да ги оставям или да ги продавам-мнението ви

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 23 Фев 2008, 21:36

Zubcho написа::OT:

jullydjs написа:Фен4е не знам за колегите, ама на мен ми харесват, стоят и добре :yes: ето ти нещо за сравнение

Aве шефе ти беше ли на последната сбирка на Екото ????

Гледах същата кола от снимката сега и се чудех кой е тоя луд да слага толкова голяма джанта отзад :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Понеже и аз карам комбенизон та за това се почудих. Със Saso бяхме и се кефехме на джантата.
аз тва еко само съм чувал за него :mhihi: :mhihi: :mhihi: тва си е за вас Софиянци не за таквиз прованси кът нази :mhihi: :mhihi: тоа Сасо де е ве.ожени са и край -свърши форума за него :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Фев 2008, 21:44

Ако ги махнеш и сложиш некви тесли, ще те насилим всички :mhihi:
Тея са супер...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 23 Фев 2008, 21:48

Saso е още само сгоден :) :) :) Явно жената го е подкарала да върши някаква работа :lol:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 23 Фев 2008, 21:53

започнаха.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 23 Фев 2008, 22:00

jullydjs написа:Фен4е не знам за колегите, ама на мен ми харесват, стоят и добре :yes: ето ти нещо за сравнение

Гледах същата кола от снимката сега и се чудех кой е тоя луд да слага толкова голяма джанта отзад :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Понеже и аз карам комбенизон та за това се почудих. Със Saso бяхме и се кефехме на джантата.

:OT: Да колега аз бях, сигурно знаеш 4е пове4ето джанти с борд са 10 ин4ови вклю4ително и тез на Fena, та маи по тесна гума нема как да стане, но с голямо удоволствие бих пробвал и по тесни и без туи тез трудно се намират :mhihi: :bchug:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 23 Фев 2008, 23:14

jullydjs написа:

:OT: Да колега аз бях, сигурно знаеш 4е пове4ето джанти с борд са 10 ин4ови вклю4ително и тез на Fena, та маи по тесна гума нема как да стане, но с голямо удоволствие бих пробвал и по тесни и без туи тез трудно се намират :mhihi: :bchug:
потърсих 265 40 17 ама нема затуй ще караме с 255 40 17-по теснички са ама се ядва :!: :!:
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 23 Фев 2008, 23:18

Браво Бисере пак изби рибата добри са джантоците :bowdown: :bowdown: :bowdown: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 24 Фев 2008, 1:13

Тез жантури не са ли на Тошкина ве... Мнооо са яки иначе... Аз като ги видях в Хасково как седяха на неговата кола направо :++ ...Ако няма ги слагаш ... Хихихихихихихи бутни гювеч насам че лято идва ... А сватбарската кола тряаа да е с 17ки поне :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мой ли да ма остайш бос баш на сватбата ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 24 Фев 2008, 8:00

SaSo написа:Тез жантури не са ли на Тошкина ве... Мнооо са яки иначе... Аз като ги видях в Хасково как седяха на неговата кола направо :++ ...Ако няма ги слагаш ... Хихихихихихихи бутни гювеч насам че лято идва ... А сватбарската кола тряаа да е с 17ки поне :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мой ли да ма остайш бос баш на сватбата ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
не са мойте ама поне го ориентирах към джанти най накрая :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 24 Фев 2008, 9:17

SaSo написа:Тез жантури не са ли на Тошкина ве... Мнооо са яки иначе... Аз като ги видях в Хасково как седяха на неговата кола направо :++ ...Ако няма ги слагаш ... Хихихихихихихи бутни гювеч насам че лято идва ... А сватбарската кола тряаа да е с 17ки поне :mhihi: :mhihi: :mhihi: Мой ли да ма остайш бос баш на сватбата ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
де одеш ве младоженец.С таа млада булка не мое те мернем тука ве.дане те видим в некво Ауди накрая :mhihi: :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Фев 2008, 11:11

Зъбчо, защо не дойде да се видим там :?: :roll:
Аз на лифтовата станция на паркинга с изрудщините се чудих чий е туринг-а с ксенона ...

Бисерчо, супер са джантите ,много ми харесват как й стоят на колата :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Аз за първи път на живо на Е34 видях абсолютно същите като модел и като размер на една прясно внесена от САЩ 540-ска с 6 скорости :shock: Чисто бяла и черна Хела оптика ,ударена в земята и с тези джанти, седяяяях,седяяяях,немяяях до нея ,като Гаврош пред някоя сладкарница :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 24 Фев 2008, 11:41

Пенчев, че той Зъбчо беше до мене.. Ама то тъмно и една еуфория там ба тия паркинг... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе Бисоооооооо единия чифт старите или новите ги заплювам да знайш....По искам новите ма са кво да се прай....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 24 Фев 2008, 17:27

не ми харесаха нещо тия джанти :roll: нещо като че ли малък им идва борда :roll: :roll:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 24 Фев 2008, 18:53

:shock: :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Последна промяна bmwfena на 24 Фев 2008, 19:16, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 24 Фев 2008, 19:15

Идвам и ти ги крадвам тея джанти батка. Със Saso и 2 крика пристигаме да ти ги вдигнем. После ги слагаме на комбито :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мнооо добре седят !
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ПредишнаСледваща

Назад към E34