Колеги, много, ама много започна да ми писва!!!
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
dancenation написа:Подигравайте се на незнаещите вие ,подигравайте се ,това с меката пишка е мое дело..ма за сметка на това си пиша какво съм направил и какво се е получило..а и точно така си се клатеше,я сподели колега за тва с 18 годишното лекарсвто че ми е интересно..Незнам ама на мен 23 годишно по ше ми отива..

rado_rf написа:Друго от което ми писна е пълненето на темите със спам...
За спама до голяма степен си прав, въпреки че някои постове са си чист майтап (може би понякога не на място)
Колкото по темата съм съгласен с теб и даже бях писал по подобен въпрос, но явно, че за това е "форум" защото както колите така и хората които ги карат са различни, нищо че марката е една ...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61378
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А мене ме дразнат некви моралисти, къде аджеба пише че не можем да се базикаме а?
Тоа форум е да се създават приятелства на базата на обща марка, не проблем - отговор - край
Тоа форум е да се създават приятелства на базата на обща марка, не проблем - отговор - край

///peter написа:А мене ме дразнат некви моралисти, къде аджеба пише че не можем да се базикаме а?
Може! Май си чел с едното око. Ако на теб ти гори главата, защото си закъсал насред път и някой реши да ти каже " ми мръдни се оттам да не те сгази някоя кола" вместо да ти помогне как ще реагираш? Пък и обикновено заради бъзиците темата отива по дяволите. Губи се проблема, както и решаването му. Всичко отива на майната си, темата отива надолу и не рядко ентусиасти остават разочаровани от форума.
///peter написа:Тоа форум е да се създават приятелства на базата на обща марка, не проблем - отговор - край
Я, прочети "история" в сайта на клуба. Надявам се да ти стане ясно, че това не е сайт за запознанства

За повече информация:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14158
Ае, попрочети малко. Ако има нещо неясно с удоволствие ще ти го разясня.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Оу ма и ти ли го раздаваш некъв учител тука
Все капацитети в днешно време заеби
Та накратко, мен лично, а и мисля доста от нас ги боли фара какво те дразни и какво не
Аз лично си отговарям там където мога + някой базик, ако не ти харесва, оплачи се некъде 

Все капацитети в днешно време заеби

Та накратко, мен лично, а и мисля доста от нас ги боли фара какво те дразни и какво не

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
те///peter написа:Оу ма и ти ли го раздаваш некъв учител тука![]()
Все капацитети в днешно време заеби![]()
Та накратко, мен лично, а и мисля доста от нас ги боли фара какво те дразни и какво неАз лично си отговарям там където мога + някой базик, ако не ти харесва, оплачи се некъде
за тва те оби4ам -щот си делия

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Пичове, не се дразнете за глупости. В крайна сметка всички имаме нещо общо (БМВ) и мисля че са излишни спорове за глупости. В крайна сметка тук споделяме проблеми и си пускаме и по некоя простотиика за настроение !!! Не нужно на некой като му е криво че е закъсал да си го излее във форума на някой друг.
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Когато всичко е на мястото си и с мярка, форумът "пее". Е, нищо не пречи и нещо оригинално, закачливо и нямащо отношение към дадена тема да се каже. То така се отпушва натрупаното напрежение, а случва се да има такова. Абсолютно със съгласен и адмирирам идеята, когато има решени проблеми, решенията да се споделят тук. Това, мисля, е основната цел на класиката- подфорум "Е 34".

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
///peter написа:Оу ма и ти ли го раздаваш некъв учител тука![]()
Къв го раздавам лично тебе те боли фара.
///peter написа:Все капацитети в днешно време заеби
Ми, такива сме! Съдба! Само не разбрах - оплакваш ли се, кво

///peter написа:Та накратко, мен лично, а и мисля доста от нас ги боли фара какво те дразни и какво неАз лично си отговарям там където мога + някой базик, ако не ти харесва, оплачи се некъде
Ми, точно ТИ не си този който да мисли кои са тези "доста" със заболели фарове пък и никъде не виждам някой да те е назначил за говорител на тези "доста". Пък и щом лично ти имаш такива болежки пусни една тема " Боли ме фара, трябва да си намажа стоповете с вазелин " и компетентните ще отговорим каква марка да използваш.
Ти лично отговаряш навсякъде - компетентно или не. На всяка манджа мерудия.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
ktv написа:Когато всичко е на мястото си и с мярка, форумът "пее". Е, нищо не пречи и нещо оригинално, закачливо и нямащо отношение към дадена тема да се каже. То така се отпушва натрупаното напрежение, а случва се да има такова. Абсолютно със съгласен и адмирирам идеята, когато има решени проблеми, решенията да се споделят тук. Това, мисля, е основната цел на класиката- подфорум "Е 34".
Точно в десетката.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Само ви моля да не вземе да стане караница тука сега !
Имайте впредвид ,че незнам какво трябва да стане та да трия глупости/ т.нар. офтопик,да местя теми в правилните подфоруми - обикновенно "Купува"
В една тема неотдавна ,бях написал ,че спирам да модерирам този и "Други модели" подфоруми,заради една остра политика на управление на форума и ,че даже напускам клуба (клуба и форума са две различни понятия,едното е функция на другото и регистрацията тук не означава нищо повече - някои хора мислят ,че като са регистрирани тук са и членове
)
Каква е била моята идея - техническите подфоруми ,чисти и сухи доколкото е възможно,за да могат настоящите и бъдещи потребители да влязат и като потъсят нещо ,да намират точна и ясна информация
Те затова влизат главно - имат проблеми с автомобилите си.Ето ви "Извън темата" - там е мястото ,където се приказва на обща тематика, има там и една важна тема с вицове,смешни картинки ,клипчета където всички ние можем да се посмеем и забавляваме.Ето "Страхотни истории" където отново се говори/пише свободно.
Божидар - Dr.Schnaps - решава да търси инфо в Ауди форума за смотана кола А4 и каза,че се е отвратил по време на търсенето
Почти нищо съществено в темите, проблема не е бил сериозен ,но така и не е успял от теми пълни с офтопик да намери нужната информация.
Ние сме светлинни години напред от тях в това отношение.Но какво става - бай Киро - на Цецо фрезиста зет му разбираш ли , влиза тук и търси нещо и какво намира - тема за някакъв проблем и изведнъж диалог между двама или трима души на дуга вълна.Ами не е редно ...
Не е редно и да стават караници и да се обиждаме по между си,защото това не е идеята
Ако всеки ,който е пуснал тема за проблем в последствие след като го отстрани напише всичко от-до ей тогава вече съм сигурен ,че всички ще сме много по-доволни.Сетете се за измъчения човек - Гълъба.След толкова много страници в темата най-накрая всичко свърши добре, Стамбето сложи механичното ГНП от Е28 и ТДС-а литна.
И аз се зарадвах много,наред с всички
п.с. Модератор тук в момента все едно няма, обърнете внимание на темата на Бисер за джантите,колко офтопик седи все още и се замислете
п.с.Всичко което написах е мое лично мнение ,не го налагам на никой от вас,всички сме свободни хора и имаме право да правим всичко което сметнем за добре, към всички вас имам уважение
Георги Пенчев
Имайте впредвид ,че незнам какво трябва да стане та да трия глупости/ т.нар. офтопик,да местя теми в правилните подфоруми - обикновенно "Купува"

