Разход на 518 i

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атоматик » 10 Мар 2008, 17:23

Те май всички като продават BMW се кълнат за не повече от 13 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 10 Мар 2008, 18:41

NikiNikolov написа:Евала колега, много полезна информация. Може ли да считаме, че ДВГ-то на москвето е от рода на М43. Но не искам да влизаме в големи дискусии и спорове

Ами има нещо такова, но за М10. Има една прослувута крилата фраза за Москвича- "руското БМВ".
Специално аз имах еда 3-ка с такъв мотор, там разходът не беше преувеличен. В смисъл гореше прилично за БМВ, доколкото си спомням, някъде 13-15 градско , а извънградско вече не помня, но беше подобна цифра.
Сега имам едно 520 и там се родих с разхода му. На колегата от Русе, мога да кажа, че ако иска да поспорим на тема разход можем да се видим някъде. Моята извънградско гори 9/100, градско 11,5-12,5/100. Това е нормално каране без много аномалии с педала на газта.
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 10 Мар 2008, 20:18

Не си давам зор по пътя, но все ще изкочи някой дядо на акумулатори пред теб и решиш да го минеш и в огледалото виждаш някакъв камион /джип/ да светка с фарове и бърза за гробището /мамка им на тия/ само те правят това. Ама като излеза с баш камиона в Софето им ебавам текиите на тез гадове. Та за разхода има да се говори много и зависи от много фактори: атмосферни условия, с-ние на колата и най-вече каква музика слушаш :mhihi: , благодаря.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 10 Мар 2008, 21:07

NikiNikolov написа:... за разхода има да се говори много и зависи от много фактори: атмосферни условия, с-ние на колата и най-вече каква музика слушаш ....

и кой номер обувки носиш .... :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атоматик » 10 Мар 2008, 21:40

Какво намекваш, tsb_bg, че ми е голям номерът на обувките ли :lol:
Сигурно Любо Ганев като кара не слиза под 20/100 :mhihi:
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 10 Мар 2008, 22:47

pepo_520i написа:
NikiNikolov написа:Евала колега, много полезна информация. Може ли да считаме, че ДВГ-то на москвето е от рода на М43. Но не искам да влизаме в големи дискусии и спорове

Ами има нещо такова, но за М10. Има една прослувута крилата фраза за Москвича- "руското БМВ".
Специално аз имах еда 3-ка с такъв мотор, там разходът не беше преувеличен. В смисъл гореше прилично за БМВ, доколкото си спомням, някъде 13-15 градско , а извънградско вече не помня, но беше подобна цифра.
Сега имам едно 520 и там се родих с разхода му. На колегата от Русе, мога да кажа, че ако иска да поспорим на тема разход можем да се видим някъде. Моята извънградско гори 9/100, градско 11,5-12,5/100. Това е нормално каране без много аномалии с педала на газта.
За извънгардското ти вярвам. Но под 13 в града никога. Баце на жена ми старото поло 1.3 гореше 12 градско. :mhihi: :mhihi: Даже и не искам да споря щото никой не може да ме убеди
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Предишна

Назад към E34