Ново двайсет TDS-а умря :mhihi:
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Здравейте,
Да ти е честито
,
В погорния пост ти бях писал дано сервиза ти е познат, защото за същата причина ме накараха да платя солено, причината е докато открият къде е станало късото "са разкостили всички жици по колата"
а като рзгледах само са прекъснали проблемното захранване и са взели захранване от друго място(говоря за ЕКУ'то).
Поздрави
dinozab написа:Сега идвам от сервиза и казаха че нестига ток до компютрите някакво реле или нещо подобно от алармата може да се е насрало ще го локализират и ще го оправят.Размина и се тоя път мамицата и![]()
![]()
Да ти е честито

В погорния пост ти бях писал дано сервиза ти е познат, защото за същата причина ме накараха да платя солено, причината е докато открият къде е станало късото "са разкостили всички жици по колата"
а като рзгледах само са прекъснали проблемното захранване и са взели захранване от друго място(говоря за ЕКУ'то).
Поздрави
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
swh_bmw написа:Здравейте,dinozab написа:Сега идвам от сервиза и казаха че нестига ток до компютрите някакво реле или нещо подобно от алармата може да се е насрало ще го локализират и ще го оправят.Размина и се тоя път мамицата и![]()
![]()
Да ти е честито,
Поздрави
Колега колкото вземат важното да стане бангията че ми требе много без нея направо съм сакат

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
E-e-e добре, че е нещо малко, ама ти се бях наточил на темпоматчето да знайш 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
E-e-e добре, че е нещо малко, ама ти се бях наточил на темпоматчето да знайш
ебати мародера чакаи го да истине ве

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: Ново двайсет TDS-а умря :mhihi:
и ти ли изгоря бе диноdinozab написа:Светна снощи като коледна елхичка таблото и нема палене![]()
![]()
В сервиза е сега и ако се окаже нещо сериозно да знайте ще има доста части за Е34 туринг
![]()
![]()
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Че му го оправят спокс 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Представяте ли си тамън като се стягате да ходите в планината на агне и ракия на умиране и колата "БАААМ"
Ето така бат'Дани от немилост ,сега е много щастлив
Интересно ми стана ,как от едни лампи направо разпарчетоса колата
Георги Пенчев

Ето така бат'Дани от немилост ,сега е много щастлив

Интересно ми стана ,как от едни лампи направо разпарчетоса колата

Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Готова е талигата снощи я взех от сервиза оказа се някакво реле дето захранва компютрите на скорости ,мотор и ABS.Смениха го хората и сега е ток жици пали и сичко е наред.Ша ядем егне на воля
само после дано не стане да я караме на препечен хляб и оцет

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Как човек да не обича ТДС-а
проблем - поправяне и цяло агне
Аз се чудя защо се толкова твърди на М51-то
Колеги, ако някой не е разбрал и прочел за националната сбирка в Сливен утре и вдругиден, вижте темата "Карандила" в подфорум "Събори и мероприятия" и направете всичко възможно да дойдете ако не с преспиване то за през деня - искам да се запозная с тези от вас,които не сме се виждали а само си пишем тука
Бисер Фен-а е на линия, Клинтън_66 от Пазарджик ,мисля ,че и Тошко Андонов от Хасково - кои още ще идвате със сигурност
Георги Пенчев

Колеги, ако някой не е разбрал и прочел за националната сбирка в Сливен утре и вдругиден, вижте темата "Карандила" в подфорум "Събори и мероприятия" и направете всичко възможно да дойдете ако не с преспиване то за през деня - искам да се запозная с тези от вас,които не сме се виждали а само си пишем тука

Бисер Фен-а е на линия, Клинтън_66 от Пазарджик ,мисля ,че и Тошко Андонов от Хасково - кои още ще идвате със сигурност

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Penchev написа:Как човек да не обича ТДС-апроблем - поправяне и цяло агне
Аз се чудя защо се толкова твърди на М51-то
![]()
Колеги, ако някой не е разбрал и прочел за националната сбирка в Сливен утре и вдругиден, вижте темата "Карандила" в подфорум "Събори и мероприятия" и направете всичко възможно да дойдете ако не с преспиване то за през деня - искам да се запозная с тези от вас,които не сме се виждали а само си пишем тука![]()
Бисер Фен-а е на линия, Клинтън_66 от Пазарджик ,мисля ,че и Тошко Андонов от Хасково - кои още ще идвате със сигурност![]()
Георги Пенчев
Еми за съжаление - довечера съм нощна, а утре ще струваме на бабата ... иначе и аз искам да се запозная с всички Вас ...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