарител и центровка му е майката 

Аз пък ти обещавам че мога да е накарам да гръмне само като седна зад волана. И то така че капака на дебитомера ще изкриви предния капак.
За разхода няма да коментвам ВОУБЩЕ
П.С. Какво спортно каране може да се постигне с М20Б20???
Не се заяждам да знаеш че си малко чуствителен, ама стига глупости с тва АГУ МЕТАН УРАН ПЛОТОНИЙ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ.

За разхода няма да коментвам ВОУБЩЕ
П.С. Какво спортно каране може да се постигне с М20Б20???
Не се заяждам да знаеш че си малко чуствителен, ама стига глупости с тва АГУ МЕТАН УРАН ПЛОТОНИЙ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
разхода си е напълно реален - сипвай гориво и гледай
спортно каране имам предвид, че си я издувам по светофари, чат пат по някоя гонка, еи такива ми ти раоти
П.С. свикнах ти на начина на изказване - не ми праи впечатление - ти явно така си пишеш
П.С.1 - забрави да ти дам да ми подкараш колата

П.С. свикнах ти на начина на изказване - не ми праи впечатление - ти явно така си пишеш

П.С.1 - забрави да ти дам да ми подкараш колата

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Защо някои искат да изкарат черното бяло, немога да разбера
Слагам за 30лв. газ.. това са около 26 литра. Обикалям из Пловдив около 30км (градско), от там към Хасково и след това по магистралата към Пловдив и от там за Карлово. Минах точно 216км и ми свърши газта. Обръщам внимание на не малкото градско каране и на връщане по магистралата 120-140. Който иска-сам да смята, но pepo_520i когато ти с 30лв. бензин (13-14литра) минеш 210+ км, тогава можеш пак да ми говориш, че няма полза от газта
А това, че с газов инжекцион е най-добре е всеизвестно и няма смисъл от коментар. За мен темата става излишна, а на колегата който я пусна мога само да му кажа, че това каква уредба ще сложи зависи само от него и от това с каква сума е готов да се "раздели". И с обикновена газова може да караш безпроблемно стига да е направена от МАЙСТОР и да си поддържаш автомобила добре
Айде със здраве!

Слагам за 30лв. газ.. това са около 26 литра. Обикалям из Пловдив около 30км (градско), от там към Хасково и след това по магистралата към Пловдив и от там за Карлово. Минах точно 216км и ми свърши газта. Обръщам внимание на не малкото градско каране и на връщане по магистралата 120-140. Който иска-сам да смята, но pepo_520i когато ти с 30лв. бензин (13-14литра) минеш 210+ км, тогава можеш пак да ми говориш, че няма полза от газта

А това, че с газов инжекцион е най-добре е всеизвестно и няма смисъл от коментар. За мен темата става излишна, а на колегата който я пусна мога само да му кажа, че това каква уредба ще сложи зависи само от него и от това с каква сума е готов да се "раздели". И с обикновена газова може да караш безпроблемно стига да е направена от МАЙСТОР и да си поддържаш автомобила добре

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Газовите фенове усещате ли как сами си противоречите? Хем от една страна е много гот да си караш колата на газ,хем обаче трябва "определен много печен майстор" да ти сложи не някаква,а "читава" газовица и при това постоянно да се грижиш за кабели,свещи и въздушния филтър
Сами сте го написали по-горе в темата!
Да добавим и значително намаления багажник плюс загубата на мощност плюс всички вреди от преправянето на автомобил създаден и мислен да се кара на бенз и какво излиза?
За газов инжекцион от друга страна искат около 1700+лв. за шестак и проста сметка показва,че ще се изплати за към 2 години при нормално каране /~15000км/г/,ми аз да не съм банка да дам напред 2 бона и да се надявам след 2 години да почна да излизам лека-полека напред
Много по-вероятно е дотогава да сменя колата. Така,че газ само за готвене.
И аз споделям мнението,че преди да скочиш в определена кола като разумен човек си правиш сметката и как ще я храниш. Няма извинение за БМВ на метан или газ. Марката е имиджова и е смешно да се туриш в БМВ,а да нямаш пари да го караш,за което говори капачката на газта.
Това е моето мнение,мислил съм доста по въпроса и знам че някой ще каже сега "колата е моя ще я карам с каквото си искам",да така е,но се очаква известно припокриване на желания и възможности,нали така?
Не искам с горното да засегна никой и ако има все пак засегнати предварително се извинявам,просто това е моята позиция.

Да добавим и значително намаления багажник плюс загубата на мощност плюс всички вреди от преправянето на автомобил създаден и мислен да се кара на бенз и какво излиза?

За газов инжекцион от друга страна искат около 1700+лв. за шестак и проста сметка показва,че ще се изплати за към 2 години при нормално каране /~15000км/г/,ми аз да не съм банка да дам напред 2 бона и да се надявам след 2 години да почна да излизам лека-полека напред

И аз споделям мнението,че преди да скочиш в определена кола като разумен човек си правиш сметката и как ще я храниш. Няма извинение за БМВ на метан или газ. Марката е имиджова и е смешно да се туриш в БМВ,а да нямаш пари да го караш,за което говори капачката на газта.
Това е моето мнение,мислил съм доста по въпроса и знам че някой ще каже сега "колата е моя ще я карам с каквото си искам",да така е,но се очаква известно припокриване на желания и възможности,нали така?
Не искам с горното да засегна никой и ако има все пак засегнати предварително се извинявам,просто това е моята позиция.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
с тоя 100 и кусур литровия багажник точно много ми пука колко място ми остава
а пък с нивомата отзад още повече се притеснявам за клекналата кола
ПС Пък и не возя компоти от село че да ми трябва кой знае колко
а пък с нивомата отзад още повече се притеснявам за клекналата кола

ПС Пък и не возя компоти от село че да ми трябва кой знае колко