В една тема неотдавна ,бях написал ,че спирам да модерирам този и "Други модели" подфоруми,заради една остра политика на управление на форума и ,че даже напускам клуба (клуба и форума са две различни понятия,едното е функция на другото и регистрацията тук не означава нищо повече - някои хора мислят ,че като са регистрирани тук са и членове

Каква е била моята идея - техническите подфоруми ,чисти и сухи доколкото е възможно,за да могат настоящите и бъдещи потребители да влязат и като потъсят нещо ,да намират точна и ясна информация

Божидар - Dr.Schnaps - решава да търси инфо в Ауди форума за смотана кола А4 и каза,че се е отвратил по време на търсенето

Ние сме светлинни години напред от тях в това отношение.Но какво става - бай Киро - на Цецо фрезиста зет му разбираш ли , влиза тук и търси нещо и какво намира - тема за някакъв проблем и изведнъж диалог между двама или трима души на дуга вълна.Ами не е редно ...
Не е редно и да стават караници и да се обиждаме по между си,защото това не е идеята

Ако всеки ,който е пуснал тема за проблем в последствие след като го отстрани напише всичко от-до ей тогава вече съм сигурен ,че всички ще сме много по-доволни.Сетете се за измъчения човек - Гълъба.След толкова много страници в темата най-накрая всичко свърши добре, Стамбето сложи механичното ГНП от Е28 и ТДС-а литна.
И аз се зарадвах много,наред с всички

п.с. Модератор тук в момента все едно няма, обърнете внимание на темата на Бисер за джантите,колко офтопик седи все още и се замислете
п.с.Всичко което написах е мое лично мнение ,не го налагам на никой от вас,всички сме свободни хора и имаме право да правим всичко което сметнем за добре, към всички вас имам уважение

Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
rado_rf написа:///peter написа:Оу ма и ти ли го раздаваш некъв учител тука![]()
Къв го раздавам лично тебе те боли фара.///peter написа:Все капацитети в днешно време заеби
Ми, такива сме! Съдба! Само не разбрах - оплакваш ли се, кво
///peter написа:Та накратко, мен лично, а и мисля доста от нас ги боли фара какво те дразни и какво неАз лично си отговарям там където мога + някой базик, ако не ти харесва, оплачи се некъде
Ми, точно ТИ не си този който да мисли кои са тези "доста" със заболели фарове пък и никъде не виждам някой да те е назначил за говорител на тези "доста". Пък и щом лично ти имаш такива болежки пусни една тема " Боли ме фара, трябва да си намажа стоповете с вазелин " и компетентните ще отговорим каква марка да използваш.
Ти лично отговаряш навсякъде - компетентно или не. На всяка манджа мерудия.
Ма ти не разбрали, че си г-н Никой за да изказваш мнение било за мен или пък да ти четем от кво ти е писнало и да взимаме поуки

Аз лично не видях никъде да изказвам конкретно мнение за останалите и не, не се изявявам говорител, леко ти намекнах "кой беше ти че да казваш ко да става?" Има си Модератори има си администратори, като е толко зле положението извикай ги, ревни им че нищо не става от Е34 да оправат нещата

А понеже е много кофти тука, и нищо немож намери (само твойте постове са конструктивни и винаги на място, с точно решение на въпроса), питай Бисер, Сасо, Зветико, Пенчев и останалите младежи, дали няма да се напием приятелски

Изобщо ти къв опит каза че имаш в , хайде да не се изхвърлям да казвам човешкия фактор, ще кажа в развитието на форум?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Penchev написа:
п.с.Всичко което написах е мое лично мнение ,не го налагам на никой от вас,всички сме свободни хора и имаме право да правим всичко което сметнем за добре, към всички вас имам уважение![]()
Георги Пенчев
Жоре, стратегия има много, но не и в описания начин на самонадеяния колега, повярвай

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3